Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב ספורטיבי באזור 30-35K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4979 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 89
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יש אצלי בשכונה GTI6 שעומדת למכירה כבר הרבה זמן, מקורית ומדהימה ששייכת לבחור חרדי (גם אני שאלתי את עצמי WTF)ואם לא הייתי בצבא הייתי חוטף אותה מזמן. הבעיה היא שהמוכר קצת נסחף במחיר ופעם אחרונה שחבר רצה לקנות אותה המוכר דרש עליה כ40 אלף שקל, אבל זה היה לפני כמה חודשים ועכשיו הוא אולי קצת יותר התחבר למציאות... אם אתה בעניין אני ישיג לך את הטלפון שלו, ד"א הרכב נמצא בירושלים.

תן חיוך, עוד יבוא היום שגם על זה יטילו מס :)

פורסם

יותם, אני גם גר בתל אביב. את הרכב שלי קניתי מבחור שגר בקריות.

לא מדובר במזדה 3 ואפילו לא בפיאט פונטו שאפשר למצוא בכל חור.

כמו שאמרתי אלה רכבים נדירים (בעיקר GTI6 מקוריות), ואם צריך אז נוסעים, או אולי מתאמים עם המוכר להפגש במקום קרוב יותר.

פורסם

172 סוסים אגדיים, אבל לא קונים רכב לפי כמות כ"ס שיש לו.

יש לך זמן עד הקניה, תנצל את זה - לך, שב בכל הרכבים שהעלו לך פה: פג'ו 306GTI, רנו קליאוספורט, סיאט 20VT, ותוסיף לזה גם פולו GTI.

תשב בכל אחת, תעשה סיבוב, תראה למי מהן אתה מתחבר יותר ולמי פחות.

רק ככה תדע באמת, בטח לא לפי תמונות שראית.

אלי.

פורסם

כאן אני יכול רק להסכים עם התגובה שמעליי. תבדוק את כל הרכבים ותחליט מי מהם מתאים לך יותר.

דרך אגב קליו דור ראשון עם מנוע 1.8 מפיקה כ-140 כ"ס.

קליו II RS מפיקה 172 ובאה עם מנוע 2.0 ליטר.

פורסם

אכן, בעיקרון אתה צודק.

בארץ נוהגים לקרוא לקליאו הספורטיבית של ה"דור הראשון" קליאו RSI.

וה172 מתחלקת לשניים: "דור ראשון", טרם מתיחת הפנים 2001-2002 ; "דור שני" - 2002-2003.

כלומר, אם תגיד דור ראשון ותתכוון בעצם לRSI פשוט לא יבינו אותך. :roll:

להלן מקרא:

RSI:

avdwkmzynizo.jpg

דור ראשון:

fotoraf0979copy.jpg

דור שני:

clio172cup_header.jpg

פורסם

דווקא כן הייתי מחפש XSI דור שני שעברה הסבה.

לרוב בתהליך ההסבה, הרכב גם מתיישר מבחינת מכלולים.

והשוני לא גדול (בעיקר הגיר - בהסבה חלקית).

מה שכן, מחירן נמוך יותר ויש מהן יותר.

משכנתא זה קל

פורסם

זה מה שאני יעשה , אני יעשה סיבוב בכל אחת מהמכונית ויחליט.

רגע , קליאו דור ראשון זה RSI ? כי אם כן אני לא רוצה את הRSI ... דור שני יכול להיכנס לי בתקציב ?

פורסם
דור ראשון זה 172 כ"ס ?

קליאו דור ראשון, דגם הספורט שלה נקראת RSI.

לקליאו B (הדור השני של הקליאו) יש מספר דורות, ופה הכוונה לדור ראשון ודור שני. דור ראשון של קליאו B או דור שני של קליאו B.

ל-RSI - כ-140כ"ס.

ל-RS - יש 172כ"ס.

• תוכן חדש...