Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5042 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

רציתי לדעת האם רכב על שמי שמופיע ברישיון עיקול מעבר לעובדה שלא ניתן לבצע העברת בעלות מלאה,האם ניתן לצרף לרישיון רכב בעלים נוספים שהוא לא מקרבה ראשונה??

האם פשוט אני הולך למשרד רישוי עם תעודת זהות של האדם הנוסף ופשוט מבקש שיצרפו בעלים נוספים על הרכב ברישיון?

פשוט הרכב שלי בשימושו של גיסי ומכיוון שרשום על שמי הוא לא יכול לקבל תו חניה איזורי ברחוב שהוא גר,לכן חשבתי לצרף אותו כבעלים נוספים על הרכב.

תודה לעוזרים בבקשהה

אורן

VOLVO 740 2.0 1988 since 2002

CITROEN C-3 PICASO-2011 since 2011

CHEVROLET CAVALIER 2.2 1996 SINCE 2013

SKODA FABIA SPORT 2011 SINCE 2013

פורסם
שלום.

רציתי לדעת האם רכב על שמי שמופיע ברישיון עיקול מעבר לעובדה שלא ניתן לבצע העברת בעלות מלאה,האם ניתן לצרף לרישיון רכב בעלים נוספים שהוא לא מקרבה ראשונה??

האם פשוט אני הולך למשרד רישוי עם תעודת זהות של האדם הנוסף ופשוט מבקש שיצרפו בעלים נוספים על הרכב ברישיון?

פשוט הרכב שלי בשימושו של גיסי ומכיוון שרשום על שמי הוא לא יכול לקבל תו חניה איזורי ברחוב שהוא גר,לכן חשבתי לצרף אותו כבעלים נוספים על הרכב.

תודה לעוזרים בבקשהה

אורן

תפנה בבקשה למי שעשה את העיקול בשביל שיאשרו לך לצרף אותו לרישיון רכב

פורסם
תפנה בבקשה למי שעשה את העיקול בשביל שיאשרו לך לצרף אותו לרישיון רכב

אם אפנה לאידיוט שעיקל באופן אוטומטי אהפוך לאידיוט.

מבחינת משרד רישוי ניתן??

VOLVO 740 2.0 1988 since 2002

CITROEN C-3 PICASO-2011 since 2011

CHEVROLET CAVALIER 2.2 1996 SINCE 2013

SKODA FABIA SPORT 2011 SINCE 2013

פורסם

בעיקול אתה לא יכול לבצע שום פעולה של העברת בעלות / הוספת בעלות במשרד הרישוי

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...