Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ג'אנט קרבון הראשון בעולם

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4998 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מוזר שלקח כלכך הרבה זמן להגיע לשם, ג'אנטים מקרבון יש גם באופניים בשימושי שטח אגרסיביים כמה שנים ובכביש הרבה יותר...

כמובן שברכב יש משקל גדול יותר וכוחות חזקים, אבל באופניים הג'אנט הרבה יותר קטן, וצר אז אני מניח שהעומסים המופעלים עליו לא כלכך שונים בסוף (מכות, חבטות, קפיצות וכו' - ובשטח הם מחזיקים יפה!)

מה עם עוד חומרים אקזוטיים? ג'אנטים מטיטניום כבר יש? 8)

PAST - POLO 16V , 2000

NOW! - POLO 1.2TSI , 2012

פורסם

ראיתי לא מזמן בדיסקברי על חברת אופניים שמכינה אותם (את האופניים) מטיטניום.

הם אמרו שאחת הבעיות בטיטניום היא שהממשלה (לא זוכר איזו מדינה אבל לא ישראל) לא מאשרת להם לקנות ולהחזיק יותר מ-X כמות של טיטניום מחשש שאלה יימכרו לאירגוני טרור (ראשי נפץ מוכנים מטיטניום...).

ככה שאני מניח שייקח עוד קצת זמן עד שנראה גלגלי טיטניום, מה גם שאני לא בטוח שמשתלם לעשות את זה ביחס לקארבון.

פורסם
ראיתי לא מזמן בדיסקברי על חברת אופניים שמכינה אותם (את האופניים) מטיטניום.

הם אמרו שאחת הבעיות בטיטניום היא שהממשלה (לא זוכר איזו מדינה אבל לא ישראל) לא מאשרת להם לקנות ולהחזיק יותר מ-X כמות של טיטניום מחשש שאלה יימכרו לאירגוני טרור (ראשי נפץ מוכנים מטיטניום...).

ככה שאני מניח שייקח עוד קצת זמן עד שנראה גלגלי טיטניום, מה גם שאני לא בטוח שמשתלם לעשות את זה ביחס לקארבון.

אז למה שארגוני הטרור לא יקנו מלא אופניים ויעשו מהם פצצות?:?

פורסם

אז שיקפצו ל"מצמן", יש שם איזו לייטספיד מטיטניום כבר כמה חודשים מחכה לקונה שיגאל אותן.

חוצמזה שלדת בריליום יותר אקזוטית מטיטניום.

פורסם
אז למה שארגוני הטרור לא יקנו מלא אופניים ויעשו מהם פצצות?:?

תראה, אני רק אומר את מה שטענו בתוכנית... לא אומר שזה נכון או לא.

פורסם
מענין כמה זמן יחזיק הג'אנט הזה על צפון דיזינגוף , נותן לו יומיים להתפרק.

קרבון לא אמור להיות ממש חזק, אפילו יותר מפלדה?

אני שואל ברצינות...

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם
קרבון לא אמור להיות ממש חזק, אפילו יותר מפלדה?

אני שואל ברצינות...

קרבון זה חומר חזק, אבל גמיש יחסית. הוא רגיש למכות.

באופניים למשל, אם אופניים שהשלדה שלהם מקרבון נופלות על אבן, זה יכול לעשות סדק בשלדה.

אני רוצה להאמין שהקרבון שעשו ממנו את הג'אנט מאסיבי ברמה שאין סכנה לשבר/סדק.

שמעתי גם שהמעבורות חלל מכוסות בקרבון- כנראה שסוג הקרבון המדובר שונה מהקרבון שאנחנו מכירים.

פורסם

אם אני לא טועה במקלרן F1 (שיוצרה בשנת 92) יש גלגלי טיטניום וגם הקונספט של גלגלי קרבון לא חדש - במירוצים זה כבר הופיע, אני מניח שזה חדש ברכבים פרטיים ולזה התכוונו.

הבעיה בטיטניום שהוא מאוד מאוד יקר ולא מספיק קל בשביל להיות שווה את המחיר. היום מייצרים אלומיניום מחושל שיותר קל מטיטניום וחזק מספיק בשביל גלגלי רכב...

(SEAT IBIZA FR - 2008 (Toyo T1R 205/40/R17

UPsolute Chiptuning, S3 Intercooler

3Inch Downpipe Exhaust + Silicone Inlet, Simota Open Airfilter

Luk Reinforced Sports Clutch + Lightweight 4.4kg VW-VR6 Fly-Wheel, vMaxx 40mm. Springs

• תוכן חדש...