Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ערעור על מבחן אקדמי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5027 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי לדעת אם למישהו פה יש ניסיון עם חברה שעוזרת לך לערער על מבחן אקדמי

בעיקר בנושא של חשבונאות?

אני מחפש המלצות כי יש המון.

נ.ב.

מדובר במבחן רגיל בשנה ב'

ולא במבחני לשכה או משהו בסגנון.

פורסם

חברה שעוזרת בערעור? איך הגעת לסיטואציה שאתה צריך משהו כזה??

אם מדובר בחומר אקדמאי בתחום כמו חשבונאות לא מדובר בחומר שהוא שחור או לבן או שאתה צודק או שאתה טועה?

מהניסיון שלי עם ערעורים באקדמיה הכל היה מאוד ברור או שצדקתי או שטעיתי ולא היה לי על מה לערער, במקרים חריגים מאוד הייתי צריך עזרה של סטודנטים מצטיינים כדי להבין איפה עובר הגבול אבל מעולם לא יותר..

אבי

פורסם
חברה שעוזרת בערעור? איך הגעת לסיטואציה שאתה צריך משהו כזה??

אם מדובר בחומר אקדמאי בתחום כמו חשבונאות לא מדובר בחומר שהוא שחור או לבן או שאתה צודק או שאתה טועה?

מהניסיון שלי עם ערעורים באקדמיה הכל היה מאוד ברור או שצדקתי או שטעיתי ולא היה לי על מה לערער, במקרים חריגים מאוד הייתי צריך עזרה של סטודנטים מצטיינים כדי להבין איפה עובר הגבול אבל מעולם לא יותר..

אבי

חשבונאות זה ממש לא שחור או לבן. אפשר לומר שכל החשבונאות זה אפור.

בחשבונאות יש טעויות נגררות מפה ועד הודעה חדשה.

ולא תמיד המרצים\מתרגלים יודעים למה התכוונת במבחן וכדי להקטין ראש הם נותנים 30 אחוז ניקוד כדי לומר

"טעות אבל נתתי משהו כדי שלא יגידו שלא בדקתי"

בגלל זה מספר הערעורים בחשבונאות הוא מהגבוהים ביותר ומבחנים מגיעים ל 20 דפים ויותר

ויש אנשים שיודעים במה יותר ומה פחות להתמקד בערעור.

זה לא מתמטיקה או מבחן במשפט שקר כלשהו שאפשר לקרוא ולומר שחסר או שאתה בקיא בחומר (ואני עושה המון קורסים במשפטים).

פורסם

באיזה מוסד אתה לומד?

אני מתחיל את שנה א' שלי בקרוב, אך ממה שהבנתי לאחר מבחן, וקבלת הציון יש יום כזה שנקרא "פתיחת מחברות", שלשם ניתן להגיע ולבדוק את מחברת המבחן שלך מול המרצה/מתרגל, ואם יש לערער על ניקוד לשאלה כל שהיא, רושמים את פרטי הערעור על דף, ומקווים לטוב. השאלה עוברת בדיקה מחדש בהתאם למה שרשמת בערעור, ואם זה מתקבל הציון יעלה. או יירד, אם יגיעו למסקנה שעשית יותר גרוע ממה שהיה בבדיקה ראשונה.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

אהלן,

יש חברה גדולה - "ערעור פלוס" - הם באמת מקצוענים

אני השתמשתי בשירות שלהם למבחן בחשבונאות (למנהל עסקים שנה א') והם הצילו אותי ב 5 נקודות!

יש לי ידידה מהמכללה למנהל שהם מצאו לה 3 נקודות וחבר במבחן במיסים שהצילו אותו על 4 נקודות...

הם תותחים אמיתיים ובלעדיהם הייתי עכשיו תקוע בלימודים למועד ב' נוסף :\

המחירים שלהם סבבה לגמרי... על המבחן בחשבונאות שלי הם לקחו 200 שקל והחזירו לי תשובה תוך יומיים.

אני לא כותב פה הרבה אז אני לא יכול להוסיף קישורים אבל האתר שלהם נקרא irur וסיומת ישראלית :)

אני הגעתי אליהם דרך הפייסבוק בכלל במקרה ראיתי אותם שם - ושאלתי מישהו בעמוד פייסבוק שלהם שהיה מבסוט עליהם

• תוכן חדש...