Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

(רכב) עד 70000 ש"ח. משומש או חדש?

ayrad
שימו לב! השרשור הזה בן 4103 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום רב,

ברצוני לרכוש רכב עד 70000 ש"ח.

אני נוסע כ - 25 אלף ק"מ בשנה.

בעיקר נסיעות בין עירוניות.

האם עדיף רכב קטן חדש (יונדאי איי 10, סקודה פאביה) עם מנועים עד 1200 סמ"ק או רכב יד שנייה משפחתי (שנת 2009 נגיד...)

כמו כן הייתי שמח להמלצה על רכב ממכם המגיבים...

תודה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בסופו של דבר זה עניין של העדפה אישית שלך.

לצורך הנסועה שציינת, שהיא לא נמוכה, הייתי ממליץ (ככל ואתה מוכן לרכב ידני) על פורד פיאסטה ב - 75K או סיאט איביזה ב- 73K.

אם הרכבים האלו מתאימים לצרכיך, הרי שהם ישרתו אותך היטב. לא הייתי הולך על רכב "מיני" כדוגמת הפיקנטו לק"מ שכזה.

בהצלחה.

Kia Sportage Premium 2023

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם אתה מסתדר עם גיר ידני אז רכב חדש בהחלט יכול לבוא בחשבון. ההמלצה שלי היא ללכת לכיוון של הסופר-מיני הידניות ולא לכיוון המיני הידניות. מכוניות כמו סקודה פאביה, סיאט איביזה או ניסאן אקו-מיקרה מתמודדות טוב יותר עם כבישים בין עירוניים מאשר מכוניות כמו יונדאי i10 או קיה פיקנטו.

רכב משפחתי בתקציב הזה יהיה ככל הנראה אוטומטי, מה שיכול להיות נוח יותר אם אתה נוסע רוב הזמן בפקקים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הi30 רכב טוב, בטיחותי, יחסית נוח, אמין ומאובזר, טיפוליו לא יקרים,

אבל חוששני שבתקציב שלך עם הק"מ המדובר, כדאי לבחור ברכב חדש, שיעניק שקט נפשי מתקלות (במגבלות האפשר) וצריכת דלק עדיפה.

צפויה לי נסועה דומה לשלך בקליאו, בנתיים הרכב גמע קרוב ל4000 ק"מ, אני מאוד מרוצה מהרכב. נוסע איתו כל יום קרוב ל100 ק"מ מחוץ לעיר, ונהנה מכל רגע, מאוד נוח, צריכת הדלק טובה, אחיזה טובה בסיבובים.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Mitsubishi Space Star Supreme

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש לי הצעה ליונדאי I30 שנת 2009 בתקציב. מה אתם אומרים?

דלק...

היונדאי בעלת מנוע 1600 וגיר 4 הילוכים. שימושית ונוחה אבל מיושנת כבר וזוללת דלק. בתקציב הזה יש לך עכשיו את הפביה הידנית שבמבצע. רכב ידני גם חסכוני יותר ואם רוב הנסיעות הן בתחום הבינעירוני אז זה גם פחות נורא מבחינת הסירבול של העברת הילוכים כל הזמן בתוך העיר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כלכלית – קניית רכב משומש בן שנה – שנה וחצי עדיפה על קניית רכב חדש, ולו בגלל ירידת הערך שהרכב החדש סופג עם עלייתו לכביש. אך רכישת רכב אינה עניין כלכלי בלבד אלא גם פסיכולוגי, ואם "קריעת הניילונים" עושה לך את זה – לך על רכב חדש.

קח בחשבון שבתקציב הזה תוכל למצוא סופר מיני עם גיר ידני (בנסיעות בין עירוניות זה לא כל כך משנה).

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

גיל - הערה קטנה: אתה צודק אם הכונה להחליף את הרכב בתדירות יחסית גבוהה, נניח לאחר כ-3 שנים. אם הכונה לרכוש רכב לטווח ארוך עדיפה רכישת רכב חדש, אשר לא יהיה לך ספק לגבי הטיפול שלו זכה בעברו, וירידת הערך המעט מוגדלת תתחלק על יותר שנים, כך שיהיו פחות ספדי החלפה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4103 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...