Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב שנפגע במנהרת שטיפה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4986 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

הסיפור התחיל לפני כחודש בתחנת שטיפה בראשל"צ, הרכב של חברה שלי נפגע עקב תקלה במכונה (יחד עם הרכב שלי - שהוא רכב חברה ואני לא מתעסק איתו, ועוד מספר רכבים). במעמד הפגיעה (ואיך לא, לאחר ויכוח עם המנהלת) קיבלנו מסמך שמאשר את הפגיעה. לאחר כשבועיים הוזמנו לחזור לבית העסק כדי שהשמאי של הביטוח שלהם יעשה הערכה לנזק. לאחר מיכן נשלחנו לקבל הצעת מחיר לתיקון ממוסך לבחירתנו. פנינו למוסך מורשה, ביקשנו הצעת מחיר וקיבלנו אישור טלפוני מחברת השטיפה לבצע את התיקון, בנוסף, התבקשנו לספק טופס אי הגשת תביעה מהביטוח שלנו.

יש לי מספר שאלות לגבי ההמשך:

1. היום נסענו לתקן את הפגיעות. במוסך (זה מוסך מורשה, שחברה שלי מטפלת בו באופן קבוע) אמרו שבד"כ במקרים כאלו יש אישור בכתב לביצוע התיקון, המזכירה אפילו הראתה לנו מספר הצעות מחיר חתומות שהם מבצעים כרגע, והמליצו לבקש אישור כזה לפני תחילת התיקון. התקשרנו למנהלת השטיפה והיא התחילה להתחמק, אמרה שלא ניתן להשיג את השמאי עכשיו. ביקשנו שהיא תחתום על ההצעה (לא אמורה להיות בעיה, הרי השמאי כבר אישר את הצעת המחיר), היא סרבה. ביקשנו לקבל עותק מדו"ח השמאי, היא שוב סרבה "עשיתם לי כבר כאב ראש עם האוטו שלכם" - :shock:. איך כדאי להמשיך מפה? נוצר פה מצב בעייתי, שאין לנו שום אישור לבצע את התיקון, ואין לנו גישה לדו"ח השמאי, ומצד שני הם רוצים טופס אי הגשת תביעה. אנחנו לא רוצים שיווצר מצב שהאוטו יתוקן על חשבוננו, חברת השטיפה תמשיך להתחמק וכבר לא ניתן יהיה להעריך את הנזק.

2. האם אין פה עניין של ירידת ערך? כאמור הם מסרבים לתת לנו העתק של דו"ח השמאי, ומבטיחים, בע"פ בלבד בינתיים, להחזיר לנו את עלות התיקון בלבד.

אגב, הרכב ספג פגיעות פח מלפנים ומאחור ועלות התיקון היא כ2500 ש"ח.

אגב 2, הנזק נגרם בגלל חלק שנשבר במכונת השטיפה. החלק נשבר אחרי שהם העבירו דרך המנהרה יוקון של אחד החברים שלהם :neutral:.

נשמח לכל עצה.

תודה!

פורסם

החלק שנשבר הוא במקרה המפוח אוויר הענק הנמצא בקצה המכונת שטיפה? ולדעתי לך אליהם בלי טלפון ושום דבר תתייצב וקח מהם פרטים זה חוצפה מדרגה ראשונה.

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...