Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב ספורטיבי באזור 30-35K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4979 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 89
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מה ההבדל בין הXSI לGTI ?

XSI - מגיעה עם מנוע 8 שסתומים (123 כ"ס) או החדשות יותר עם 16 שסתומים (135 כ"ס). גיר 5 הילוכים.

GTI - מגיעה עם מנוע 16 שסתומים דומה לזה של הXSI אבל חזק יותר. בשילוב עם תיבה של 6 הילוכים. ביחד מתקבל הספק של 167כ"ס.

לפי ידיעתי גם הסרן האחורי שונה בין השתיים. כמובן בGTI6 הבלמים משודרגים ביחס ל-XSI.

The Coolest - איזה העדפה יש ל-306 על פני הקליאו? (לא בקטע ציני או של למי יש יותר גדול - פשוט בת'כלס, אתה רכשת לא מזמן 306 ואשמח לדעת למה העדפת דווקא אותה על פני הקליאו).

לפותח השרשור - גש לראות ולעשות סיבוב (זהיר) בכמה קליאוז ספורט דור ראשון, מבטיח לך שתתאהב.

אם תרצה מיקוד לרכבים ספציפים, אשמח לעזור.

בהצלחה.

אלי.

למען האמת אני לא כל כך מתחבר למראה של הקליאו לכן היא לא היתה שיקול. לפני זאת היתה לי 306XN, ופשוט מאד אהבתי את הרכב. לכן ההחלטה על מה ללכת כדי להשתדרג היתה קלה ומהירה :D

איזה שנים זה הדור ראשון ?

ל-306 3 דורות, דור שני התחילו מדגם של 98.

דרך מאד קלה להבדיל בין שני הדורות זה בגריל הקדמי. מספר הקווים בגריל של דור ראשון - 3, בדור שני - 2.

דור ראשון: http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/2/27/Peugeot_306_front_20080118.jpg

דור שני: http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/0/0c/Peugeot_306_front_20080822.jpg

פורסם
החל מ-2001 עד אמצע 2002.

אגב, רכב שמור גם ישאיר לך עודף מ-30K ליישור קו, ביטוחים, חמוצים וכ'ו.

אני לא אוהב איך שהן ניראות .... מה306 ממש התלהבתי אבל אני לא מוצא כאלה מקוריות ...

פורסם

יותם, נתתי לך קישור לאחת מקורית.

אני לא יודע מה המחיר, אבל בסביבות ה30K רוב הרכבים שתמצא יהיו XSI מוסבות. לדעתי אם העבירו את המכלולים החשובים (מנוע, גיר, סעפות, סרן אחורי ובלמים) והעבודה בוצעה במקצועיות (והמנוע מאושר ברישיון), לא חושב שיש סיבה מוצדקת לא לקנות רכב מוסב.

פורסם

אני הייתי בהתלבטות בין 306 לקליאו. בסוף (כפי שניתן לראות בסימלון) בחרתי ב306 כי אחרי סיבוב בשתיהן החיבור ל306 הרגיש לי טבעי יותר, התחושות היו טובות יותר, תנוחת נהיגה היתה נוחה לי יותר ועוד כמה.

אבל כמו שאמרת - יש פה הרבה טעם אישי ובסופו של דבר אנחנו בוחרים את האוטו ע"פ יש קליק או אין קליק :wink:

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם
על טעם ועל ריח.. :roll:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=451335

אגב, גם ה206GTI לא רעה ותכנס לך בתקציב, וגם ה-106 ראלי דור שני שתשאיר לך גם הרבה עודף.

נ.ב - אם האיביזה של UNO TURBO לא נמכרה, הייתי שוקל אותה בכובד ראש.

206 אני לא אוהב וגם 106 ממש לא אוהב איך שהיא ניראית

פורסם

סלחו לי אבל כל השישור הזה מטופש והוא נטו רגשני למי יש גדול יותר ומי אמור להיות אמין יותר, אז בואו נתחיל מהעובדות שום רכב ספורטיבי לא יהיה אמין במחירים ובגילאים האלה, אלא אם כן תקנה ממישהו שפתח את הארנק וסיים יישור קו מתמשך של מעל שנה ב20-15K ואתה קנית אותה בדיוק כשהוא התייאש.

הכיוון שלך לא נכון כי אם אתה בוחר רכב לפי מראה אז השיקול של מוטעה, קנה וולוסטר.

בטווח מחירים הזה אתה צריך עוד 5-8K בצד לימים שחורים, ויהיו כאלה שקרן מי שיגיד לך שהוא מחזיק תרכבים האלה ולא קרתה לו תקלה קורעה כיס.

לגבי הדרישות שלך תהיה יותר ספיציפי, כי קליאו 172 מ2003 מקורית תתן בראש ללאן FR 08 מקורית והקליאו אטמוספרית, אז הפרכנו את הטענה שאטמוספרי בהכרח חלש יותר מטורבו, לגבי אמינות שוב בגילאים האלה נדיר מאוד שיהיה, ולגבי נוחות אתה צריך להחליט מה נח לך, מה שנח לך לא נח לאחר.

בוא תהיה יותר ספיציפי מה אתה באמת מחפש מאוטו ואז אפשר יהיה לכוון אותך טוב יותר, נ.ב צרפתיות זה חרא, תשאיר לנו אותן בזול

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

פורסם
סלחו לי אבל כל השישור הזה מטופש והוא נטו רגשני למי יש גדול יותר ומי אמור להיות אמין יותר, אז בואו נתחיל מהעובדות שום רכב ספורטיבי לא יהיה אמין במחירים ובגילאים האלה, אלא אם כן תקנה ממישהו שפתח את הארנק וסיים יישור קו מתמשך של מעל שנה ב20-15K ואתה קנית אותה בדיוק כשהוא התייאש.

הכיוון שלך לא נכון כי אם אתה בוחר רכב לפי מראה אז השיקול של מוטעה, קנה וולוסטר.

בטווח מחירים הזה אתה צריך עוד 5-8K בצד לימים שחורים, ויהיו כאלה שקרן מי שיגיד לך שהוא מחזיק תרכבים האלה ולא קרתה לו תקלה קורעה כיס.

לגבי הדרישות שלך תהיה יותר ספיציפי, כי קליאו 172 מ2003 מקורית תתן בראש ללאן FR 08 מקורית והקליאו אטמוספרית, אז הפרכנו את הטענה שאטמוספרי בהכרח חלש יותר מטורבו, לגבי אמינות שוב בגילאים האלה נדיר מאוד שיהיה, ולגבי נוחות אתה צריך להחליט מה נח לך, מה שנח לך לא נח לאחר.

בוא תהיה יותר ספיציפי מה אתה באמת מחפש מאוטו ואז אפשר יהיה לכוון אותך טוב יותר, נ.ב צרפתיות זה חרא, תשאיר לנו אותן בזול

לא אמרתי שאני רוצה רק טורובו , לא אכפת לי שיהיה אטמוספרי ...

אני לא בוחר רכב רק לפי מראה , אבל אם אני שם 30 אלף אז אני רוצה גם שמבחינת מראה אני אוהב את הרכב , לי גם מראה חשוב.

אני לא יודע מה בידיוק אני מחפש , זה הולך ליהיות הרכב ספורט הראשון שלי , אני מחפש רכב שירגש אותי , שאני ילחץ עד הסוף בגז וירגיש שיש כוח .. בנסיעות ארוכות שיהיה גם נוח לנסיעה .. ושלא יהיה יקר מידי לאחזקה ואני לא יהיה איתו כל שבוע במוסך .

ואני לא נגד הצרפתיות , אבל כמו שאמרו פה , יש להן את הסטיגמה של "הלא אמינות" אז חששתי

פורסם

באותו המחיר תוכל לקנות קליאו ספורט דור ראשון משנתון מתקדם יותר חזקה יותר ומאובזרת יותר, gti6 אם כבר אז רק מקורית כי כל המוסבות עברו הסבה חלקית ושיחקו לא מעט עם הרכב

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

פורסם
באותו המחיר תוכל לקנות קליאו ספורט דור ראשון משנתון מתקדם יותר חזקה יותר ומאובזרת יותר, gti6 אם כבר אז רק מקורית כי כל המוסבות עברו הסבה חלקית ושיחקו לא מעט עם הרכב

אני יחפש מקורית , אני לא אוהב את הקליאו.

יש קילומטר מסוים שלא כדאי לגעת בהן ?

• תוכן חדש...