Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5029 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
+ מליון.

+ מיליארד.

+ מלאנתלאפים!

הדגם החדש נראה כמו איביזה על סטרואידים, לא דבר רע לכשעצמו.

פנסי הלד מדהימים ומוסיפים יוקרתיות.

בנוסף, מנועי ה-1.8 נשמעים מעניינים אפילו יותר מהדור הנוכחי.

מה לגבי הקופרה וה-FR? לא ציינו בכתבה כלום לגביהם.

פורסם

אם צריכת הדלק בפועל תהיה קרובה לנתוני היצרן - בהחלט. המיני החסכונית ביותר עושה 1:17~, אז משפחתית שעושה יחס זהה תהיה פתרון מעולה לבעלי משפחות

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
באתר היה רשום שלגרסה הבסיסית אין נגן CD.

ז"א שאין אפשרות לדיסקים צרובים?

אם כן ,אז ביזיון!

סבא שלי השתמש בדיסקים.

USB וSD זה נחמד.

AUX זה טוב.

BT מובנה במערכת, שבנוסף לשיחות, אפשר לשדר מוזיקה, זה מצויין! (אין יותר שימושי מזה! גם פלאפונים מלפני 3 שנים יכולים לשדר מוזיקה בBT).

דיסקים יצאו מהעולם.

יאמר לזכותם שזה האיכות הכי טובה!

אבל אפשרי היום לקנות את הדיסק ותוך 3 דקות להכניס אותו לפלאפון.

(בכללי אני מוריד כמעט הכל באיכות דיסקים, חוץ ממוזיקה בשפות לא נפוצות, שקשה להשיג.)

פורסם

סיאט לאון 1.6TDI CR (גרסת 105 כ"ס): מנוע 1.6 ליטר טורבו דיזל בהספק של 105 כ"ס בין 3,000-4,000 סל"ד ומומנט מרבי של 25.5 קג"מ בין 1,500-2,750 סל"ד. מנוע זה מוצע עם תיבת 5 הילוכים ידנית או DSG-7.. ביצועים: 10.7 שניות 0-100 קמ"ש ומהירות מרבית של 190 קמ"ש (ידני:192 קמ”ש). צריכת דלק משולבת: 25.6 ק"מ לליטר (ידני:26.3 ק"מ לליטר)

26 קילומטר לליטר ? אפילו ההיברידיות התחילו להזיע מזה הנתון הזה ?!?

פורסם

26 קילומטר לליטר ? אפילו ההיברידיות התחילו להזיע מזה הנתון הזה ?!?

דיזל חביבי, תענוג!

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם
+ מלאנתלאפים!

הדגם החדש נראה כמו איביזה על סטרואידים, לא דבר רע לכשעצמו.

פנסי הלד מדהימים ומוסיפים יוקרתיות.

בנוסף, מנועי ה-1.8 נשמעים מעניינים אפילו יותר מהדור הנוכחי.

מה לגבי הקופרה וה-FR? לא ציינו בכתבה כלום לגביהם.

כרגע הגרסה הבכירה היא ה-1.8 החדש (180 כ"ס), ה-FR תוצע כרמת גימור.

הלאון FR האמיתית תחשף בהמשך, הקופרה ב-2014.

הדגמים הספורטיביים יצויידו במערכת 'Seat Drive Profile' בעלת שלושה מצבים: חסכון, קומפורט וספורט.

המערכת תשפיע על ההתנהגות והמנוע.

במצב חסכון וקומפורט המחוונים יוארו בלבן ובמצב ספורט בתאורת לד אדומה:-D.

http://www.autocar.co.uk/car-news/paris-motor-show-2012/new-2013-seat-leon-revealed

פורסם
הדגמים הספורטיביים יצויידו במערכת 'Seat Drive Profile' בעלת שלושה מצבים: חסכון, קומפורט וספורט.

המערכת תשפיע על ההתנהגות והמנוע.

במצב חסכון וקומפורט המחוונים יוארו בלבן ובמצב ספורט בתאורת לד אדומה:-D.

http://www.autocar.co.uk/car-news/paris-motor-show-2012/new-2013-seat-leon-revealed

מילא לשכור את וולטר דה-סילבה שיעצב איביזה א-לה 147, אבל לחקות את המתג הכי מיותר ביקום, ה-DNA? זה אפילו יותר פתטי מלקרוא ללאון הזאת יפה.

בשינוי קטן למשהו שנאמר לפניי - הראשונה נראתה מעולה, השנייה ביצה והשלישית לקחה איביזה שהרסו אותה לעומת הקודמת והגדילה ב-1.90.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
מילא לשכור את וולטר דה-סילבה שיעצב איביזה א-לה 147, אבל לחקות את המתג הכי מיותר ביקום, ה-DNA? זה אפילו יותר פתטי מלקרוא ללאון הזאת יפה.

בשינוי קטן למשהו שנאמר לפניי - הראשונה נראתה מעולה, השנייה ביצה והשלישית לקחה איביזה שהרסו אותה לעומת הקודמת והגדילה ב-1.90.

גם אני אהבתי מאוד את הראשונה. האיביזה נראית מעולה לטעמי, כך שלחוות דיעה על הליאון אוכל רק כשאראה אותה.

לגבי ה- DNA, הוא היה עוד לפני אלפא גם במקומות אחרים, אבל אני מסכים שהוא די מיותר לחלק מהמשתמשים. מצד שני, ב- DSG יש מצב SPORT שמשנה את אופן פעולת הגיר, כך שמצד שלישי אם ה- GTI, למשל, היתה מכילה מתג "נוחות" אזי כנראה הבנות שקיבלו את הרכב מאבא היו בוחרות בו ולא ב- SPORT. כנראה שהיצרנים (אלפא ו- VAG ביניהם) מכירים את הלקוחות שלהם טוב מאיתנו...

אני מחכה לראות תמחור של ה- FR, כי 225 על GTI (אפילו כמחיר פתיחה) נראה לי מוגזם.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

החדשה סולידית מדי לטעמי, קצת משעממת, יותר מדי 'פולקסוואגנית' (קיבלה השראה של שעמום), אבל אולי אתרגל אליה.

בכל אופן, הייתי מעדיף שלא תהיה גרסא אוטומטית בדגם 1.2 ליטר, אוהב אותה ייחודית ולא המונית בדיוק כמו ה"ביצה" (כך אתם מכנים אותה) היפהפיה הנוכחית.

Kia Niro, 1.6 (141), Hybrid Crossover, Rich Espresso, 2017

פורסם

1.6TDI לא יעשה בחיים 26 לליטר.

נהגי המוניות עם פאביות ספייס 1.6TDI אומרים שהצריכה שלהם בערך 1\18. (האוקטביה MK1 1.9TDI עושה 1\15 בנהיגה רגילה).

נראה שסיאט הולכים להתחלף עם אודי:wink:

יפה יפה, זה נראה קרוב מאוד שVW ישתלט על כל השוק.

• תוכן חדש...