Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נוזל קירור G12+ של Eurol - מהול או לא?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5037 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אם ככה צריך להודיע לחנות בקישור שיתקנו את הפרטים על המוצר הזה, כדי שאנשים לא יוסיפו לו מים בטעות.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

תודה לכולם.

לעדכנכם כי החזרתי את הנוזל שנרכש לחנות ממה נרכש - המוכר המשיך והתעקש כי מדובר בנוזל מרוכז ולא מהול! יכול להיות שהוא צודק אך בכל מקרה, אי אפשר לסמוך על נוזל שמגיע באריזה ללא סגירה הרמטית (פקק לא נעול ואין שום אטם בינו לבין הנוזל - פתחת שפכת מה שנקרא) וללא שום כיתוב המורה על צורת השימוש! כמו כן גם באתר היצרן אין שום סימן לבקבוק הזה... הזוי.

בקיצור, למדתי שנוזלים יש לרכוש רק מקורי או מחברה מובילה ובעלת תקנים מתאימים, כאשר הבקבוק סגור הרמטית ועם הוכחת נעילה על הפקק! וכמובן לראות שהנוזל מופיע רשמית האתר היצרן. (כמובן שאני מדבר על כל הנוזלים ולא רק על נוזל קירור).

שוב תודה חברים

פורסם

זו לא פעם ראשונה שאני נתקל במיכל שהוא כביכול מקורי אך לא מופיע באתר החברה. נתקלתי בזה גם בנוזל קירור מחברה אחרת ונוזל בלמים.

אני תוהה האם מדובר בצוברים שמגיעים ליבואן והוא ממלא בקבוקים משלו?

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
הנוזל בצמפיון לא מוכן לשימוש!

לא מדוייק! בצ'מפיון יש גם נוזל מוכן לשימוש עבור G12++. כאשר הייתה לי VAGית שמו לי נוזל מוכן לשימוש (יש קישור כזה בפורום).

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
תודה לכולם.

לעדכנכם כי החזרתי את הנוזל שנרכש לחנות ממה נרכש - המוכר המשיך והתעקש כי מדובר בנוזל מרוכז ולא מהול! יכול להיות שהוא צודק אך בכל מקרה, אי אפשר לסמוך על נוזל שמגיע באריזה ללא סגירה הרמטית (פקק לא נעול ואין שום אטם בינו לבין הנוזל - פתחת שפכת מה שנקרא) וללא שום כיתוב המורה על צורת השימוש! כמו כן גם באתר היצרן אין שום סימן לבקבוק הזה... הזוי.

בקיצור, למדתי שנוזלים יש לרכוש רק מקורי או מחברה מובילה ובעלת תקנים מתאימים, כאשר הבקבוק סגור הרמטית ועם הוכחת נעילה על הפקק! וכמובן לראות שהנוזל מופיע רשמית האתר היצרן. (כמובן שאני מדבר על כל הנוזלים ולא רק על נוזל קירור).

שוב תודה חברים

כמו שלא הייתי קונה בקבוק קולה, מים מינראליים וכיוצא בזה שהסגר שלו פגום או חסר ככה לא הייתי קונה נוזל קירור או שמן שסגר שלהם פגום או חסר.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

שלום חברים,

לסיכום השרשור, רכשתי היום במוסך צ'מפיון G12++ שהוא כבר מוכן לשימוש. הבקבוק הוא 1.5 ליטר. המחיר 48.5 ש"ח סופי.

כמו כן פתחתי שרשור בנוגע לנזילה אצלי, אודה על תגובתכם ותגובת רון.

תודה.

• תוכן חדש...