Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5002 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 91
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מסתבר שמחזון לא עושים כסף .

ואחרי הפסד של מעל מאה מליון דולר בחצי שנה , אפילו אגסי הוזז הצידה .

מעניין מתי ימצאו בבטר פלייס . את נוסחת הקסם .

פורסם

חבל, דווקא אהבתי את התשוקה שיש לשי אגסי, הוא ממש האמין ברעיון ושיווק אותו בכל כוחו.

אבל זה עולם העסקים - היי טק. אין תוצאות - הביתה.

Skoda Octavia MK III 1.8TSI

פורסם

תחילת הסוף ? הסוף התחיל בקביעת מחירי החבילות .

במקום לנסות למנף ולבסס את החברה בשוק, ולבחור בנוסחא של " יותר מכוניות פחות רווח (ליחידה)" הם בחרו בשיטה של "פחות מכוניות יותר רווח(ליחידה)" והצמידו את המחירים למחירי הבנזין בתקווה שנחשוב ירוק,

אז צר לי לבשר אבל ל99% מהעם לא מעניין ירוק , מעניין החסכון בכיס .

טעות רצינית שאם לא תשתנה ומהר , אז את כל הפרויקט הזה אפשר לזרוק לים.

הם צריכים לראות את העתיד במיוחד במצב שכל היצרנים שואפים לחסכון הם היו צריכים לבחור באפשרות השניה כדי לבסס את מעמדם בשוק .

חובב רכב , לא חובב תקלות :evil:

פורסם

אולי בכלל זו מזימה להשתלט על נדל"ן יקר? ;-) (תחנות ההטענה, גלילות)

בכל מקרה, הטיעון של החלפת מנכ"ל בשל צרכים שונים של החברה - או שלבים שונים של התפתחותה - הוא דווקא נכון באופן כללי, ונפוץ בחברות סטרט-אפ שעוברות משלב המו"פ לשלב המכירות. מה קרה כאן - אינני יודע.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

אני חושב שמצאתי את ההזדמנות המתאימה להנות מבקבוק דרמבואי סגור שיש בבית:twisted:

מצחיק אותי שכתוב שם שכל הזמן החברה הפסידה כך וכך מליוני דולרים, אבל רק כשהגיעו ל132 מליון דולר הפסד, הבינו שמשהו לא בסדר

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

גם אף אחד לא מצפה מחברה כזו להיות כל כך מנותקת מהדרישה של השוק , כנראה זה הפך להיות ב"סטייל" להיות מנותקים , הרי יש לנו ראש ממשלה כזה .

חובב רכב , לא חובב תקלות :evil:

פורסם
ידיעה טריה מכלכליסט:

http://www.calcalist.co.il/markets/articles/0,7340,L-3583928,00.html

אני מקווה שזו לא תחילת הסוף של הפרויקט.

אני כן מקווה.

זה עלה למדינה כסף שניתן להם בתמורה להבטחות שלא הגיעו, נתן לממשלה לגיטימציה להעלות יותר את המחירים של הדלק, מנע מאחרים להכנס לשוק של החשמליות עם כל הבולשיט של "התקנים של בטר פלייס" ובאופן כללי זה פרוייקט זוועתי.

מבחינה ירוקה, זה ממש לא ירוק.

מנקודת מבט של נוחות, זה לא נוח להשתמש בתחנות הטעינה ולנהוג ברכב ללא תא מטען.

מנקודת מבט כלכלית, זה עוד מונופול פרטי שניסה להשתלט על פלח שוק רציני מאוד, ואני נורא שמח שהוא עומד להיכשל.

עד היום היו לנו את חברות הסלולר שעושקות אותנו כל חודש עם חוזים דרקוניים.

אז עכשיו גם צריך רכב גרוע (מצטער אבל הפלואנס היא בסיס די זוועתי) שיגזול מאיתנו כסף אם נשתמש וגם אם לא?

תודה רבה, אני נשאר עם תחבורה ציבורית בינתיים.

פורסם

המדינה לא נתנה להם כסף.

לגבי כל היתר אני מקבל את מה שאמרת, במיוחד העמימות סביב נושא הרכב החשמלי בכלל והאם הוא ירוק יותר מרכבי בנזין.

אותו דבר אגב אמור גם לגבי רכבי היברידיים.

למה חבל, כי הם פורצי דרך, וגם אם הפרויקט הספציפי הזה כנראה לא בדיוק ממלא אחר כל הרצונות והדרישות הוא בהחלט אמור להתוות דרך לדורות הבאים של המכונית המונעת בדלק אלטרנטיבי לנפט.

פורסם

המדינה נתנה להם הטבות שהיא לעולם לא הייתה נותנת לאזרח "הקטן".

זה מספיק לי.

הרעיון הכללי שלהם טוב אבל בלי תחרות רצינית מעוד שניים-שלושה מתחרים לא מתואמים, זה לא יכול לעבוד.

רעיונות כאלו יכולים לעבוד אם יש שוק פתוח. כרגע הם דאגו לסגור אותו טוב מאוד (למרות שאמרו שלא), אז המודל שלהם לא יעבוד.

• תוכן חדש...