Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

(מכונית) ב12 K למשפחה צעירה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4988 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש רכב אוטומטי למשפחה עם 2 תינוקות.

המליצו לי על האופציות הבאות:

לנטיס 98

אקסנט 2001

אלנטרה 2001

כולם בסביבות ה12K.

אני מחפש: (לפי הסדר)

אמינות

נוחות

חיסכון

אני נוסע בחודש 500 ק"מ בעיר (ירושלים) ונסיעה אחת בחודש מירושלים לחיפה וחזור כ350 ק"מ

הייתה לי סוזוקי בלנו 97 שהייתה טובה בשבילי חוץ מזה שהרגליים מתחככות בהגה... רעידות קשות בD וחוסר יציבות בסיבובים (יכול להיות שהקפיצים היו אשמים..)

אשמח לשמוע חוות דעת על הרכבים הנ"ל או לחלופין על רכבים יפניים או קוריאנים אחרים. (לא מעוניין בגרמני/צרפתי/איטלקי)

תודה רבה מראש לעוזרים!

פורסם

לגיסי יש אלנטרה 2005 אולי היא נחשבת פחות או יותר נוחה אבל ממש לא חסכונית.

ההבדל בין חכם לטיפש הוא ששניהם חושבים אותו דבר רק שהטיפש אומר את זה בקול..:wink:

פורסם

הבלנו הקודמת שלי לא הייתה יותר חסכונית... 1 ל9 רגוע בעיר עם מזגן ו1 ל14 בחוץ עם רגל קלה.

כמעט חשבתי שהאלנטרה שותה 1 ל6...

האקסנט אמורה לשתות פחות ממנה?

פורסם
הבלנו הקודמת שלי לא הייתה יותר חסכונית... 1 ל9 רגוע בעיר עם מזגן ו1 ל14 בחוץ עם רגל קלה.

כמעט חשבתי שהאלנטרה שותה 1 ל6...

האקסנט אמורה לשתות פחות ממנה?

האקסנט בשנים המדוברות לא תהיה לך נוחה, אקסנט השתפרה רק משנת 2008 (הדגם החדש יותר), הדגם לפניו לא כל כך נוח לישיבה במידה ואתה גבוה (ואתה טוען שכן).

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

נוספה לי אפשרות חדשה: דייהטסו גראנד מוד 99

מי שהוא יודע עליו פרטים (לא מצאתי הרבה בחיפוש עליו מהשנים האחרונות)

האם הוא מרווח? אמין? וחסכוני? יציב בסיבובים?

תודה רבה מראש לעונים

פורסם
טויוטה קורולה שנת 97.

מצטרף!

צריכת דלק בטויוטה היא בערך 1 ל11

אופציה שנייה היא ניסן אלמרה שאמינה מאוד וזולה לאחזקה

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

פורסם

קבל עוד המלצה על האלמרה. בכלל ניסן בתור חברה לא נופלת באמינות מיפניות אחרות ויש אומרים שאף עולה עליהן (ניסן מוערכת מאוד ביפן למשל, בארץ משום מה לא כל-כך) והאלמרה לא שונה מהאחרות, לדעתי ב 12K תוכל למצוא אלמרה 99 במצב טוב.

עוד אופציה שעשויה להראות לך פסולה אבל יכולה להיות מעניינת: שברולט קוואליר משנים 2000-2001, מנוע 2200 אקוטק שייצא לך אפילו חסכוני, באופן יחסי. מנסיון של מכרים לאורך תקופות של כמה שנים טובות, רכב אמין שמזדקן יפה ואפילו צריכת הדלק לא נוראית בכלל (אם אתה משווה למשל לאלנטרה או לאקסנט אז זה יהיה בערך אותו דבר ואולי אפילו קצת יותר טוב למרות המנוע הגדול). בטח יקפצו עכשיו כל מיני שונאי אמריקאיות למיניהם (כל user שני פה פחות או יותר) אבל תשאל אנשים שהיה להם או יש להם את הרכב.

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

תודה רבה לכולם!!

רכשתי אקסנט 2002 ב11K ואני מרוצה מאוד.

נוחה - לפחות יותר מכל אלו שהיו לי

קטנה בחניה אבל מרווחת באופן מפתיע (על חשבון המושב האחורי כמובן, אבל בכל זאת מרווחת)

צריכת דלק סבירה עד חסכונית (תלוי ברגליים...)

חמודה (לטעמי)

מה שמפריע לי הוא הרעש (לא נורא) ובסיבובים מחוץ לעיר היתרון של משקל נמוך הופך לחיסרון...

• תוכן חדש...