Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חשיבות של טיפול בזמן

bigbosf
שימו לב! השרשור הזה בן 4102 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

ברשותי גטס שצריכה לעבור טיפול 60. כרגע הרכב על 62. זה בעייתי לסחוב ככה עוד טיפה או שחובה לעשות טיפול במיידי?

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מתי היא עברה את הטיפול האחרון? לא מומלץ למשוך טיפולים וגם אם נראה לך שעכשיו חסכת 400-500 ש"ח זה יבוא בהפוכה בדמות הגברת הבלאי וצריכת הדלק ובמקרה היותר גרוע איזה מכלול יקר שישבוק חיים ברגע הכי לא צפוי.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אז כן. גם ה 15,000 המומלצים האלה זה יותר מדי, בטח אם לא משתמשים בפילטר ושמן איכותי.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

רק חלקים זה 500 שקל . בלי עבודה.

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ברשותי גטס שצריכה לעבור טיפול 60. כרגע הרכב על 62. זה בעייתי לסחוב ככה עוד טיפה או שחובה לעשות טיפול במיידי?

ברשותי ילד שצריך להתקלח כל יום. כרגע הוא לא התקלח יומיים. אפשר למשוך אותו עוד קצת? גם לא החלפתי לו טיטול 3 ימים. קריטי להחליף?

אחי, אל תיקח אותי ברצינות, סתם קפץ לי לראש. תכנים את הגטס לטיפול, מה תרוויח מעוד 3,000 ק"מ?

איך אני יכול לצאת מדעתי אם אף פעם לא הייתי שם?!:loco:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

רק חלקים זה 500 שקל . בלי עבודה.

להחליף מנוע שנהרס עקב חוסר טיפול עולה 5000 ש"ח.

תתארגן ותכניס את הרכב לטיפול. אם לא מסתדר לך בימים הקרובים ותמשוך נניח עוד 1000 ק"ם - זה לא משמעותי, אבל אל תדחה יותר מזה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש כאן מישהו שיש לו גטס ויכול לעזור? בספר רכב כתוב להחליף פילטר דלק ב-45 . מוסך מרכזי אומרים ב-60. ויש עוד סתירה בין כמה חלקים בין הספר למוסך מרכזי .

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא כתבת איזו גטס זו, אז אני מניח שהיא דור שני בגלל שעשתה רק 60K.

בכל מקרה, לפי ספר הרכב של גטס דור ראשון, החלפת פילטר דלק כל 60K:

5ee653d9-5898-0b30.jpg

Stay Dirty

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני החלפתי בגטס שלי (אחרי אלוהים-יודע-כמה זמן שלא החליפו לה) :

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=317917&page=2

אבל שוב, היא דור ראשון (2004), אז אולי יש קצת שוני. הפילטר עצמו עולה 130 ש"ח אצל ליאור (יונדאי שופ).

Stay Dirty

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שלום חברים מצרף תמונה מהספר רכב. לפי מה שרשום בספר טיפולים נעשה טיפול ב-45,000. בחברת ליסינג. לא יודע אם להסתמך עליהם שבאמת משהו בוצע. בכל מקרה ראיתי בספר רכב שהפלגים המומלצים הם של NGK או צמפיון. לגבי נוזל קירור רשום שחייב מקורי ethylene glycol base for allumimium ולמהול אותו ב-50 % מים. איפה אני משיג כזה נוזל ?

בספר רכב רשום שב-60 מחליפים רק שמן ופילטר. ב40 מסנן דלק שמן מנוע פילטר שמן ומסנן אוויר , וב-30 פלגים.

מוסך מרכזי טוען שמחליפים ב-60 כל מה שהחליפו אחורה קרי מסנן שמן ,מסנן דלק , פלגים, ושמן מנוע כמובן. על מי לסמוך ? כל הטיפולים הקודמים בוצעו ע"י אוטו סנטר אז לא יודע מה באמת הוחלף אם בכלל. מה אתם ממליצים ? להחליף הכל וזהו ?

IMG_1644.JPG

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4102 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...