Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5016 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במהלך החיפושים שלי אחר רכב חדש היום הלכתי וראיתי פולקסווגן גולף שנת 2005 יפה ושמורה

עכשיו הבנאדם דורש על הרכב 30 והמחירון 50 שפה קצת חשדתי

הרכב עצמו ניראה טוב עם 87 או 97 אלף קילומטר (אני לא זוכר בידיוק)

יש קבלות של טיפולים במוסך מורשה משנת 2006 והכול טוב

במהלך הדיברוים עם המוכר הוא סיפר לי שלפני חצי שנה הוא עשה תאונה עם הרכב וניפתחו כריאות אוויר

לפני מה שהוא אומר במוסך מורשה רצו 20 אלף על החלפת 2 כריאות אוויר אז הוא אמר שהוא קנה את הכריאות והחליף אותם במוסך לא מורשה וגם על זה יש לו קבלות

מה אתם אומרים על העינין של הכריאות אוויר ?

זה משנה עם ניפתחו הכריאות ?הוא אמר שאין שילדה ובתאונה מה שניפגה זה רק הטמבון ושניפתחו הכריאות האויר וגם שהחגורות של הנהג והנוסע ניתקעו והוא החליף אחת וחגורה אחת עדיין לא טובה כי הוא לא מצא (כמה עולה חגורה של נוסע ?)

בנאדם אחד שאני מכיר אמר לי לא ליקנות רכב שניפתחו בוא קראיות אוויר . זה נכון או שזה לא משנה במידה והחליפו והכול תקין

עוד שאלה זה כשאני לוקח את הרכב לבדיקה אז הם יכולים ליבדוק עם הכריאות אוויר תקינות ??

תודה לעוניםם

פורסם

הכל משונה - תאונה שנפתחו כריות אוויר והוא לא עירב את הביטוח שלו (ובכך היה מחליף כריות ומתקן רק בהשתתפות עצמית + עליית הפרמיה)?

באופן תאורטי כריות האוויר יכולות להפתח מבלי שיגרם לרכב נזק שלדה. אבל בחיים האמיתיים בד"כ זה לא המצב.

עוד משהו חשוד - חגורות נתקעו, כנראה כי הופעלו המתקנים הפירוטכניים שלהם (הקדם-מותחנים). לא יודע מה בדיוק בעל הרכב עשה, אבל יכול להיות שגם אם הוא סידר את החגורות, הוא לא החליף את הקדם-מותחנים.

גם אם השלדה נקיה - מדובר ברכב שבו מערכות ההגנה הפסיביות החשובות ביותר - חגורות הבטיחות והכריות הקדמיות - עשויות לבגוד בך בזמן אמת.

יזהר הקונה.

פורסם

בקשר לכריאות אויר הוא החליף גם את המחשב שלהם

ובקשר לחוגרה הוא החליף את זאת של הנוסע ואת זה של הנהג עדיין צריך להחליף

כמה עולה החלפת חגורה ?(למיקרה שאני יקנה את הרכב)

פורסם

לגבי עלות תתקשר למוסך ותברר. יש כמובן מערכות חגורה מפירוק, אבל אז יש סיכוי טוב שהקדם-מותחן כבר הופעל בהן.

בכל מקרה, אם אתה מתעקש לרכוש את הרכב, תקח את הרכב למוסך מורשה שיבדוק תקינות הכריות וכן תקינות החגורה של הנוסע שלכאורה תוקנה (תחושתי שכל החלקים שהוחלפו נרכשו מפירוק - ואיך בדיוק המכונית התורמת הגיע לפירוק?).

פורסם

חח האמת שיש משהו במה שאתה אומר (:

וזה מה ששאלתי כאילו אם אני לוקח את הרכב לבדיקה הם בודקים שם את התקינות של החגורות ושל הכריאות אוויר ??

ונגיד שהכול תקיןן יש סיבה שאני לא יקנה את הרכב ?

פורסם
בקשר לכריאות אויר הוא החליף גם את המחשב שלהם

ובקשר לחוגרה הוא החליף את זאת של הנוסע ואת זה של הנהג עדיין צריך להחליף

כמה עולה החלפת חגורה ?(למיקרה שאני יקנה את הרכב)

המחשב של כריות האוויר הוא חד פעמי , לכן הוא היה חייב להחליף אותו.

לגבי החגורה , הוא לא החליף מכיוון שקשה למצוא קדם מותחן שלא שומש בפירוקיות ואצל מאעכרים למינהם, ועצם העובדה שהוא הלך והחליף אצלהם את שאר האביזרים אומרת משהו , מצד שני גם אני לעיתים קונה ומתקן לבד , אבל בשום פנים לא מדובר בציוד בטיחותי.

לגבי הרכישה במחיר קורץ , קח בחשבון שאין מתנות בחיים (בייחוד לא בארץ), והימור שלי הבחור קיבל כסף מהביטוח , הכניס אותו לכיס, תיקן את הרכב בצורה חובבנית , ובמכירה הוא מתכוון לעשות "השלמת הכנסה" , אבל זה רק ההימור שלי.

ואם בבדיקה הרכב יוצא נקי ? אתה תוכל לישון בראש שקט ? , אתה חושב שאתה תרצה למכור אותו לא יגלו שהרכב עבר תאונה?

לא מכניסים ראש בריא למיטה חולה, יש לך כסף , תקנה בו משהו בראש שקט, אפילו פחות טוב מהגולף המדוברת, או שתכנס איתו להרפתקאות , זה שיקול וכסף שלך.

בהצלחה.

פורסם

לא אמרתי שהוא תיקן לבד

פשוט אמרתי שהוא תיקן אצל מוסך שהוא לא מורשה יבואן

אני החכה לעוד תגובות... אבל לפני מה שאני רואה כניראה אני גם לא יקח אותו לבדיקה

• תוכן חדש...