Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם אפשרי שבעוד 15-20 שנה...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4974 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ימיו של הגיר בכלל יסתיימו או יצטמצמו מאוד ביחד עם החלפת טכנולוגיית ההנעה לחשמלית, אין כמעט צורך בגיר כשעקומת

המומנט של מנוע חשמלי שטוחה כמעט מאפס סל"ד.

פורסם

יש רק דבר אחד שיעצור את הבנזין: אפוקליפסה שתבוא כשיייגמר הדלק בעולם.

אני ממש לא מאמין שאנשים אשכרה יתאמצו לנסות להעביר את הרכבים שלהם לרכב המונע על אנרגייה חלופית. הוא יצטרך להיות ממש ממש ממש יותר טוב מבנזין (טווח, אמינות, זיהום) ובלי חסרונות בכלל או כמעט בכלל.

אחרת פשוט העולם ינהג על בנזין עד ליום שייגמר \ יעלה 17 $ לליטר. אז תבוא המהפיכה הרצינית. אולי אפילו מלחמה כוללת (מלחמת עולם 3). אבל רק אז סוף סוף לא תהיה ברירה ויצטרכו לעבור לדלקים אחרים. כנראה גפ"מ...

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

ע"פ התחזיות לתקופה הזאת : מנועים חשמליים עם הספקים של מאות כ"ס וטווח טעינה של אלפיי קילומטרים.

אני מניח שמי שיפתח סוללות כאלו ביצור המוני יוביל למהפכה.

אחת המטרות בלחימה בטרור האיסלמי היא הפסקת התלות בנפט שמממן ארגוני טרור ומשטרים קיצוניים כמו איראן.

פורסם

עם כל הכבוד למנועים חשמליים, ויש לי המון כבוד לנתוני המומנט שלהם, זה פשוט לייזר-דיסק... טכנולוגיה לא בשלה ולא פרקטית שמשווקים בסיכון אדיר בתקווה שהיא תתפוס. ההיסטוריה מלמדת שעל טכנולוגיות כאלו פשוט פוסחים וממצאים משהו טוב יותר, שעובד.

(SEAT IBIZA FR - 2008 (Toyo T1R 205/40/R17

UPsolute Chiptuning, S3 Intercooler

3Inch Downpipe Exhaust + Silicone Inlet, Simota Open Airfilter

Luk Reinforced Sports Clutch + Lightweight 4.4kg VW-VR6 Fly-Wheel, vMaxx 40mm. Springs

פורסם

זו פשוט שטות מוחלטת.

הטכנולוגיה של המנוע החשמלי לא בשלה ?

הטכנולוגיה הזו קיימת כבר מ 1834 הרבה לפני מנוע הבנזין.

לא פרקטית ? בטסלה המנוע החשמלי מגיע לנצילות של 88% כמעט פי 3 ממנוע בנזין.

הדבר היחיד שעוצר אותו מלהשמיד את מנוע הבנזין זה קיבולת הסוללה וזמן טעינה, וזה עומד להשתנות דרסטית ב 10 שנים הבאות.

אני רואה רק יתרונות בהנעה חשמלית, ושום חסרון משמעותי.

פורסם

שזה נהדר למברגה כל פעם שצריך לתלות תמונה על הקיר...

גם מנוע הקיטור היה קיים מימי יוון העתיקה, אבל לקח 2000 שנה של קדמה טכנולוגית עד שהצליחו להביא אותו לשימוש יעיל ופרקטי.

(SEAT IBIZA FR - 2008 (Toyo T1R 205/40/R17

UPsolute Chiptuning, S3 Intercooler

3Inch Downpipe Exhaust + Silicone Inlet, Simota Open Airfilter

Luk Reinforced Sports Clutch + Lightweight 4.4kg VW-VR6 Fly-Wheel, vMaxx 40mm. Springs

פורסם
זו פשוט שטות מוחלטת.

הטכנולוגיה של המנוע החשמלי לא בשלה ?

הטכנולוגיה הזו קיימת כבר מ 1834 הרבה לפני מנוע הבנזין.

לא פרקטית ? בטסלה המנוע החשמלי מגיע לנצילות של 88% כמעט פי 3 ממנוע בנזין.

הדבר היחיד שעוצר אותו מלהשמיד את מנוע הבנזין זה קיבולת הסוללה וזמן טעינה, וזה עומד להשתנות דרסטית ב 10 שנים הבאות.

אני רואה רק יתרונות בהנעה חשמלית, ושום חסרון משמעותי.

האמת שאני די מסכים. אולי כרגע הבעיה היחידה היא הסוללה (טעינה ומשך נסיעה) וכל זה ישתנה ללא הכר בעשר השנים הקרובות.

פורסם

מנוע של מברגה ??

הנה מברגה עם 700 כ"ס, כדי שהנושא יהיה מובן, מנוע בנזין הכי יעיל עם הספק דומה יאבד 1400 כ"ס בצורת חום בדרך לקבלת

אותם 700 סוסים, לעומת כ 100 כ"ס שהחשמלי איבד.

2jIcWBe2_4w דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
פורסם

הפוטנציאל אדיר, יש עוד המון סרטונים ביוטיוב, חפשו white zombie electric או משהו כזה.

ניתן לראות שהרכב הזה משאיר הרבה אבק לרכבים מונעי בנזין.

פורסם

אני אנטי מכוניות חשמליות, בשביל להטעין את הניסן ליף יש לשרוף 2 טון פחם. מה לעשות במרבית העולם עדיין שורפים פחם בשביל לייצר חשמל, נגיד שיעברו לגז טבעי, כמה מהאנרגיה הולכת בדרך מתחנת הכוח לבית הלקוח?

אני בעד מכוניות מונעות בגז בארה"ב כל בית מחובר לתשתית גז, אבל צריך להבין את הסיבה מדוע לא דוחפים את התחום, מה אם כל איילי הנפט?

haters will hate

• תוכן חדש...