Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5036 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הנוחות טובה. הייתי שמח לקצת יותר שיכוך במהירות גבוהה ועל בורות ביוב בעיר, אבל אין ממש תלונות.

בנוגע לאמינות - אם לא תהיה אגרסיבי מדי לא יהיו בעיות. מקסימום תצטרך להחליף איזו רצועה ולשים קצת WD40 על המחברים.

אני לא יכול להבטיח רק בנוגע לסחירות עתידית - ניסיתי למכור את הישנות שלי ביד2 ועד עכשיו אין אפילו טלפון אחד.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
הנוחות טובה. הייתי שמח לקצת יותר שיכוך במהירות גבוהה ועל בורות ביוב בעיר, אבל אין ממש תלונות.

בנוגע לאמינות - אם לא תהיה אגרסיבי מדי לא יהיו בעיות. מקסימום תצטרך להחליף איזו רצועה ולשים קצת WD40 על המחברים.

אני לא יכול להבטיח רק בנוגע לסחירות עתידית - ניסיתי למכור את הישנות שלי ביד2 ועד עכשיו אין אפילו טלפון אחד.

כן, סחירות עתידית זה הענין ;)

לטבע יש יותר שיכוך ?

ואני אגרסיבי מידי.

:twisted:

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין במפץ הגדול? מזל טוב, גם לך יש תאוריה דמיונית. :-P

פורסם

תגיד לי, אני נראה לך כמו ערוץ הקניות?

קפוץ לחנות ותמדוד אותם. אני אמרתי לך כבר את דעתי - הן נוחות ועמידות יותר מטבע נאות. בהצלחה! :wink:

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
תגיד לי, אני נראה לך כמו ערוץ הקניות?

קפוץ לחנות ותמדוד אותם. אני אמרתי לך כבר את דעתי - הן נוחות ועמידות יותר מטבע נאות. בהצלחה! :wink:

אוקיי מצטער :) ,

אני יגש לחנות הבעיות היא כזאת זאת חנות אינטרנטית, ככה שאני לא יוכל לקפוץ לחנות למדוד

פורסם

הבעיה היא שהמחשב שלי ישן מידי והפלאפון כרגע בטעינה, אז גם האופציה הזאת לא מתקבלת :evil:

פורסם

אויש, תודה רבה אני יקבל ויחזיר לך בעוצמה סטטית אוקיי?

• תוכן חדש...