Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5035 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו? האם שמן מנוע מגווין או משהו בסגנון הוא מומלץ?

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

די צריך את העזרה בבקשה . מישהו?

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

גם אני משתמש ב MEGUIN 10W40. אין לי דברים רעים להגיד עליו בינתיים.

לגבי נוזל קירור תקנה מקורי אצל ליאור, גלון של 4 ליטר בערך 120 ש״ח. אתה מוהל אותו ביחס של 60:40 לטובת המים.

Stay Dirty

פורסם

יש הבדל בין המגווין לליקווי מולי? עוד שאלה באיזה לחץ אמורים להיות הצמיגים ? ראיתי בכמה מקומות 60 !!! PSI כולל על המשאבה של האוויר שמפרטת כל מיני דגמים ומה הלחץ אוויר מתאים . וגם על הדלת בפנים מוזכר 60. לעומת זאת יש מקומות כמו בספר רכב שרשום רק לגבי הגלגל ספייר ששם צריך 30 . הלפפפפ .

פורסם

אין שום מצב שכתוב לך על משקוף הדלת 60 PSI. אכפת לך לצלם את זה?

אצלי כתוב 32 בעומס מלא, ו-30 ברגיל.

בקשר למגווין, הוא גרמני אז הוא בהכרח איכותי. זה המפרט שלו.

Stay Dirty

פורסם

תודה רבה . ראיתי באתר של יונדאי שמומלץ 30. זה גם מה ששמתי.

פורסם
יש הבדל בין המגווין לליקווי מולי? עוד שאלה באיזה לחץ אמורים להיות הצמיגים ? ראיתי בכמה מקומות 60 !!! PSI כולל על המשאבה של האוויר שמפרטת כל מיני דגמים ומה הלחץ אוויר מתאים . וגם על הדלת בפנים מוזכר 60. לעומת זאת יש מקומות כמו בספר רכב שרשום רק לגבי הגלגל ספייר ששם צריך 30 . הלפפפפ .

הפוך גוטה, הפוך.

גלגל רזרבי צר ("בייגלה") מצריך לחץ גבוה מאוד, בד"כ הוא נע סביב ה 60.

אני משער שאו שלא קראת את הטבלה נכון או שמדובר בטעות דפוס. 30+- זהו הלחץ המומלץ ברוב הרכבים.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

דיברתי עם היבואן של LM שהאו גם היבואן של מגווין, הוא טוען שזה אותו יצרן רק שLM ממותג גבוה יותר ומגווין נועד להתחרות בשמנים הזולים.

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם

לחץ אויר בכל הגלגלים אני שם 32 וגם לי יש גטס. הלחץ הזה מרגיש הכי טוב לגלגלים וגם הכי חסכוני בצריכת הדלק ככה מבדיקה שלי לפחות של ניסוי וטעייה מול לחצים אחרים. מבחינת שמן מנוע אני שם את הליקווימולי שהוא שמן מצוין ביותר. גלון של 5 ליטר אני קונה ב 130 שח.

פורסם

האם בעצם מגווין מתומחר זול יותר מליקווי מולי ? אבל מגווין לא תוצרת גרמניה ? מה יותר איכותי אם ככה ?

פורסם

זה בדיוק אותו הגברת, רק בשינוי מדבקה.

ככה לפחות לפי דברי הייבואן בארץ, הוא טוען שכך הוא מתחרה במותגים זולים של חברות מתחרות כמו EUROL שאותם הוא הזכיר.

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

• תוכן חדש...