Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5013 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לעשות ווקס ויש לי כמה שאלות:

1. איזו חברה מומלצת לצבע מטאלי? טרטל ווקס חול מומלץ?

2. איזו כמות של ווקס לשים כל פעם על המטלית?

3. איזו מטלית ממלצת לשימוש (למריחה ולניגוב)? (כי יש כאלה שעלולות להשיר סיבים וכו')

4. כמה זמן להשאיר את הווקס?

5. הבנתי שצריך לשטוף היטב את הרכב לפני ולייבש אותו - עם אילו בדים\מטליות לבצע את הניקוי?

6. מה לגבי הפנסים והפלסטיקים?

מצטער על ריבוי השאלות, פשוט לא רוצה לקחת סיכונים וזה המקום ללמוד.

נוהג בפיג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2007.

פורסם

נתקלתי במאמר הזה בחיפוש שלי, אבל אין שם מענה על שאלות ספציפיות ששאלתי באשכול.

אשמח אם מישהו עם ניסיון יוכל למלא את החורים שיש לי בהבנת הנושא.

פורסם

1. טרטל ווקס הוא פשוט ולא נותן ברק כמו הווקסים הטובים, הוא גם מתפורר. לך על ווקס איכותי, אני ממליץ בכל פה על הווקס של מגוויר MEG-G18216, יש לו ריח טוב וביצועים נהדרים, אפשר למרוח אותו גם בשמש וגם על רכב לוהט, והניגוב שלו מאוד קל ופשוט.

http://www.meguiars.co.uk/product/385/Ultimate-Wax/

2. הווקס הנ"ל מגיע עם ספוג מיוחד, בכל פעם שופכים קצת מהווקס הנוזלי ומורחים. גומרים צד אחד של האוטו, ומייבשים עם מטלית מיקרופייבר רכה ומיוחדת (גם מצורפת בערכה).

3. לפני כן צריך לשטוף את הרכב, קנה מטלית מקרופייבר פשוטה (כאן) ושפשף את האוטו עם שמפו לרכב, נגב עם ג'ילדה סינטטית.

4. הפנסים עם השמפו של הרכב, הפלסטיקים עם שמפו לפלסטיק (ממליץ על זה).

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

פורסם

3. איזו מטלית ממלצת לשימוש (למריחה ולניגוב)? (כי יש כאלה שעלולות להשיר סיבים וכו')

5. הבנתי שצריך לשטוף היטב את הרכב לפני ולייבש אותו - עם אילו בדים\מטליות לבצע את הניקוי?

לפי ה

1. טרטל הוא ווקס זול. משמע לא עמיד ולא נח לעבודה.

ה-ultimate wax שהומלץ כאן הוא מצויין,דורש הזמנה מחו"ל. באוטוסטור ניתן להשיג PL של מנזרנה שהוא גם מוצר מצויין.

2. כמות מינימלית.

3. הכי נח לעבוד עם פד יעודי למריחת ווקס ולהסיר את הווקס בעזרת מיקרופייבר (buffing).

4. לפי ההוראות ע"ג המוצר. כל ווקס שונה.

5. לשטוף בעזרת שמפו יעודי, ספוג\כפפה ולייבש בעזרת מיקרופייבר יעודית.

6. פנסים ניתן למרוח בווקס. לפלסטיקים חומרים יעודיים.

פורסם
1. טרטל הוא ווקס זול. משמע לא עמיד ולא נח לעבודה.

ה-ultimate wax שהומלץ כאן הוא מצויין,דורש הזמנה מחו"ל. באוטוסטור ניתן להשיג PL של מנזרנה שהוא גם מוצר מצויין.

2. כמות מינימלית.

3. הכי נח לעבוד עם פד יעודי למריחת ווקס ולהסיר את הווקס בעזרת מיקרופייבר (buffing).

4. לפי ההוראות ע"ג המוצר. כל ווקס שונה.

5. לשטוף בעזרת שמפו יעודי, ספוג\כפפה ולייבש בעזרת מיקרופייבר יעודית.

6. פנסים ניתן למרוח בווקס. לפלסטיקים חומרים יעודיים.

תודה רבה על התשובה המפורטת!

לגבי הפנסים - אתה בטוח שאפשר למרוח עליהם ווקס?

לגבי הפלסטיקים - אם יש לי תרסיס לפלסטיקי שבתוך הרב, אני יכול להשתמש בזה גם לאלה שבחוץ? פגוש וכו'?

פורסם

חבריי הנכבדים כבר בעצם אמרו הכל, אני רק אוכל להמליץ לך בחומרים שאני אישית משתמש בהם.

הווקס שהומלץ לך הוא מעולה, אני בדיוק קיבלתי אותו לאחר הזמנה באיביי בריטניה ואוטוטו משתמש בו, רצוי באמת לקנות ווקס זה שכן הוא מגיע כבר עם כל מה שאתה צריך וזה כולל את הפאד למריחת ווקס ומטלית מיוחדת לניגוב הווקס.

לשטיפת הרכב ספוג מייקרופייבר בקארפלן ניתן לרכוש.

http://carplan.co.il/sg_product~CTA023~6~0.htm

לניגוב הרכב אני אישית משתמש במגבת של מגוויירס.

http://www.ebay.co.uk/itm/Meguiars-Water-Magnet-Drying-Towel-X-2000-Master-Stockist-Megs-Meguiars-x2000-/190699258788?pt=UK_Car_Accessories_Car_Care_Cleaning&hash=item2c668fc3a4#ht_1057wt_1037

בהצלחה.

פורסם

טוב חברים, הנה תצלום תקריב של פח הרכב. אני מאמין שאכן מדובר בצבע מטאלי.

אני מתכוון להזמין את הווקס של מגווייר, אבל אשמח אם תגידו לי אילו עוד כלים אני צריך לניקוי שגרתי של הרכב. החברים פה הדביקו לי פה קישורים למטליות וספוגים. אני פשוט אשמח להכוונה. הספוג, להבנתי, זה שפשוף עם מים וסבון. ג'ילדה זה לניגוב הרכב או שאפשר מטלית מיקרופייבר רגילה?

מה מיוחד בג'ילדה ומה העניין בעור של צבי (ומה ההבדל בינה לזו הסינטטית ומה עדיף?).

• תוכן חדש...