Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5026 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני מניח שהמוסך מוסר את זה לחברה שמטפלת בשפכים, אך מעניין איך הם נפטרים מזה?

המוסכים מוכרים את השמן המשומש לחברות שממחזרות את השמן, השמנים לא נהרסים בשימוש, התוספים(שקובעים את איכותו) נהרסים.

זה נכון

פורסם

לא יודע אם באמת המוסכים מקבלים כסף עבור השמן המשומש. זה יותר נראה לי בכיוון שהחברה מפנה את השמן על חשבונה ובתמורה היא מקבלת תמלוגים מהובלת השמן המזוהם למקום המחיזור.

ודרך אגב, שמן מנוע משומש אולי נראה ששיך לאשפה אבל ממש לא. בתהליך המיחזור מנקים אותו מכל הפיח ומזהמים שונים ומוסיפים לו תוספים מחדש והוקוס פוקוס, יש לך שמן ממחוזר חדש ותקין בעל תקנים כאלה ואחרים מוכן לשימוש.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

ובצד החובה נמצאים 150 שקל והעובדה שאתה סוחב אותו הביתה כשהוא מטפטף שמן, רוחץ אותו (ככל הנראה באמבטיה, אלא איפה?) והוא תופס לך אחר כך המון מקום בדירה.

לא לכולם יש מחסן או חצר.

מה-זה נסחפת :roll:

כל הניקוי שצריך הוא של מגש המשפך, לא משהו ש 3-4 חתיכות נייר סופג לא מצליחות לטפל בו.

לאחר מכן נכנס הג'ריקן כלאחר כבוד לשקית ניילון ויורד לשבת במחסן של הבניין עד הפינוי. לא מלכלך ולא מזהם.

לא מבין את ההתנגדות הנחרצת שלך לעניין.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אין לי בבית מחסן, יש ארון ציוד לא גדול, שמלא בכל מיני דברים, ולא ממש יש לי שם מקום לג'ריקן הזה.

אני לא מתנגד, אני פשוט לא מבין, במה הוא יותר נוח מכל אחת מהשיטות שהצעיו כאן (שלא עולות כסף).

פורסם

בהנחה שאתה זורק את השמן לפח, או שופך אותו בעדנית ליד הרכב אז אכן אין לו יותר מידי שימוש.

תנסה להכניס את הבקבוק החתוך הזה לאוטו ולנסוע איתו לאחד המוסכים.

אבל אם אתה עושה טיפול והולך לשפוך את השמן באיזה מקום יעודי (מוסך למשל) המיכל הזה היה הרבה יותר נוח.

וגם אני לא רואה שום צורך לנקות אותו מלבד המשפך העליון, בפנים הוא לא צריך להיות נקי, הוא גם כך תמיד היה מלא בשמן מלוכלך.

פורסם

את השמן מהג'ריקן החתון מעבירים בסיום העבודה לבקבוקי פלסטיק של קולה, אותם אפשר לקחת לאן שרוצים.

פורסם

מיותר לרכוש כלי איסוף ייעודי לשמן מנוע מהסיבות שציין בוקי.

אני משתמש במיכל שמן יישן או קופסא ישנה של צבע שחתכתי אותה לגובה הנכון.

איזה כייף לי :)

פורסם

לדעתי המעבר לבקבוקים מלכלך עוד יותר.

בכל מקרה כל אחד ואיך שנוח לו, אין פה נכון ולא נכון, כל עוד השמן בחוץ.

אצלי האוטו בכלל גבוהה אז נכנס דלי, גם ככה יש באוטו 7.5 ליטר כך שרוב מיכלי השמן לא יעשו את העבודה.

מה גם שאני עושה את הטיפולים בעבודה ויש מספר מוסכים שכנים ששם אני שופך את השמן, פשוט הולך שניה ברגל עם הדלי.

במקרה וצריך להרים או האוטו קצת יש מלגזה, אך זה מאוד מסוכן לעמוד מתחת לרכב, ולכן אני מחפש ליפט משומש.

• תוכן חדש...