Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שיפוץ ה403 שלי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3943 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 151
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מדהים, כף לראות את טכניקת העבודה.

=================================

גם אני מגיע קבוע למפגש שישי הצפוני של מועדון ה-5, Outlet חוצות המפרץ קפה Greg :lol:

Classic car parts hunter

פורסם
עבודה יפה. אבל זה לא שיפוץ זו ממש בניה מחדש...:wink:

שלום,

הכוונה להגיע לשיפוץ מירבי ככל הנוגע למכאניקה. תחתית הרכב - סרן קדמי ואחורי יפורקו ויבנו מחדש מלבד ה"ביצה" בסרן האחורי שלא תפורק מכיוון שהיא מסובכת להרכבה וכרגע לא עושה בעיות. זהו השיפוץ הראשון שלי וללא ספק נפלתי על רכב שמצריך טיפול ברמ"ח איבריו. אני אשתדל לא לאבד את הראש (וחלקים) ולעבוד כל פעם על מכלול אחר. המכלול הראשון שישופץ הוא הסרן הקדמי בשבוע הבא.

סופ"ש נעים.

פורסם
שלום,

ממשיכים במרץ - בניית הריצפה הימנית. ככל שמתקדמים מתגלים יותר ויותר ריקבונות במקומות שלא ציפיתי. היום גם פורק סרן קדמי.

מה זה הרכבים המכוסים מאחורה?

פורסם
שלום,

הכוונה להגיע לשיפוץ מירבי ככל הנוגע למכאניקה. תחתית הרכב - סרן קדמי ואחורי יפורקו ויבנו מחדש מלבד ה"ביצה" בסרן האחורי שלא תפורק מכיוון שהיא מסובכת להרכבה וכרגע לא עושה בעיות. זהו השיפוץ הראשון שלי וללא ספק נפלתי על רכב שמצריך טיפול ברמ"ח איבריו. אני אשתדל לא לאבד את הראש (וחלקים) ולעבוד כל פעם על מכלול אחר. המכלול הראשון שישופץ הוא הסרן הקדמי בשבוע הבא.

סופ"ש נעים.

אסף הרכב שלך עדיין לא 4*4 הסרן יושב מאחור אתה ודאי מתכוון לפרונט:wink:

eran lanski

חבר מס- 14084

פורסם
אסף הרכב שלך עדיין לא 4*4 הסרן יושב מאחור אתה ודאי מתכוון לפרונט:wink:

שלום,

זה נכון, ה403 מעולם לא שווקה בגירסת 4x4 (הממ... רעיון...) אך הטענה שלחה אותי למקורות היות ואיני דובר את שפת המקצוע. מתוך ויקיפדיה בעברית ערך "מתלה (רכב) ניתן להסיק כי השם העברי "סרן" ניתן גם למתלה קדמי (פרונט) וגם למתלה אחורי. במידה והסרן מניע את גלגלי הרכב הוא נקרא גם סרן חי. היינו בפיזו' 403 הסרן האחורי הוא סרן חי בעוד הסרן הקדמי מת (יהי זכרו ברוך). ראו:

בברכת סופ"ש נעים

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

שלום,

בקרוב אגש למלאכת שיפוץ המנוע שיכלול הפשטת מכלולי משנה לרמת הבלוק, בדיקת חופשים במיסבים ובקרנק, וכולי...

הצד המכני פחות מטריד אותי היות ואני מלווה במכונאי מוכשר. מה שכן מעניין זה הצד שרואים (כשמכסה המנוע מונף). מהו התהליך (מתי עושים? לפני השחזה? אחרי?) ובאיזה חומרים משתמשים כדי לצבוע את בלוק המנוע? האם ניתן לצבוע גם את סעפת הפליטה? אולי רק לגלוון אותה? איזה אפשרויות יש לפני?

תודה לכל העונים.

תמונות מהמשך השיפוץ בדרך...

פורסם
פורסם

וואוו התפרצת לדלת פתוחה.

השאלה לאיזה רמה אתה מתכוון להגיע.

מקור

תצוגה

PIMP

לגבי אגזוז לך על אחד מיוצר אישית סטיינסטייל, כמו שעשו באחת האלפות כאן.

לא מחליד צליל נהדר ויישאר עד קץ הימים.

מנוע לך על הצבעים המקוריים תן את הטאץ' שלך בסידור המנוע וחיפוי החוטים.

הכי יפה, הכי נקי והכי מסודר, תואם מקור.

בהצלחה-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

• תוכן חדש...