Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פקק באוזן - האם יש תרופה לזה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4777 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כן.

ממליץ בחום ללכת לרופא אא"ג טוב, כי הסתימה חוזרת כל כמה זמן.

אצלי זה קרה והרופאה הוציאה משתי האוזניים דונג בצורה ובגודל של צרעה מזרחית...

שיפר את השמיעה בצורה מדהימה.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם
שמן פאראפין ירכך את הפקק. יש גם חומר בשם צרומל אשר ממיס את השעווה . משתמשים בו לפני שטיפה של רופא. יש גם טיפול אלתרנטיבי באמצעות נר. כדאי להתייעץ ברופא כי יש מגבלות שימוש בכל חומר ועלולה.להתפתח דלקת. לפעמים פקק באוזן הוא ברכה- החיים שקטים יותר.

לפעמים פקק באוזן הוא ברכה- החיים שקטים יותר.

לייק!

פורסם

הכי טוב למצוא איזה נפאלי או הודי.

הם אלופים בלנקות אוזניים למרות שנדמה לך לפעמים שהם מנקים את האוזן הנגדית לזו שדרכה הם משחילים את הקיסמים שלהם.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

זה עניין לרופא.

אם אתה לא יכול להמתין גש למיון-יעלה לך כמה שקלים.

חברי כללית יכולים להתקשר *2700 ולדבר עם אחות, היא גם יכולה לתת הפניה למיון ואז לא מצטרך אפילו לשלם.

בריאות זה דבר חשוב-בדיוק כמו רכב , ולכן כדאי תמיד להתייעץ רק עם בעלי מקצוע בנושא.

פורסם

פניה למיון לא תעלה כמה שקלים אלא כמה מאות, אבל יש מוקדי רפואה דחופה ("ביקורופא" ודומיהם, בהתאם למקום המגורים ולקופה בה חברים), ושם יוכלו לבדוק אם מדובר בפקק באוזן או בבעיה אחרת המצריכה טיפול יותר דחוף.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

כתבתי שלקופות החולים יש מיון אוזניים. אני לא חושב שהוא פעיל בסופי שבוע וחגים אבל באמצע השבוע הוא כן.

שיחה ב 7:30 למוקד, נקבע לי תור לשעה 9:00, 9:05 כבר הייתי בחוץ.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

למה לא ללכת לרופא ?

בתור אחד שיש לו כמה וכמה סיבוכים באוזן

בדיקה של 10 דקות יכולה לעזור

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין במפץ הגדול? מזל טוב, גם לך יש תאוריה דמיונית. :-P

פורסם

יש לי פקקים ואני לא מתכוון לשחרר אותם

1. השינה שלי השתפרה פלאים

2. קל לי להתרכז בעבודה

3. יתושים לא נשמעים לי באוזן

4. אין לי יותר צמרמורות מרעשים מצמררים

5. בכללי רעשים קלים לא מציקים יותר

החיסרון היחיד הוא שאני שומע כמה פעמים ביום את המשפט ״אבל אמרתי לך!״

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
למה לא ללכת לרופא ?

כי הרופא הכי קרוב זה ב21 לחודש.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

לא צריך רופא אזניים טוב במיוחד, זו מיומנות בסיסית מאוד מאוד מאוד של רופאי אזניים, וגם אין פה סכנה כי הרופא לא נוגע בכלום חוץ מבשעווה. זה תהליך לא נעים, אבל לא מסוכן. אם הפקק ממש רציני (כמו שקורה כשמכשיר שמיעה דוחס אותו פעם אחר פעם), העסק הרבה יותר פשוט כי פשוט שולפים אותו עם מלקחיים קטנות ונגמר הסיפור.

אם יש רופא כלשהו זמין, לך אליו, לא צריך להיות בררניים.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

אני יודע ששואבים עם מחט,

כל אחד והטיפולים שהוא עבר.

פורסם

לא מחט, צינורית חלולה. זה הרבה יותר עבה ממחט.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

ואם הרופא מפספס בטיפה זה כואב בידיוק כמו מחט :evil:

• תוכן חדש...