Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5002 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם קניתי HU של ALPINE-121E ושאני מוציא ממנו RCA למגברים אין לי באלנס ימינה ושמאולה האם יש דרך להגדיר את זה שיהיה? וזה פוגע באיכות?

פורסם

דעתי היא שמשהו בדרך חיבורי הRCA אצלך לא תקין.

לא מכיר את המכשיר ספציפית, אבל עוד לא ניתקלתי בחוסר ביכולת לעשות באלאנס מה-HU עצמו.

אני מניח שעם הרכישה קיבלת ספר הוראות. בדוק כי החיבור הוא כראוי.

במידה ולא, הנה ספר הוראות באנגלית, חיבורי הRCA מופיעים בעמוד 23:

http://www.alpine.com.au/files/OwnersManuals/cde_121e.pdf

עריכה: עברתי בעצמי טיפה על ספר ההוראות - משתמע לכאורה שיציאות הRCA במכשיר מיועדות רק לסאבוופר, מה שלא עונה על ענין הבאלאנס, כי עדין ישנם 2 ערוצים, אבל אולי עונה לשאלת האיכות, במידה והיציאות האלו תחומות לתדרים של סאב מראש.

אם ביצעת התקנה אצל מתקין, הייתי שב אליו להתייעצות. או ממתין למישהו שיש נסיון עם המכשיר המדובר.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

נסה לפרט כיצד מותקנת המערכת ברכבך.

באילו חוטים השתמשת (קנויים/מוכנים לבד), איך חיברת בין ה-HU לבין המגבר/ים (ואיזה יש לך), איך חיברת בין המגבר/ים לרמקולים (ואיזה הם). תמונות של החיבורים גם יעזרו אולי, אם אפשרי.

תיתכן בעיה בחיבור לא נכון או בעיה טכנית באחד הרכיבים (מגבר/HU).

• תוכן חדש...