Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב ספורטיבי באזור 30-35K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4979 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 89
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מצחיק ועצוב שאנשים נרתעים מצרפתיות בנות עשור, אבל איביזות וג'יטיאיי ישנות אפילו יותר זה סבבה.

צודק, הסטיגמות שנוצרו על צרפתיות ישנות ספורטיביות או לא, חייבות להעילם :evil:

Peugeot 206 Xs 1.6l 16v :lol:

Peugeot 205 Forever 1.4l 8)

Peugeot 306 1.4l - נגנבה :-(

פורסם

וזו הסיבה שאתה יכול ליהנות מצרפתיות ואיטלקיות במחירים נמוכים.

שימשיכו ככה...

:roll:

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם
מצחיק ועצוב שאנשים נרתעים מצרפתיות בנות עשור, אבל איביזות וג'יטיאיי ישנות אפילו יותר זה סבבה.

אני דווקא חושב שזה מצויין....שישאירו לנו את הדברים הטובים :-D

2004 C5 PK

CLIO 172 PH2 2003- SOLD

MEGANE RS 225 2008

פורסם

גם אני חושב כך, וזה טוב מאד למי שרוצה כזה רכב. אבל מצד שני ממש לא טוב למישהו שמנסה למכור אחת כזאת.

אבל מנגד, מי באמת ירצה למכור כזה רכב? :p

פורסם

מצב אחד - אני מכיר באופן אישי שתי קליאו ספורט שמורות מאוד, אחת דור ראשון ואחת דור שני, שנמצאות עכשיו בלוח למכירה, והייתי שמח אם הן היו מוצאות בית חם, חדש.

מצד שני כל מי שהגיב כאן צודק, מי שלא מכיר במה מדובר - עדיף שיינסע בגולפים ואיביזות.

אלי.

פורסם

אם אתה לא נעול על רכב עם הרבה כח ומחפש גם קצת נס הרים, קח סיבוב על פג'ו 306 GTI6 ולא תצטער, נכנסת לך בול בתקציב.

תן חיוך, עוד יבוא היום שגם על זה יטילו מס :)

פורסם
אם אתה לא נעול על רכב עם הרבה כח ומחפש גם קצת נס הרים, קח סיבוב על פג'ו 306 GTI6 ולא תצטער, נכנסת לך בול בתקציב.

אוקי , אני רוצה להתחיל לברר על צרפתיות ... אין ביד2 306GTI , איזה עוד דגמים מומלצים יש ? אני לא מכיר כלום בצרפתיות כמעט.

פורסם

The Coolest - איזה העדפה יש ל-306 על פני הקליאו? (לא בקטע ציני או של למי יש יותר גדול - פשוט בת'כלס, אתה רכשת לא מזמן 306 ואשמח לדעת למה העדפת דווקא אותה על פני הקליאו).

לפותח השרשור - גש לראות ולעשות סיבוב (זהיר) בכמה קליאוז ספורט דור ראשון, מבטיח לך שתתאהב.

אם תרצה מיקוד לרכבים ספציפים, אשמח לעזור.

בהצלחה.

אלי.

פורסם
The Coolest - איזה העדפה יש ל-306 על פני הקליאו? (לא בקטע ציני או של למי יש יותר גדול - פשוט בת'כלס, אתה רכשת לא מזמן 306 ואשמח לדעת למה העדפת דווקא אותה על פני הקליאו).

לפותח השרשור - גש לראות ולעשות סיבוב (זהיר) בכמה קליאוז ספורט דור ראשון, מבטיח לך שתתאהב.

אם תרצה מיקוד לרכבים ספציפים, אשמח לעזור.

בהצלחה.

אלי.

איזה שנים זה הדור ראשון ?

• תוכן חדש...