Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5015 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ליסינג למכונית ואנרגיה בתשלום חודשי של 2,000 שקל.

אני מניח שיש אי דיוקים בפרטים (הכוונה אולי ל-10K ק"מ בשנה ולא בחודש), אך אם הפרטים נכונים אז נראה שמדובר בעסקה מאוד אטרקטיבית. רק על דלק אני משלם מעל 1000 ש"ח בחודש וזאת בלי לחשב את ירידת הערך של הרכב.

http://www.themarker.com/dynamo/1.1830228

פורסם

שכחת תשלום ראשוני של 10K + התחייבות ל36 חודשים בהם משלמים "רק" 2000 שקל. עד שריסקנו את השוד הסלולרי, מגיעה אותה גברת בשינוי אדרת :roll:

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
שכחת תשלום ראשוני של 10K + התחייבות ל36 חודשים בהם משלמים "רק" 2000 שקל. עד שריסקנו את השוד הסלולרי, מגיעה אותה גברת בשינוי אדרת :roll:

אתה צודק ב 100% , הם עושים צחוק מהציבור, לשלם על חבילת ק"מ חודשית? שלא כל אחד ינצל? בדיוק כמו חבילות הסלולר המגוכחות שמכרו לכל הפרייארים שהתחייבו לחבילות האלה

פורסם

10K ל-3 שנים זה 300 ש"ח בחודש - לא נורא. לקבל רכב חדש כולל דלק/חשמל ב-2300 ש"ח לחודש זה דיל לא רע. רק ירידת הערך של רכב חדש (בלי הוצ' דלק) זה באזור 1500-2000 ש"ח בחודש על פני 3 שנים.

פורסם

על פניו זה דווקא נשמע לא כזה רע.

ה-2000 ש'ח כוללים גם את המחיר על הרכב כמו בליסינג מימוני.

רק לא רשמו את הנתון הכי חשוב - כמה מתוך ה2000 ש'ח האלה מכסים את העלות של הרכב וכמה משולמים עבור "חבילת מנוי"?

פורסם

איפה אפשר לברר על זה את כל הפרטים הקטנים שלא רשמו, כמו מה העלות לאחר 3 שנים, כי בסה"כ בתור רכב שני לאישתי היקרה זה נשמע כאילו מחר בבוקר אני שם...

פורסם

אם נשווה את זה לליסינג שמקבלים עובדים כ-"הטבה" מהחברה, למיטב ידיעתי רכב צמוד מהעבודה שווה ערך ל-3000 ש"ח ועכשיו אפילו ל-3500 ש"ח

מכיוון שכאן זה כולל את "הדלק" (בדומה לרכב צמוד מהעבודה) זה נשמע לא רע. כמובן שהליסינג בעבודה כולל עלויות נוספות כמו ביטוח ותחזוקה שאני מבין שלא כלולים כאן.

לדעתי הבעיה היא אם זה אכן 1000 ק"מ בחודש, כלומר 12K בשנה זה מעט מאוד ונמוך משמעותית ממהמוצע של הנהג הישראלי. לכן החבילה מתאימה למי שנוהג יחסית מעט, ומי שנוהג יחסית מעט באופן יחסי פחות סובל ממחירי הדלק ככה שכל העניין כבר מוטל בספק יחד עם שאר הבעיות הידועות:

1. ההגבלה לפלואנס בלבד, שלא מתאים לכולם

2. בעיית החשמל, שלא תמיד יש תחנות באזור וצריך לנסוע במיוחד לעומת תחנות דלק שיש בכל מקום.

3. הזמן שלוקח להחליף את המצבר (שהבנתי שמדברים על לקצר) + ברגע שיהיו עוד ועוד מכוניות יגדל התור, במיוחד בשעות העומס, בתחנות ואז תכפילו את הזמן בכמות המכוניות שעומדות בתור.

ושאר הבעיות שאני מניח שכבר דוברו ועוד ידוברו.

פורסם

לעניות דעתי החברים של בטר פלייס מפספסים בענק צרכנים כמוני.

הרכב השני שלי במשפחה הוא פיגו 206 שנת 2001 מנוע 1400

אני נוסע בשנה 6000 קמ ( לעבודה ובחזרה וזהו).

ברמת הדלק אני ממלא מיכל פעם בשבועיים שזה יוצא בחודש הוצאה כספית של כ700 שח (יכול להיות טיפונת יותר אבל בממוצע יוצא לי

למלא מיכל גם פעם ב20 יום ).

חמסה חמסה שום בצל הרכב די אמין והוצאות שוטפות לא גבוהות במיוחד (אני מקפיד לבצע טיפול לרכב כל שנה למרות שלפי היצרן הייתי יכול לוותר על כל טיפול שני ואפילו שלישי. )

בחישוב כללי שלי ללא ביטוח וטסט אני משלם פחות מהמחיר שבטר פלייס נקבו

אם יכולתי לדעת מה המחיר הכולל טסט וביטוח וטיפולים יעלו לי בטוטל יכול להיות שכן הייתי מוכן לשלם אקסטרה על מנת להיות ברכב חדש.

אבל נכון להיום אני בטוח שמחיר הטסט וה ביטוח שאני אשלם על הרכב החדש ייקר משמעותית את ההוצאה אז אני נמנע.

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

קיבלתי בדואר פרסום של מועדון MEMBERS לגבי ליסינג שבו מציעים פוקוס חדשה עבור מקדמה של 40K ש"ח ותשלום חודשי של 768 ש"ח ל-28 חודשים, שזה יוצא 61500 ש"ח ל-28 חודשים ללא דלק (דלק ל-28 חודשים על בסיס נסועה של 1,000 ק'"מ בחודש וצריכה של 1/10 צפוי לעלות באזור 27,000 ש"ח ל-28 חודשים).

ההצעה של בטר פלייס, על בסיס 28 חודשים, היא 66,000 ש"ח וזה כולל דלק/חשמל.

מדובר בפער די גדול של כ-20,000 ש"ח !!.

חוץ מדלק כמובן יש לדאוג לביטוח, טיפולים וטסט. לגבי ביטוח אני לא יודע, אך לא נראה לי שמדובר ברכב גניב במיוחד ולכן הביטוח ודאי אינו יקר. לגבי טסט אני חושב ששמעתי שהאגרה היא נמוכה מהרגיל. לגבי טיפולים אין לי מושג.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

לפני כחודשיים הייתי בנסיעת מבחן על הרכב, להלן הפרטים החסרים:

ביטוח מלא עולה בערך 3,500 ש"ח, שזה 1,000 ש"ח פחות מרכב רגיל באותה הקטגוריה.

אגרה בערך אותו סכום

טיפולים, פעם ב - 30K ק"מ, בין 450 ל - 600 ש"ח לטיפול.

כן אציין שהאוטו מאיץ מאוד מהר באופן מפתיע, אולם אתה לא מרגיש אוטו, אין הילוכים, אלא רק גז וברייקס...

עדיין זו לא עסקה משתלמת במיוחד לדעתי, לפחות עד שישפרו את המרחק שהרכב עובר בטעינה אחת ויגדילו את תא המטען.

פורד אנגליה 1963 95% מושלמת

פיז'ו 304 קבריולט 1973

מועדון פורד אירופה

• תוכן חדש...