Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב ספורטיבי באזור 30-35K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4979 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למה לדחוף לבן אדם רכב לא מתאים??

אם כל האהבה לקליאו היא לא קשורה פה!

פותח הנושא חזר ואמר ״לא״ ואתם ממשיכים לדחוף אותה עד שהוא נכנע :?

את כל זה אני אומר כמישהו שמאאוודדד אוהב את הקליאו ופשוט כואב לי לראות איך דוחפים אותה למקומות לא לה!

כמובן שמאוחר יותר כולם פה בוכים על כך שכל הקליאו ספורט בארץ גמורות/מוזנחות/הפכו לחלק מעץ!!

תנו למי שמעריך אותן להחזיק בהן,אם תכריחו אנשים לקנות אותן אל תתפלאו שהן נעלמות בקצב מפחיד,הן לא מתאימות לכולם!!!!

2004 C5 PK

CLIO 172 PH2 2003- SOLD

MEGANE RS 225 2008

• תגובות 89
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אורייה - העניין הוא שהבחור לא יודע מה הוא רוצה.

כמו הרבה אחרים, גם הוא לא שמע מעולם על ה306GTI, או הקליאו ספורט.

הוא ידוע שטורבו = נוסע מהר, אז זה מה שהוא ביקש.

אנחנו כפורום נותנים לבחור אפשרויות אחרות, מעבר לסטיגמות שהוא שומע ברחוב.

בדיוק כמו שאני קיבלתי אפשרויות לכשאני ניגשתי לרכוש רכב - נראה לך שידעתי מה אני רוצה? הייתי בדיוק בנעליו של הבחור.

בדיוק בגלל זה המלצתי לבחור לעבור רכב-רכב, ולראות מי מהן באמת מתאימה לדרישותיו, לך תדע? אולי דווקא הקליאו תעשה לו את זה.

אף אחד לא נולד שומכר, בשביל זה לוקחים קורסים לנהיגה מתקדמת.

אלי.

פורסם

אוריה הבחור כאן לא ממש מכיר ויודע לאן הוא נכנס, אני מניח שגם נושא העלויות כאן לא ממש ידוע לו לפי השאלות שנשאלו כאן, ואולי כדאי לבחור להתחיל ממשהו זול יותר לאחזקה גם במחיר של פחות כס על הנייר (על הנייר אם כי גם הנתון של כס לטון הוא לא ההשפעה היחידה על הרכב).

ולא לא דחפו לו את הקליאו בכח בדיוק כמו שלא את הGTI6 הוצע לו קשת של דגמים ושינסה את כולם ויחזור עם החלטה, לאור הידע הדל של הרוכש, הייתי בכלל מתחיל עם 106 ראלי שהאחזקה שלה תהיה זולה משמעותית משל קליאו ספורט/GTI6/איביזה 20VT

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

פורסם

אותי אתם בטוח לא צריכים לשכנע שהקליאו היא האופציה הטובה ביותר כי זה ברור לי,אבל לדעתי היא פשוט לא תתאים לפותח הנושא.

אולי היא תהיה חזקה באופן מפתיע אבל אני לא קיבלתי את הרושם שהוא מוכן לאחזקה קפדנית כמו שתדרוש קליאו.

ובאופן כללי מי שבראש מעייניו נמצא נושא הכח לא צריך לרכוש קליאו.

2004 C5 PK

CLIO 172 PH2 2003- SOLD

MEGANE RS 225 2008

פורסם

הנה סיכום אחזקה שנתית של מישהו עם 306XSI מוסבת חלקית: (יש שם קובץ וורד בסוף ההודעה)

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=447168

אני מכיר אותו אישית ובאמת שהאוטו שלו מטופל ומלוקק, אז זה אמור לתת לך מושג לרמת העלויות שאפשר להכנס אליהן עם הרכב.

כמובן לא כל מה שמופיע אצלו ברשימה זה עלויות של תקלות, אבל חלק ניכר זה יישור קו, טיפולים ושדרוגים קטנים פה ושם.

פורסם

אפשר לשאול מה הרכב הכי חזק שנסעת עליו עד עכשיו?

אני שואל כי כשקניתי את הרכב הראשון שלי, קולט 1.6 ידנית (עם 113 כ"ס), אחרי שהרכב הכי חזק שנהגתי עליו קודם היה 206 1.6 אוטומטית, המחשבה שעברה בראשי היא 'אני הולך להרוג את עצמי'. כמובן שעם הזמן מתרגלים לכוח וזה עובר, אבל כדאי שלאנשים עם מעט שליטה עצמית לא לקפוץ יותר מידי קדימה.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם
כולה קליאו ספורט...

אבל נהגת עליה פעם?

לא , ברור שאני ינהג עליה לפני שאני אחליט אם אני רוצה או לא .

אבל לפני זה אני רוצה לראות אם זה בכלל מתאים מבחינה כספית.

פורסם

אין לי ניסיון עם הקליו, או ידע נרחב בעלויות אחזקה. אבל אני יכול רק לנחש שמבחינת עלויות הקליאו תהיה ± ל306 GTI. אולי קצת יותר יקר.

ממה שאני יודע ברנו הטיימינג נורא יקר.

פורסם

ממה שאני יודע ברנו הטיימינג נורא יקר.

מיתוס שקרי, נעשה אחת ל5 שנים, העלות סבירה כ2.5k כולל עבודה וחלפים מקוריים.

פורסם

רגילות לחלוטין במידה ואתה לא משתגע כמוני על להתעסק עם הבובה כל היום :lol:

בניגוד לסטיגמה הרווחת, לא צריך להיות מדען גרעין על מנת לטפל בה.

כמו שכבר רשמתי, הכי מטורף זה טיפול הטיימינג שעלותו 2.5K-3K בחלפים מקוריים ועבודה.

פרט לזה טיפולים תקופתיים של שמן ופילטרים לא נורא בכלל.

באמת שהטיפ הכי טוב שאני יכול לתת לך הוא לך תראה כמה שיותר רכביים בעלי אופי ספורטיבי בתקציב שלך.

א' תראה לאיזה מהן אתה הכי מתחבר.

ב' אולי לא תצליח למצוא, לדוגמא, 306 שמורה, אבל תהיה איביזה 20VT שמורה ומלוקקת.

אז לא הייתי פוסל אותה רק כי "אני רוצה 306 וזהו".

בכל מקרה,

שיהיה בהצלחה - תעדכן אחרי שעברת וראית כמה רכבים, וכבר יש לך רשמים כלשהם על הדגמים.

• תוכן חדש...