Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

(ייעוץ ברכישת רכב) אזור ה 85K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5018 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי כולם!

המשפחה שלי כרגע בחיפוש אחר ג'יפ שיחליף את הבלאנו הישנה שלנו,

אנחנו משפחה של 5, מחפשים אחר ג'יפ שיש לו שוק,שנתון של 2007+ ,מחיר כמו שצויין באזור ה 85K, שיהיה יחסית סלחן בצריכת דלק.

אין לנו ממש כיוון לגבי דגמים או חברה מסויימת,רציתי לבקש את עזרתכם בנושא ואם אפשר לכוון אותנו לדגמים פופולארים במחיר הזה,

תודה מראש!

פורסם

הג'יפ ירד אי פעם לשטח?

מה הקילומטרז' השנתי?

ברור לך שאם אתה מחפש רכב עם שוק חזק (ירידת ערך נמוכה) ומודל מתקדם, אין לך הרבה אפשרויות בתקציב שלך.

תעיף מבט בפורסטר, אבל אל תצפה לחסכון מופלג בדלק.

פורסם

תודה על התגובה,

הג'יפ לא ירד לשטח אני מאמין,יותר ג'יפ פנאי כזה,

קילומטראז שלא יעבור את ה 100K אני חושב,

בנוגע לצריכת דלק-כמובן שאני לא מחפש צריכת דלק של יאריס או משהו בסגנון,פשוט לא משהו מטורף בסגנון של 1:5 וכו'

פורסם

אם לא יורדים לשטח אז למה ג'יפ? הרצון לרכב שיראה טוב יותר? יותר מרווח פנים? סתם הגשמה של חלום ילדות?

אם אתם מחפשים "יותר רכב" אז בתקציב שלכם יש כמה אפשרויות מצוינות ומרשימות -

הונדה אקורד 2007 מנוע 2.0 בגרסה המאובזרת מאוד.

טויוטה קאמרי 2007 מנוע 2.4 - עוד רכב גדול, אמין, לא בזבזני מדי.

בפחות מהתקציב - פאסאט 2.0 מודל 2007 - עוד רכב מרשים ומפואר (אם כי עלות החזקה יותר מהמצוינות מעלה).

כל אחת מהאפשרויות המצוינות מעלה יתנו יותר נוחות, יותר איבזור ויותר ביצועים מכל ג'יפון בתקציב שלכם.

פורסם

ברשותינו גם קורולה 2007,את הבלאנו אנחנו מעוניינים להחליף לג'יפ פנאי יותר בקטע של רכב מהנה ועל הדרך אפשר לקרוא לזה גם הגשמת חלום ילדות כלשהו,אנחנו לא מחפשים עוד רכב משפחתי סטנדרנטי,אלה יותר משהו בסגנון של ג'יפ.

פורסם

הג'יפונים משחקים על האגו והפנטזיות שלנו, מבלי באמת לספק את הסחורה. הבעיה היא שבתקציב שלך אתה גם די מוגבל בבחירה או שתאלץ להתפשר על שנתון.

מבחינת הנאה - מלבד תנוחת ישיבה גבוה (שיש גם בחלק מהמכוניות "הרגילות"), ג'יפון יהיה פחות נעים על הכביש מרוב הרכבים האחרים בתקציב ובשנתון נתון. יש הנאה של נסיעה בשבילים ובשטח קל, אבל 90% מרוכשי הג'יפונים לא מנצלים יכולת זאת וכנראה גם לא אתם.

ועוד משהו - לא חוכמה למצוא רכב מהנה יותר מקורולה 2007, כרגע אנחנו מחזירים לליסינג קורולה 2009 ואני חייב לציין שאני כנראה לא אזכור דבר מהשנה ו-20K הק"מ שבילינו יחדיו. הקליאו הישנה שלי הייתה יותר מהנה ממנה ובטח ובטח הפיאט בראבו שעכשיו מחליפה אותה ושנראת ומרגישה כמו מאזרטי לעומת המקרר היפני.

כפי שאמרתי בתקציב שלכם יש הונדה אקורד 2007 מפוארת - מדובר בליגה וחצי מעל הקורולה ובכלל מכונית מאוד מרשימה ומהנה יותר גם לנהג וגם לנוסעים.

אם אתם ממש חייבים ג'יפון - אז תעיף מבט בפורסטר שגם אשכרה יודע לעשות קצת שטח. עוד אפשרויות הן טוסון או גרנד-ויטרה שיענישו אתכם במשאבת הדלק. RAV4 ו-CRV מאוד יקרים.

פורסם

עם קצת מאמץ בתקציב הזה אולי תמצאו הונדה CRV מודל 2007, הראשונים שהגיעו מהדגם הנוכחי.

אני אישית חושב שאם תוותרו על ה-"פנאי" ותחפשו מיניוואן או משפחתיות גדולות/קומפקטיות סטנדרטיות יותר תקבלו תמורה עדיפה לסכום הגדול שאתם משקיעים.

בהצלחה.

• תוכן חדש...