Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קנס על סטייה מנתיב

שימו לב! השרשור הזה בן 4108 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום לחברי הפורום, הגעתי לצומת מרומזר, יש נתיב אחד לפנייה ימינה, נתיב אמצעי להמשיך ישר, ונתיב לפנייה שמאלה ,אני הייתי באמצע, היה אור אדום הייתי ראשון בטור, ובנתיב של הפנייה ימינה היה הרבה מכוניות ,בקשתי מהראשון שיתן לי לעקוף אותו ,כי טעיתי ואני רוצה לפנות ימינה ולא ישר, הוא נתן לי להיכנס מתי שנהיה ירוק, ואחרי ניידת משטרה עצור בצד ,חיפוש עניינים רשיונת רכב רשיון נהיגה ,הוא אמר לי אני יכול לתת לך קנס 500ש''ח ו-6 נקודות, בסוף הוא נתן לי סטייה מנתיב 250ש''ח קנס ללא נקודות מי צודק כאן ,אני יכול להגיש ערעור?

תודה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נא לא לצוטט הודעה קודמת. תודה.

על טעויות משלמים. טעית בנתיב, אתה צריך ימינה ובטעות נעמדת על הנתיב המורה ישר, תשלם. סע ישר ותסתובב במקום הראשון האפשרי. אתה מסרב לשלם, מתעקש לפנות ימינה, קפחת את זכות הנהגים העומדים בנתיב הפונה ימינה. אולי הנהג שאפשר לך להיכנס לפניו היה נדיב, אולי פחד שתוציא לו סכין, אולי פחד שתדפוק לו את האוטו, בכל מקרה, קפחת את זכותו ואת זכותם של כל הרכבים שעמדו אחריו והרי אלמלא היית טועה, היית נעמד אחריהם. לשאלתך, ברור שאתה לא צודק ואני לא מצליח להבין את השוטר שבחר בעבירה הקלה יותר מבין שתי האפשרויות. אתה רואה, לפעמים צריך גם קצת מזל.

ארז רונן

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

,אני יכול להגיש ערעור?

תודה.

אתה יכל להגיש על כל דוח שנכתב לך ערעור, ויש לך את הזכות להשפט.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני יכול להגיש ערעור?

אתה יכל להגיש על כל דוח שנכתב לך ערעור, ויש לך את הזכות להשפט.

ל'

אתה מודה שעברת עבירה. על מה אתה מתכוון לערער?

ארז רונן

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

על טעויות משלמים. טעית בנתיב, אתה צריך ימינה ובטעות נעמדת על הנתיב המורה ישר, תשלם. סע ישר ותסתובב במקום הראשון האפשרי. אתה מסרב לשלם, מתעקש לפנות ימינה, קפחת את זכות הנהגים העומדים בנתיב הפונה ימינה. אולי הנהג שאפשר לך להיכנס לפניו היה נדיב, אולי פחד שתוציא לו סכין, אולי פחד שתדפוק לו את האוטו, בכל מקרה, קפחת את זכותו ואת זכותם של כל הרכבים שעמדו אחריו והרי אלמלא היית טועה, היית נעמד אחריהם. לשאלתך, ברור שאתה לא צודק ואני לא מצליח להבין את השוטר שבחר בעבירה הקלה יותר מבין שתי האפשרויות. אתה רואה, לפעמים צריך גם קצת מזל.

אני לא יודע אם הוא היה יכול לתת לי 500ש''ח קנס ו-6 נקודות ככה הוא אומר הוא היה יכול לתת לי על דבר כזה?

מה זה נקרא בחוק איזה סעיף?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קיפוח זכות השימוש בדרך סמל הסעיף 3511 הקנס 500 נקודות 0

בהיותך עובר דרך התנהגת באופן אשר קיפח את זכות אדם

להשתמש שימוש מלא בדרך בכך ש…(פרט את מעשה הנהג),

בניגוד לתקנה 21(ב)(1) לתקנות התעבורה.

ארז רונן

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הוא יכול לייחס את זה למספר עבירות, לדוגמא: החנת את מכוניתך בחנייה כפולה וחסמת נתיב, נדחפת לתור מנתיב אחר, ולכל מקרה בו קופחה זכותו של משתמש אחר להשתמש בדרך. הטעות היחידה של השוטר, (או שלא שמעת נכון), זה עניין הנקודות. על העבירה הזאת אין נקודות.

ארז רונן

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יכול להיות שהמקרה שלך הוא באמת מיוחד ולא התכוונת לעקוף את התור. אני יכול להגיד לך שכשאני חוזר הביתה מהעבודה ישנו רמזור ספציפי של פניה ימינה, שבו לא עלינו יש תמיד פקק, אז מה עושה הנהג הישראלי המצוי? נכון, פותח נתיב נוסף ליד הפניה ימינה ועוקף את התור, ומה עוד? כשאתה אומר לו שאתה לא נותן לא להדחף לפניה, הוא עושה לך פרצוף.

בקיצור, השוטר / כל הנהגים שהיו מאחורי הנהג שנתן לך להכנס, לא מעניין אותם שטעית בפניה, הם ראו ישראלי חצוף שעקף את כל התור ונדחף.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4108 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...