Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7966 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעקבות החלפת וינקרים שמתי לב שעכשיו הוינקרים מאותתים במהירות העולה על התחום המותר ועלולה להפיל חולי אפילפסיה.

האם זה תקין?

מה עושים כדי לסדר זאת במידה שזה לא תקין?

יקרה משהו אם זה ישאר ככה?

אם נתי יוצא מהעבודה לכיוון תל אביב במהירות מסחררת של 60 קמ"ש, באיזו שעה הוא יחליק במורשה?

פורסם

תשאיר את הפרטים של המוסך שלך .. אני מכיר איזה בחור חולה אפילפסיה מהשכונה שפשוט נשבר לי ממנו ..

פורסם
בעקבות החלפת וינקרים שמתי לב שעכשיו הוינקרים מאותתים במהירות העולה על התחום המותר ועלולה להפיל חולי אפילפסיה.

האם זה תקין?

מה עושים כדי לסדר זאת במידה שזה לא תקין?

יקרה משהו אם זה ישאר ככה?

אם נתי יוצא מהעבודה לכיוון תל אביב במהירות מסחררת של 60 קמ"ש, באיזו שעה הוא יחליק במורשה?

מה קורה נתן?

חשמל פשוט.

כיוון שלא בא לי להכנס להסברים שאני לא זוכר בדיוק, אני אגש לפתרון ישר:

1. חפש את הספציפיקציות של הנורות המקוריות, והחלף את הנוכחיות לכאלה

2. חבר נגד בין הנורות למערכת החשמל.

כיוון שאיך מחשבים איזה נגדים לחבר אני לא זוכר ביוק, לך על 1.

כיוון שאני לא זוכר מה היתה השאלה בדיוק, אולי עדיף שאני אפסיק לכתוב.

אה כן - והמלצה - אמנם לא החלקתי במורשה, אבל לפני שבועיים ראיתי איזה דינק שכן עשה את זה - תשתדל להמנע מזה. נראה לי חוויה די כואבת.

נו באמת!

פורסם

פשוט מאוד.

איזה אופנוע?

תחליף את ה FLASHER RELAY

זה מה שאני עשיתי וזה עובד מצויין.

אני הרכבתי EL-12 של חברת TRIDON. זה לא עולה יותר מ$10. אבל זה (אני חושב) תלוי באיזה אופנוע. הפלשר הזה מתאים לרוב אופנועי הספורט החדשים. התקנה לקחה לי משהו כמו 3 דקות. להרים את המושב -> לנתק את הפלשר הקיים -> לחבר פלשר חדש. (ב-R1)

יש כל מיני כאלה שאתה יכול לברור את מהירות ההבהוב וכו'... אבל זה סתם יקר ולא שימושי.

EL-12.jpg

Ohlins steering damper, Zero Gravity dark smoke double bubble screen, dynojet Power commander 3 USB, TRS tri-oval Yoshimura carbon slip-on, yamaha factory seat cowl, Gregg's custom flashmounts, harris grips, ART CARBON tank protector,SS Galfer break lines YEC roller protectors, YEC exhaust hanger, earache barends, lp mini rear indicator, Pirelli Diablo corsa rear180 and front

פורסם
מה קורה נתן?

חשמל פשוט.

כיוון שלא בא לי להכנס להסברים שאני לא זוכר בדיוק, אני אגש לפתרון ישר:

1. חפש את הספציפיקציות של הנורות המקוריות, והחלף את הנוכחיות לכאלה

2. חבר נגד בין הנורות למערכת החשמל.

כיוון שאיך מחשבים איזה נגדים לחבר אני לא זוכר ביוק, לך על 1.

כיוון שאני לא זוכר מה היתה השאלה בדיוק, אולי עדיף שאני אפסיק לכתוב.

אה כן - והמלצה - אמנם לא החלקתי במורשה, אבל לפני שבועיים ראיתי איזה דינק שכן עשה את זה - תשתדל להמנע מזה. נראה לי חוויה די כואבת.

סעיף 1 נכון.

שים נורות בהספק של הנורות המקוריות, שמן הסתם יהיה הספק גבוה יותר מהנורות החדשות שקנית.

סעיף 2 יגרום לבעיה להחריף.

אם תשים נגד תקטין את עוצמת הזרם והנורות יהבהבו מהר יותר.

שורה תחתונה: תחליף נורות לכאלה בעלות הספק זהה לנורות המקוריות והבעיה אמורה להסתדר.

פורסם
סעיף 1 נכון.

שים נורות בהספק של הנורות המקוריות, שמן הסתם יהיה הספק גבוה יותר מהנורות החדשות שקנית.

סעיף 2 יגרום לבעיה להחריף.

אם תשים נגד תקטין את עוצמת הזרם והנורות יהבהבו מהר יותר.

שורה תחתונה: תחליף נורות לכאלה בעלות הספק זהה לנורות המקוריות והבעיה אמורה להסתדר.

צודק בהחלט. טעות שלי לגבי 2...

נו באמת!

פורסם

אם הוינקרים החדשים הם LED ואין אפשרות להחליף נורה אז החלפת הפלשר היא הפתרון.

Ohlins steering damper, Zero Gravity dark smoke double bubble screen, dynojet Power commander 3 USB, TRS tri-oval Yoshimura carbon slip-on, yamaha factory seat cowl, Gregg's custom flashmounts, harris grips, ART CARBON tank protector,SS Galfer break lines YEC roller protectors, YEC exhaust hanger, earache barends, lp mini rear indicator, Pirelli Diablo corsa rear180 and front

• תוכן חדש...