Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התקנה ראשונה שלי

DORSHR1
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4640 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

אתמול אני ועוד שני חברים (אנחנו בני 17-18), התחלנו לעבוד על הרכבת מגבר וסאב ברכב של חבר טויוטה פריווה.

אז חיברנו את המגבר למצבר וכמובן שעשינו חיווט של הכל, לא רואים שום חוט חוץ מאחד שלא היה לנו איך למצוא דרך להסתיר אותו, וגם זה בערך 40 ס"מ של כבל.

ואת האפס חיברנו לגוף הרכב, בהתחלה לא כל כך הבנו לאן כבל הרימוט מתחבר בסוף פתחנו את השרשור הזה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=209428

ואין מה להגיד עזר באמת פלאים, אך לא הבנו לאן מחברים את הכבל רימוט לרדיו דיסק, בסוף קראנו וקראנו, והבנו שמחברים

לרדיו דיסק לחוט בכחול אז התחלנו לפתוח שם הכל ובסופו של דבר המגבר עבד אחרי שעה וחצי של נסיונות,

האמת היה ממש כיף להרכיב ולשמוע אחר כך את הסאב מנגן, אין מה להגיד מוסיף המון שאתה עושה הכל לבד בעצמך,

וקומפוננטים זה הצעד הבא :)

והרכיבים שהותקנו הם רוקפורד P1 (כן כן אני יודע שלא משהו)

ומגבר BOSS (כן כן גם פה אני יודע שלא להיט).

בקיצור זה הסיפור של ההרכבה ובאמת היה לי נחמד להתקין איתם לבד ולשמוע תוצאות חג שמח לכולם :-D

קומפוננט: מורל דוטק מגבר 1 : JL AUDIO 360.2

מגבר 2 : הייפוניקס BRX 2400.1D סאב : GROUND ZERO GZHW 12SPL

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חבר שלי התחדש אם כבר אבל תודה :)

וישלי שלושה תמונות לצערי ורק שניים מהם אני יוכל להעלות בגלל סיפור כזה או אחר.

קומפוננט: מורל דוטק מגבר 1 : JL AUDIO 360.2

מגבר 2 : הייפוניקס BRX 2400.1D סאב : GROUND ZERO GZHW 12SPL

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...