Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פורמולה ישראל 2012. מה דעתכם?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5018 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני קורא את הת'רד הזה ולא מאמין... עד כמה אנשים יכולים להיות פראיירים???

שנה שעברה אלפי אנשים זרקו כסף על ההונאה שקראו לה ימי מיונים והשנה כאילו לא קרה כלום...נופלים ממש באותו פח

תסתכלו לשנייה מי האנשים שהגיעו להשתתף במירוץ שנה שעברה, אלו אנשים שכבר מזמן בענף ומקומם בתחרות היה מובטח הרבה לפני הימי מיונים, אני לא אתפלא אם הם בכלל לא הגיעו לימי מיונים.

אתם באמת מאמינים שהימי מיונים באים בשביל למצוא נהגים לתחרות?? או שפשוט באים לסחוט כסף מהנהגים?

Subaru Impreza GT 99, Zaporozhets ZAZ 968M 82, Lada VAZ 2106 90

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
תכלס אני לא רואה סיבה ממשית לא לנסות. השנה המיונים הם נהיגה נטו, יוצא שאתה משלם 350 ש"ח

על ג'ימקאנה ברכב לא שלך, בסביבה 'סטרילית'. גם בלי קשר לסיכוי להגיע לנבחרת - זה נראה לי שווה

סתם בשביל הכיף ובשביל לראות איזה זמנים מצליחים לעשות מול כל השאר.

כמה הזדמנויות כאלה יש לחובבי הגה בארצנו ?

אתה באמת חושב שסיבוב של דקה וחצי על רכב 1200 סמ"ק שווה 350 ש"ח ?? יותר שווה ללכת לקרטינג, לנהוג חצי שעה, ולהנות הרבה יותר במחיר הזה ועוד ישאר לך 50 ש"ח עודף :)

Subaru Impreza GT 99, Zaporozhets ZAZ 968M 82, Lada VAZ 2106 90

פורסם

תפסיק לדבר שטויות, אני הייתי אחד מהעשרה שהשתתפו במירוץ באילת. עברתי את כל המיונים כמו כולם, אין לי שום פרוטקציה

בשום מקום או קשר עם ההפקה.

אין ספק שהמיונים היו לא מקצועיים ואני בטוח שיש נהגים יותר טובים ממני שנפלו, היה לי מזל שהצלחתי לעלות ליום המיונים

השני שהיה יותר מקצועי - ובוסס על נהיגה נטו.

כל מי שהיה איתי בנבחרת עבר את כל המיונים כמו כולם. זה שחלקם 'ידועים' בתחום - הגיוני, מן הסתם בעלי ניסיון וכשרון בנהיגה

שעזר להם להתברג לנבחרת.

ומה תגיד השנה ? שמי שיש לו נסיון בג'ימקנות יעבור בטוח וזה לא פייר שכל המיונים זה רק נהיגה בג'ימקנה ?

צאו מהסרט הזה כבר, אף אחד לא בא לרמות או לעשות קופה על הנהגים. נותנים פה הזדמנות גם לג'ימקנה על רכב אחיד

(שזה כבר משהו ששווה 350 ש"ח לדעתי), וגם צ'אנס כלשהו להגיע לנבחרת ולנהוג על רכב מירוץ.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם
אתה באמת חושב שסיבוב של דקה וחצי על רכב 1200 סמ"ק שווה 350 ש"ח ?? יותר שווה ללכת לקרטינג, לנהוג חצי שעה, ולהנות הרבה יותר במחיר הזה ועוד ישאר לך 50 ש"ח עודף :)

כן, אני חושב מאד. אני אגיד לך יותר מזה - לי אישית אין אפשרות להכנס לנבחרת שוב, כי הייתי שנה שעברה.

יחד עם זאת - אני כן רוצה להגיע למיונים רק בשביל התחרות, אם יאפשרו לי.

כמה פעמים בחיים יוצא לך למדוד את יכולת הנהיגה שלך בתנאים סטריליים מול רוב חובבי הנהיגה בארץ ?

וזה תמורת 350 ש"ח, נראה לי הרבה יותר שווה מקרטינג..

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

קארטינג זה 50 ש"ח ל10 דקות. 350 ש"ח יספיקו לך לשעה שלמה. ו50 ש"ח עודף :)

אם באמת היה מדובר במדידת יכולות - הייתי נכנס לזה. אבל אני בספק שמישהו יכול להציג את היכולות ב5 דקות על "מסלול":

FIL2012_View02.jpg

היו עושים תחרות קארטינג אם היו רוצים למדוד יכולות על מסלול באמת.

פורסם

קארטינג, או לפחות 5-6 דקות עם מכונית אמיתית. לא 2 סיבובים.

מיסטר בי - למדוד יכולת ב 2 סיבובים? זה יותר עניין של מזל מכישרון.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

מה לעשות - יש אילוצים. ברור שבעולם מושלם היו נותנים לך כמה מקצי אימון וכמה מדידות.

אבל יש זמן מוגבל, ורוצים לשמור על עלות הגיונית, אז זאת המגבלה.

מצד שני - כולם סובלים מאותה מגבלה, אז כאן תבוא לידי ביטוי גם יכולת הקליטה המהירה של מסלול חדש,

מעבר לנהיגה. יכולת להתחבר לרכב לא מוכר וכו'.

מה שחשוב - התנאים שווים לכולם.

זה היה אותו דבר ביום המיונים השני בשנה שעברה - אפילו היה מקצה אחד מדוד ולא שניים.

ועובדה שהזמנים בפועל בהחלט שיקפו את רמת הנהגים שמוכרים מהתחום.

מי שלא חושב שזה שווה לו 350 ש"ח - שיישאר בבית.. לא חייבים.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

האילוץ היחיד נראה לי הוא לעשות כמה שיותר כסף. 5-6 דקות על רכב ומספר מקומות קצת יותר מוגבל היה מבטיח נהגים יותר מקצועיים במסלול.

אם אתה רוצה להכניס נהגים מוכרים מהתחום - קח אותם מראש וזהו. לא צריך לגבות כסף מהעמך שיבוא "להתחרע".

לא זכור לי שנהגי פורמולה נדרשים ללמוד מסלול מסלול במשך חצי דקה. בד"כ הם עושים הרבה אימונים על מסלולים. אבל אולי אני טועה.

פורסם

לא בטוח. מי שיש לו ניסיון ו/או כישרון, יוכל להוציא זמנים לא רעים גם משני סשנים על המסלול, בהנחה והמסלול לא מסובך מדי ללמידה. זה מאפשר גם ללמוד יותר על המתחרים - מקצוען הוא מישהו שיכול לנהוג מהר בכל רכב, עם תקופת למידה מינימלית.

חוצמזה, העמך הוא זה שאמור לממן את כל הסיפור... :wink:

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

בדיוק מה שאני אומר. רוצים את אלו עם הנסיון או עם הכישרון - קחו אותם בלי כל השטויות עם העמך.

בשביל להיות מקצוען צריך נסיון. :)

זה כמו שתיתן לי 3 דקות על המסלול עם קארט. אני בטוח אוציא תוצאות טובות בהרבה מכל מי שעולה פעם ראשונה על קארט.

בגלל זה גם שאלתי מה ההבדל בין הגברים/נשים ל"מקצוענים".

פורסם

אבל בדיוק מה שאני אמרתי - צריך להשיג מימון איכשהוא. עושים את זה ע"י מתן אפשרות לכמה שיותר אנשים להתחרות, גם כאלה שאין להם סיכוי. ואגב, לפעמים מגיעים כל מיני כשרונות חבויים, שאין להם ניסיון אבל הם מפציצים בזמנים מעולים. אני מכיר אישית כמה כאלה.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם
אתה משלם 350 שקלים בשביל הסיכוי להגיע לצרפת. זה הכל.

גם צרפת אין השנה, הקורס ייערך באילת. זה כתוב שחור על גבי HTML בתקנון שלהם.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

לפני כמה שנים, מסלולים הפיקו תחרות ג'ימקאנה שנקראה טופ דרייבר אם אני זוכר נכון את השם.. כל מי שנרשם, נסע על ניסן מיקרה זהה במסלול זהה והמהירים ביותר עלו לגמר.

לגמר עלו מספר משתתפים (אני ו-misterb ביניהם), לא זוכר בדיוק כמה, אבל מתוכם היו כמה שועלי ג'ימקאנות מנוסים וכמה שמות חדשים שאחד מהם התגלה בעקבות זאת (מורן גוט למי שמכיר - כשרון ענק!), לא זוכר מי ניצח בסופו של דבר, אבל זה פתח את הדלת להמון חבר'ה חדשים להתנסות ולהראות את כשרונם.

כך שמי שבאמת טוב וכשרוני יעלה למעלה (מקווה). לפי מה שאני קורא, התחרות השנה הרבה יותר נותנת את האופציה למי שבאמת יודע ושולט ברכב את ההזדמנות לנצח. הזמן מדבר בסופו של דבר ומי שמהיר ומדויק ייתן את הטון (שוב לפי מה שקראתי בתקנון).

אני מסכים עם misterb, רק בשביל ההזדמנות זה שווה זאת. אגב, הוא לא היחיד שעלה בשנה שעברה בלי פרוטקציות, עוד חבר אחד נוסף ולא מוכר היה בניהם אבל מוכשר מאוד בנהיגה. לא צריך להיות חזירים - צריך לבוא ולנסות. גם אני נכוויתי בשנה שעברה ולא עברתי את השלב הראשון וזה מבלי לקבל את הסיבה מדוע לא עליתי (שנורא הרגיז אותי). אך בשביל התחרות וההזדמנות, אני מניח שאעשה זאת שוב ומי יודע, אולי ארוויח עוד כמה ימי כיף של נהיגה.. שכבר היום כמעט ואין לי לצערי כי העבודה גוזלת את רוב זמני.

למען הסר ספק, אין לי קשר להפקה או למישהו ממנה.

אלון

If you can’t see the Bright side of life , Polish the Dull side

פורסם

בהתחלה קראו לתחרות של מסלולים TDI ואח"כ TRI. ההבדל הוא ששם היית יכול לקנות סיבובים בכסף, כך שמי שהיה מוכן להוציא יותר, יכל להתאמן יותר.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

• תוכן חדש...