Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פקק באוזן - האם יש תרופה לזה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4778 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש שתי שיטות להוציא את הפקק - האחת היא שאיבה עם צינורית, האחרת היא משיכה באמצעות קרס זעיר. כמובן שתחת עינו הפקוחה של הרופא.

לגבי מרפאה - בדרך כלל למרפאות יש הקצאה של מספר תורים כל יום ל"מקרים דחופים" פקק באוזן אינו עניין דחוף, אבל את זה יודעים רק אחרי שרואים שאין בעיה אחרת. אופציה נוספת היא להתקשר ישירות למחלקה הרלונטית (במרפאות הקופה או מרפאות עצמאיות הנותנות שירות לחבריה) - הרבה פעמים ישמחו לעזור, אבל רק בירור פרטני יסיע לך למצוא תור מהיר. ולא להתמקד רק ברדיוס של 2 ק"מ סביב הבית, הרבה פעמים נסיעה קצרה לעיר השכנה תעשה פלאים לאורך התור.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

קבע תור אצל רופא רגיל, תתעקש על תור דחוף לאף אוזן גרון, אני קיבלתי ל7:30 בבוקר למחרת אחרי שבטלפון מצאו לי רק לשבועיים אחר כך.

כמה רגעים של עינוי ופתאום אין ציפצוף, אין כאבים, ושומעים הכל צלול (טוב נו הרוב, אצלי הן דפוקות בלי קשר).

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם
יש שתי שיטות להוציא את הפקק - האחת היא שאיבה עם צינורית, האחרת היא משיכה באמצעות קרס זעיר. כמובן שתחת עינו הפקוחה של הרופא.

טוב שלא עם 5.56 :roll:

בכל מקרה, תודה לכולם, הסתבר שזה לא פקק, אלא דלקת בחיבור בין הלסת לגולגולת, והפיתרון - לשתות איבופרופן, למרוח משחה בסגנון בן גיי, ולשפוך אלכוהול לאוזן (לידיעת אלכוהוליסטים*, רופא יכול לתת מרשם לאלכוהול רפואי, ואז זה עולה גרושים).

באמת עוזר.

* אלה שהגיעו למצב שהחישוב היחידי בבחירת משקה זה יחס חוזק לנפח ולשקל.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
(לידיעת אלכוהוליסטים*, רופא יכול לתת מרשם לאלכוהול רפואי, ואז זה עולה גרושים).

באמת עוזר.

* אלה שהגיעו למצב שהחישוב היחידי בבחירת משקה זה יחס חוזק לנפח ולשקל.

לא לנסות לשתות!! האלכוהול הרפואי הוא איזופרופיל-אלכוהול, בניגוד לאלכוהול המשמח לבב אנוש שהוא אתאנול.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• 7 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

אני לא מאמין שגוגל הפנה אותי לקארספורום...

בבדיקת שמיעה שנתית שגרתית שביצעתי היום

נאמר לי שחלה ירידה בשמיעתי.

ביקשתי לחזור על הבדיקה והתוצאה זהה.

נאמר לי שאולי יש לי פקק באוזן במקרה הטוב ושעליי לגשת לרופא

בשורה מרה למוזיקאי :cry:

Gn'f'R

פורסם

אם יש לך פקק תתעודד! אחרי שישחררו לך אותו מוזיקה תישמע לך כמו שמעולם לא שמעת, אמר כאן בחוכמה מישהו בשרשור שזה הפיתרון הכי טוב לשדרוג מערכת הסטריאו.

קח את זה מאחד שפעם בשנה בערך הולך לעשות סקשן באוזן. כבר מכיר את הרוטינה ומטפטף שמן זית/צרומול לאוזניים כמה ימים קודם.

אם אתה מאבד את השמיעה תתעודד! לבטהובן זה עשה רק טוב.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

כאחד שסבל מזה שנים, ופתאום זה הפסיק, אני ממליץ בחום על ספרי clean ears, שגם בו אני כבר לא משתמש היום כי אין צורך.

זה מרכך תפקק ומוציא את זה לבד. לא חודרני, ולא צריך רופא. קיים בכל בית מרקחת ללא מרשם.

מי חמצן רק מרככים לקראת שאיבה, אבל הם לא גורמים לפקק לצאת לבד.

ארליך, תביא אורז, מקרוני וביצים

פורסם

אם אתה מאבד את השמיעה תתעודד! לבטהובן זה עשה רק טוב.

המסקנה היא שהבעייה של בטהובן לא היתה עם הכישרון אלא עם הטעם המוזיקלי שלו.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
אני ממליץ בחום על ספריי clean ears

גם אני מצטרף להמלצה Clean Ears

בברכה ירון

אני תמיד אומר שיש דבר אחד שמפריד ביני לבין גאונות: וזה אני:shock2:

• אחראי פורום
פורסם

יש לי טראומה מזה. נפלתי על רופאה קשוחה, כעסה עליי שאני מנקה את האוזניים ("אסור! זה נופל לבד!")

וטענה (הגיוני) שהניקוי דוחף חלק מהליכלוך פנימה ויוצר את הפקק.

עוד לפני שהתיישבתי היא לקחה מעין קרס עם 3 פינים מעוקלים שהיא יכולה לפתוח ולסגור מבחוץ,

דחפה לי את זה לאוזן, הרגשתי את המוח שלי חוטף דקירה ובעיקר נזכרתי בסצנה ההיא מ"אירייז'ר"

עם שוורצנגר, שהוציא כדור ענק מהנחיר עם מכשיר די דומה למה שהמתעללת השתמשה בו עליי.

חזרתי לשמוע טוב אבל כאב לי בטירוף יומיים.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

אין בהודעה זו שום המלצה לעשות דבר טיפשי כמו המוזכר מטה

קודם כל אני חייב להודות- כשרופא שואב לך את האוזן זו הרגשה עילאית. יותר מאורגזמה.

ועכשיו ברצינות, זאת לא עצה, זה מה שאני עשיתי ואני בהחלט לא ממליץ על זה כי זה מסוכן:

כשלי היה פקק שהטריף לי את השכל, גירד לי, הציק לי, לא היה רופא בסביבה פנוי עשיתי דבר מאד פשוט- דחפתי מזרק לאוזן והתחלתי לשאוב. יצאו משם דברים שכנראה הצטברו שם שנים, יצאו גם הרבה נוזלים. הבעיה נפתרה- שמעתי טוב, אוזן נקייה והכל. אבל בכל מקרה, מדובר בדבר מסוכן לעשות.

פורסם

אני לא מנקה את האוזניים בכלל. גם ככה עכשיו אני הולך לרופא אוזניים כל 3 חודשים כי השמיעה יורדת לי פלאים מההצטברות של הדונג.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

קראתי כאן הרבה, הלכתי לויקיפדיה לראות על מה מדובר הפקק הזה - עדיין לא הבנתי, פקק זה שעווה שהצטברה בתוך האוזן?

איך זה קורה? אני מנקה את האוזן ומבריש אותה עם קיסמים, אבל מדי פעם גם לי קורה מקרה שאוזן שמאל / ימין מחליטות להיות סתומות, אבל לרוב זה קורה בגלל נוזל ובמיוחד כשאני מצונן או עם גודש באף, זה עובר רק כשהצינון עובר.

זה קשור אחד לשני?

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...