Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פורמולה ישראל 2012. מה דעתכם?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5017 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מקצה בקארט דו מנועי בכוכב יאיר עולה 75 ש"ח ל 10 דקות. אני לא מאמין שהרבה יכולים לנסוע יותר משלושה מקצים בקצב מהיר בלי להתעייף. 45-60 דקות נסיעה בקארט 2 פעימות עולות בסביבות 400-600 ש"ח, תלוי באיזה קארט בדיוק. אפילו המירוצים שירון אדרי מארגן בקארטינג 4 פעימות פשוט עולים רק 290 ש"ח ואתה מקבל בסביבות 20-25 דקות נסיעה עם עוד אנשים ברמה שלך (אגב, מירוצים אלו עלו פעם הרבה פחות - היום הם מגלמים את הפרסים בפנים). לטעמי, האופציות האלה יותר מהנות ונותנות תמורה יותר טובה לכסף מאשר לשלם 350 ש"ח לשני סיבובים המקנים סיכוי של 1:300 לנסוע בפורמולה , למרות שזה סיכוי לא רע בכלל למי שזה מעניין אותו.

לעניות דעתי, קארטינג זה הספורט המוטורי היחידי שבנאדם רגיל יכול להשתתף בו בלי לפשוט את הרגל. אני בטוח שלא מעט אנשים יקפצו ויגידו "ג'ימקאנה ג'ימקאנה", אבל הבלאי ברכב רגיל והנזק עולים לא מעט.

מצד שני, מי שרוצה יכול להשכיר סוזוקי אלטו או יונדאי i10 ב 100 ש"ח ליום, למלא דלק ולהתאמן במגרש החנייה של איצטדיון פתח תקווה בחינם ולקבל יתרון משמעותי על המתחרים האחרים.

אני אדבוק בקארטינג, ברשותכם.

בלוג הקארטינג שלי - http://www.kartingblog.co.il

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יש לי קצת פרטים נוספים (משיחה עם בועז מאירי, שעומד מאחורי ההפקה גם השנה) :

מי שיש לו רישיון נהיגה ספורטיבית חייב להרשם לקטגוריית מקצוענים. זו הדרך היחידה שלהם לעשות איזשהי

הבדלה בין נהגים מקצועיים יותר לחובבים. ברור שיש כאלה שסתם עשו רישיון נהיגה ספורטיבי ואין להם ממש נסיון

משמעותי, או להיפך - נהגים מנוסים בסצנה שטרם הוציאו רישיון נהיגה ספורטיבי.

יש רישום של כל בעל רישיון נהיגה ספורטיבי, ככה שאי אפשר להעלים את זה.

יהיה מירוץ נפרד וגמר נפרד בפורמולה לכל קטגוריה - נשים, גברים, ומקצוענים.

מכל קטגוריה יהיו 10 אנשים.

אגב - נשים שיש להן רישיון נהיגה ספורטיבי יכולות לבחור לאן להרשם.

הג'ימקנה מאורגנת ע"י קרוס קאנטרי יחד עם ירון אדרי, ככה שיש סיבה טובה להאמין שזה יהיה מקצועי.

הרכבים יהיו בעלי גיר ידני. אורך המסלול עדיין לא ידוע, כנראה בסביבות ה-200 מטר.

שימו לב שאפשר להרשם יותר מפעם אחת. כלומר אם לא הלך טוב ביום אחד, אפשר לשלם שוב ולנסות עוד פעם.

בעיניי זה מאד בעייתי, כי נוצר מצב שמי שיש לו יותר תקציב יוכל לשפר את הזמנים ואת הסיכוי שלו להכנס לנבחרת.

חבל שמעדיפים את צליל הקופה הרושמת על פני השויון במיונים.

אגב - זה היה ככה גם בטופ דרייבר של מסלולים בזמנו, וגם אז הייתה ביקורת על זה.

חברי הנבחרת של שנה שעברה לא מנועים מלהשתתף שוב ולעלות שוב לנבחרת, אז אני אהיה שם..

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

ככה זה בספורט ב99% מהמקרים הכסף מדבר והכסף קונה את הכשרונות הטובים ביותר ולכן ברצלונה או ריאל מדריד ינצחו את קרית שמונה

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
יש לי קצת פרטים נוספים (משיחה עם בועז מאירי, שעומד מאחורי ההפקה גם השנה) :

... אפשר לשלם שוב ולנסות עוד פעם.

כבר ידוע לנו שלבועז אין בעיה לגבות כפל תשלומים, על מוצר שמלכתחילה אין לו כוונה (או יכולת) לספק כמפורט בחוזה..

פורסם

לא, כמו שלא שאלתי אותו מה עם החליפות והקסדות שהוא חייב לחברי הנבחרת.

כתבתי כבר בעבר - המיזם של שנה שעברה היה כשלון עסקי ובשורה התחתונה הפסידו כסף.

אז אני לא מצפה שבועז מאירי יוציא כסף מהכיס האישי שלו ויקנה לי חליפה וקסדה, או יחזיר אלפי שקלים.

נכון - זה לא נעים, אבל זה בדיוק כמו עסק שפושט רגל ולא מחזיר חובות.

אני לא יודע מה המצב המשפטי של חברת BBM הפקות (של בועז מאירי), אבל השנה היא לא רשומה כמפיקת הארוע.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

אבל הוא לא פשט את הרגל. ואני גם לא חושב שהבנק יוותר לך על חוב אם תגיד לו שאין לך כסף ואין מה לעשות וככה זה לפעמים. כמובן שאתה יכול להמשיך לחייך כשמשתינים עליך בקשת ולהודות על גשמי הברכה.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

• תוכן חדש...