Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5029 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחת הבעיות של סיאט לאון בשוק הישראלי, זה העדרה של תיבת הילוכים אוטו' בדגם 1.2TSI.

בדגם החדש, היא כבר תוצע עם תיבת DSG7 גם בדגם זה ועם צריכת דלק מרשימה של 20.8 ק"מ לליטר (מפרט טכני לאון 2013). אם מחירה היה באזור ה-125,000 שקל, יש סיכוי שהיא תהיה המתחרה של פורד פוקוס על כתר המשפחתית של ישראל?

פורסם

לא מבין איפה בדיוק הביזיון אם הרכב מגיע ברמת האבזור הנמוכה ביותר עם USB וקורא כרטיסי SD.

נגני דיסקים היום מוצאים את עצמם ללא שימוש בעקבות המעבר לUSB,SD וAUX.

בכל מקרה אם אתה חובב מוזיקה טיפה מעל הממוצע גם ככה תצטרך להחליף את מערכת השמע ככה שאני אישית לא מוצא את זה כרלוונטי.

פורסם
באתר היה רשום שלגרסה הבסיסית אין נגן CD.

ז"א שאין אפשרות לדיסקים צרובים?

אם כן ,אז ביזיון!

תתכונן, שכן בעוד זמן לא רב זה יעלם מכל הרכבים החדשים.

לדוגמה, דגמי הספארק והסוניק בארה"ב משווקים ללא נגן CD עם מערכת המולטימדיה החדשה של שברולט (MYLINK) וכך ינהגו בקרוב כל היצרנים.

פורסם

הסרה של כונן סידי חוסכת משקל ובהחלט הגיע הזמן שיוסרו מהרכבים החדשים שמגיעים עם USB.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

אני נמצא עם מכונית בת יותר מחמש שנים ואני לא משתמש בכלל בדיסקים, USB ו-SD בלבד. כל הקטע של התיקיות במקום הדיסקים, הוא פשוט תענוג.

נכנסתי ללינק והסתכלתי בתמונות, ואני פשוט לא מבין איך כזו מכונית תגיע בתצורה של 3 דלתות. האם זו הייתה שמועה בלבד?

פורסם

CD? מי צריך את זה? קראתי שישנה אופציה לרדיו-טייפ ראש מתהפך עם הכנה לצ'יינג'ר... עזוב אותך מהשטויות, על פניו נראה כמו אחלה אוטו, נקווה רק שהספרדים נתנו עוד איזה טאצ' ספורטיבי להתנהגות והתאון תאכל את הפוקוס בלי מלח...

We are the Human Race

פורסם
היא בכמה רמות יותר יפה מהדור הנוכחי, על זה אין עוררין.

+ מליון.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם
היא בכמה רמות יותר יפה מהדור הנוכחי, על זה אין עוררין.

+ מליון.

+ מיליארד.

הראשונה הייתה נראת מעולה.

השנייה הייתה נראת כמו ביצה.

השלישית שוב נראת מעולה.

עם מחירים נורמליים (באופן קבוע, לא מבצעים תקופתיים כמו שהם אוהבים לעשות) זאת יכולה להיות המתחרה הכי חזקה לפוקוס.

V5

• תוכן חדש...