Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פענוח בדיקת רכב אקורד 2003

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4995 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל חברי הפורום.

אני חדש בכל הקשור לקניית רכב ואני אשמח לעזרתכם,

אז ככה:

הונדה אקורד 2003 2.0

עברה 160Km

ממצאים בבדיקה (מכון קומפיוטסט)

גאומטריה של המתלים ממצאים (68%):

מתלה קדמי: לכוון זוית מתלה

מערכת היגוי: נזילת שמן \ לכוון משאבת הגה

סקירת מאפייני בלמים ממצאים (88%):

בלמים קדמי ואחורי בלאי יתר

(ע"פ הגרפים הכל ירוק)

מאפייני מנוע ממצאים (81%):

מערכת פליטה - סנסור חמצן פגום (בנק 1 סנסור 1)

בלוק מנוע - החלף תומכים

מערכת שמן - נזילת שמן

מערכת קירור מנוע - צינורות יבשים קורוזיה וסימני נזילות מים מחיבורים

מאפייני תיבת הילוכים (71%):

תיבת הילוכים אוטומטית - נקישות יתר החלף תומכים + לתקן מנוף\דוושה\בורר

סריקת שילדה (80%):

תיקוני מרכב משמעות שולית - נזק תיקון\החלפת פגושים\תומכים

תיקוני מרכב משמעות נמוכה - סימני תיקון מרכב, סימני מילוי חומר \ תיקוני מרכב וצבע, מעיכות

מצב שילדה משוכלל 84%

מקווה שלא חפרתי יותר מידי XD

כל עזרה תתקבל בברכה.

מחיר שהמוכר מבקש 37K

פורסם

מצב הרכב סביר לגילו (10 שנים על הכביש אוטוטו). עם זאת שים לב לדברים הבאים שאינם כסת"ח אלא דברים לתיקון מיידי:

א. כוון פרונט (200-400 ש') +ככל הנראה תיקון לא זול במערכת ההיגוי. האוטו לא עובר טסט ככה

ב. חיישן חמצן (למבדה) דרוש החלפה (כ1500 ש' למקורי, שליש מזה לתחליפי). האוטו לא עובר טסט ככה.

ג. תומכי מנוע וגיר להחלפה (בלאי טבעי לשנתון כזה) כ-2500 ש' לכל ה"סט". לא טרגדיה, אבל אתה הורס את הגיר ככה,והאוטו מווברץ כמו מכונת כביסה.

תבדוק את המחירים שנתתי במוסך מורשה הונדה (בכ"ז זה כבר שנה וחצי שאין לי הונדה...) ותראה לאן אתה יכול להגיע עם הבנאדם במחיר.

כמו כן, תלוי איך האינטריור שמור, חיצונית אני מבין מהדיקה שהמצב לא מזהיר, אם כי לא קטסטרופלי.

לסיכום- אקזמפלר ממוצע לשנתון. בשום אופן לא מציאה היסטרית.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

לא בטוח שהרכב לא שווה רכישה.

ב32K ועוד 5-7K ליישור קו רציני אתה מקבל רכב אמין ומרווח (אם כי אני אישית חושב שהמנוע הקטן מעט אנמי ומעדיף את האקורד עם המנוע הגדול) בלי פגיעות שלדה רציניות שעשוי לשרת אותך בנאמנות שנים רבות.

שוב, זה תלוי באיך אתה אישית "מתחבר" לרכב. לי למשל, מאד חשוב אינטריור שמור. זה דבר שקשה לתקן, ואתה מבלה בתוכו הרבה זמן. חשוב לי שכל המתגים יהיו שלמים, עובדים ולא משופשפים/שחוקים. שהריפודים של המושבים יהיו נקיים וללא חורי סיגריות או קרעים, ששטיח הלבד יהיה נקי וללא סימני שחיקה. ושהרכב יריח טוב. זה יותר חשוב לי מהפחחות, או מהמכניקה , כי את זה אפשר לשפר בקלות, תמורת תשלום, שאותו אוכל להוציא בשל ההפחתה במחיר הקניה.

לא ניכר מהבדיקה שהרכב הוזנח יותר מידי (אם כי נראה שהבעלים "השאיר" כמה תיקונים שהוא יודע על הצורך בהם לרוכש), הק"מ סביר, אם הרכב נראה טוב בסה"כ הייתי פונה למוכר ומציע לו את המחיר שהזכרתי למעלה.

יש בהחלט מצב שהוא יסכים. אם לא- לא צריך. יש מספיק אקורדים על הכביש.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

זאת הבעיה עם המכונים האלה.

אתה לוקח לבדיקה כדיי שלא יהיו לך ספקות וסימני שאלה, בפועל אתה יוצא עם עוד יותר סימני שאלה ...

הפרדוקס,

אם אתה לא מבין ויודע "לברור המוץ מהתבן" (מה כסת"ח של המכון ומה פגם מהותי), אתה יוצא מבולבל ומתקשה להחליט האם לרכוש. אבל,

אם אתה מבין, בעצם אתה לא זקוק לבדיקה שלהם.

בקיצור, לדעתי בזבוז כסף כול הבדיקות האלה.

עדיף (למי שלא יודע לבדוק בעצמו) לגשת לבדיקה במוסך (גם יותר זול) אמין שמתחזק את סוג הרכב שמעוניינים לרכוש.

רענן

• תוכן חדש...