Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5037 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

בבקשה את עזרתכם בדחופה!

אני נמצא כרגע באילת לאחר שנסעתי אתמול מאשקלון.

במהלך כל הנסיעה האוטו לא גילה סימני התחממות, אך ברגע שנכנסתי לאילת ונסעתי במהירות יחסית נמוכה ובעליות של השכונות של אילת האוטו התחיל להתחמם עד שהגיע לשלושת רבעיי מד החום ואז חששתי מהתחממות יתר אז כיביתי את המנוע.

מיד התחלתי לראות טפטוף מסיבי מתחתית הרכב של מי הקירור הירוקים.

שאלתי מישהו והוא אמר לי שכנראה זה בגלל שהמים בעבעו וזה לאב דווקא מעיד על נזק או חור שנוצר.

רך אפילו כרגע (לאחר לילה שלם שהאוטו עמד) הטפטופים ממשיכים וזה בוודאות לא מהמזגן.

שאלתי היא : מהו לדעתכם יכול להיות הנזק? ומה עלותו המשוערת במידה ונגרם?

תודה לעוזרים!

פורסם

לא בטוח שנגרם נזק כלשהו.

לפי מה שאתה מתאר - יש כנראה מהיכנשהו נזילה של נוזל קירור. בצורה "נורמלית" נוזל זה אינו אמור לצאת החוצה מהמערכת (למעט אולי אם יש יותר מדיי ממנו).

רצוי להפעיל שרות גרירה למוסך ולא לסוע עם הרכב מחשש לגרימת נזק למנוע.

alfa 156 2.5.

פורסם

תודה על התגובה.

אני גם חושב שלא אמורים לצאת המים בצורה נורמלית כך. זה גם לדעתי אף פעם לא קרה לי השאלה

האם יכול להיות שנוצר חור במשאבת מים כתוצאה מהחום?

ואם כן, באיזה עלות תיקון מדובר?

באם במידה והאוטו נשט

פורסם

תודה על התגובה.

אני גם חושב שלא אמורים לצאת המים בצורה נורמלית כך. זה גם לדעתי אף פעם לא קרה לי השאלה

האם יכול להיות שנוצר חור במשאבת מים כתוצאה מהחום?

ואם כן, באיזה עלות תיקון מדובר?

האם במידה והחום באוטו תקין אני יכול לנסוע מאילת לאשקלון? (עם עצירות כמובן)

כי לפי מה שראיתי האוטו נשאר בחום נורמלי בנסיעה מהירה.

גם כרגע.

תודה!

פורסם

יכול להיות שצינור נסדק/נקרע או שנוצר חור ברדיאטור ואולי משאבת מים (כמו שאמרת). לא ניתן לדעת ללא בדיקה מעמיקה.

מכוון שקרה מצב בו הרכב התחמם, ויש נזילה - לא הייתי נוסע בו ובוודאי שלא מרחק כה רב (בנסיעה מהירה הקירור ה"עצמי" כנראה מספיק אך כשהרכב מתאמץ או אולי גם בעמידה, הוא יתחמם).

alfa 156 2.5.

פורסם

לא תצליח ככל הנראה לעלות את העליות של סדום.

ממליץ להיכנס למוסך אילתי כדי לראות מהיכן הנזילה. אולי אפשר לאטום אותה בקומבינה כלשהיא שתחזיק עד הבית.

אגב - תתכונן לשחיטה. המוסכים באילת הם הגנבים הכי גדולים שיש, כי הם יודעים שאין לך ברירה.

שירות גרירה אגב יעלה המון כסף.

• תוכן חדש...