Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רטט באייפון 4 חדל לתפקד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4995 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל המסייעים,

באייפון 4 שלי , הרטט חדל מלתפקד, (אין רטט לא בצלצול ולא במצב שקט) לא שיניתי כלום, וגם בהגדרות מסומן שיש רטט,

יכול להיות שהרטט התקלקל? וצריך להחליף רכיב? האייפון לא נפל, ולא קיבל מכה, ולא שום דבר.

כמה בערך עולה לתקן?

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

הרכיב עצמו מעוד עמיד ולכן סיכוי קלוש שהוא מקור הבעייה.

מה שכן לא נדיר זה המתג, עלותו כ4-5 דולר באייביי אבל ההחלפה יחסית מסובכת.

מעבר לזה ליד הרטט יש חתיכת דבק קטנה, לפעמים היא נפתחת ונדבקת לרטט ואז הוא מפסיק להסתובב.

תוכל לבדוק זאת עלידי פתיחת שתי הברגים התחתונים, הרטט ממוקם בפינה הימינית העליונה של הטלפון, תנסה לסובב אותו בעזר סיכה קטנה.

אודי A4

דימה.

פורסם

הלך לי הרטט פעמיים באייפון 3GS.

הרכיב של הדולר הוא חרא של רטט,בקושי מורגש,וגם כן מפסיק לעבוד אחרי חודש.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

אני מראשל"צ,

לא כל כך נראה לי סביר שהרטט התקלקל, כי לא נראה לי שהוא יכול להתקלקל,

יש מצב שזה רק בעיית מגעים?

או שסבירות מאד גבוהה שזה בכל זאת הרטט?

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

מגעים לא, אבל הרטט מופעל עלידי פלקס ווליום, אם יש תקלה בפלקס אז הרטט לא יעבוד, מעבר לזה הוא יכול להתקע פיזית כמו שאמרתי.

אודי A4

דימה.

• תוכן חדש...