Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5031 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם !

התקנתי וילון אחורי במאזדה לאנטיס שלי ובאמצע הוא מתוח ובפינות למעלה הוא רופף כזה ואמרו לי שזה יסתדר עם הזמן זה נכון?

תודה לעוזרים !

פורסם
עם הזמן ועם השמש, זה רק יחמיר ואין מה לעשות בנידון. השמש/החום פשוט גורמים לוילון, להיות יותר ויותר רפוי.

תאמין לי שאם הוילון איכותי ולא נוגעים בו השמש תתחיל להשפיע עליו בצורה משמעותית אחרי שנתיים אפילו.

הבעיה העיקרית היא לאו דווקא רפוי או לא רפוי, אלא התפוררות.

חוץ מזה, וילון אחורי זו השקעה די יפה ודי זולה, ככה שתמיד אפשר להחליף.

פותח השרשור, תוכל להעלות תמונות?לא הבנתי כל כך מה זה רופף.

קח בחשבון שצריך לשחק עם הוילון אולי למתוח פה למתוח שם כדי שזה יהיה מתוח ויפה.

פעם הוציאו לי את הוילון לשטיפת רכב ומאז יש לי קימוט קטן בצד שמאל שלפני זה לא היה כשהמתקינים שמו לי.

פורסם
אם מדובר בוילון גלילה קפיצי, אז בנקודות עיגון שלו ישנו מוט ברזל שאותו תוכל לכופף ע"מ למתוך את הוילון מהקצוות.

איזה מוט ברזל?

פורסם

נכון יש לוילון למעלה 2 קליפסים שתופסים את הוילון לתיקרה? אז הקליפסים תפוסים לוילון, בחלק העליון של הוילון ישנו מוט ברזל תבודק וחוזר לעדכן.

פורסם
נכון יש לוילון למעלה 2 קליפסים שתופסים את הוילון לתיקרה? אז הקליפסים תפוסים לוילון, בחלק העליון של הוילון ישנו מוט ברזל תבודק וחוזר לעדכן.

בדקתי יש שם את המוט מה לעשות איתו?

פורסם

חשבתי שהוילונות האלה מתפרקים ברכב עם חלונות פתוחים מעל 40 קמש

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

מנסיוני, דווקא לא..

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

למה שיתפרקו?מה עשיתם מזה, סחורה סוג ב'?

הם יכולים להחזיק יפה מאוד ובנוסף די איכותיים.

הסתכלתי בתמונה שלך עכשיו בפורום אחר. אתה מצחיק כי הוילון כל כך גדול שהחלק שאתה מתכוון אליו ממשיך עוד לכיוון שאין בו במה להיאחז ובגלל זה החלקים האלה רופפים.

פורסם
תאמין לי שאם הוילון איכותי ולא נוגעים בו השמש תתחיל להשפיע עליו בצורה משמעותית אחרי שנתיים אפילו.

הבעיה העיקרית היא לאו דווקא רפוי או לא רפוי, אלא התפוררות.

חוץ מזה, וילון אחורי זו השקעה די יפה ודי זולה, ככה שתמיד אפשר להחליף.

פותח השרשור, תוכל להעלות תמונות?לא הבנתי כל כך מה זה רופף.

קח בחשבון שצריך לשחק עם הוילון אולי למתוח פה למתוח שם כדי שזה יהיה מתוח ויפה.

פעם הוציאו לי את הוילון לשטיפת רכב ומאז יש לי קימוט קטן בצד שמאל שלפני זה לא היה כשהמתקינים שמו לי.

אין הרבה איכות בוילונות לשמשה האחורית ומחירם נע בין 50 ל-100 ש"ח. מכונית, כמו שלי, שעומדת לכל אורך הקיץ בחוץ, סובלת לא מעט והוילון נהייה מאוד רפוי אפילו אחרי שנה. כאמור, הוצאה כזו פעם בשנה, זה לא דבר נורא.

פורסם

הבעיה שאתה מתאר זה נובע כמו שאמרו לפני מהשמש עם הזמן הוא נהיה רפוי ודוהה אם זה מפריע לך כל כך תחליף לחדש המחיר לווילון כזה נע בן 40 ל80 ש"ח

Honda civic eg9 manual 1995

Honda civic es1 manual 2004

הונדה הציתה את הדמיון!

היוםMX5 NC1 כי יש חוויות של פעם בחיים!

• תוכן חדש...