Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5031 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב לכולם,

ברצוני לדעת כמה דברים לגבי הרכב ואשמח לעזרה.

1. כל כמה זמן צריך לבצע החלפה של רצועת טימיניג? בשני מוסכים לא מורשים שבהם שאלתי אמרו לי כל 90K אבל שני חברים שיודעים דבר או שתיים אמרו לי שב 60K יש משהו שיודע בוודאות ויכול לחסוך לי שיחה עם מוסך מורשה? והאם יש מגבלה של זמן לרצועה בדומה למגבלה של טיפול (או שנה או X ק"מ)?.

2. לפני כחודש החלפתי בלמים קדמיים (רפידות) ולאחרונה שמתי לב שיש ריח של גומי שרוף משני הצמיגים הקידמיים שלי, ריח זה נוצר אפילו בנסיעה של 500 מטר שהמנוע קר קודם לכן, חשוב לציין שהבלמים לא מקוריים של מאזדה ו יש מצב שהריח הופיע עם החלפת הבלמים אבל אני לא בטוח לגבי זה. יש רעיונות?

3. בחורף או כאשר אני סתם לוקח את האוטו לשטיפה נכנסים לי מים בכמות נדיבה דרך הגומייה של השמשה הראשית (קידמית), אין ספק שצריך שם תיקון חלודה אבל אני מעדיף לא להשקיע את הסכום הנ"ל על הרכב מכוון שתיקון כזה יכול לעלות בין 1000-1500 ש"ח לכן רציתי לדעת האם אתם מכירים חומר אטימה טוב שאני יכול פשוט למרוח מתחת לגומייה ולסתום את החורים/חריצים בדומה לאקדח סיליקון שמשתמשים בבית, תודה!!

4. שאלה אחרונה מבטיח!! יש לכם מושג היכן אפשר לקנות מראת צד לרכב, משומשת + התקנה ממוסך חלפים באיזור הקריות? וכמה זה אמור לעלות? ( חדשה+ התקנה ביקשו 480 ש"ח)

המון תודה לעוזרים!!

פורסם

1.כל 90000ק"מ או 5 שנים הקודם מבינהם.

2.ריח שרוף?:roll:

3.חדירת מים נסה סיליקון ייעודי,אבל זה יראה מכוער:cry:

4.נסה בפירוקיות בטוח שתמצא גג ב-150ש"ח,התקנה פשוטה 3 ברגים וזהו:-o

פורסם
shay76 כבר ענה לך על הכל...

בקשר לריח השרוף יכול להיות שנסעת אם אמברקס מורם? או שכיוונו לך לאחרונה את הברקסים האחוריים?

לגבי אמברס לא חושב שזה מה שקרה בטח הייתי שם לב ולגבי הברקסים לא התעסקו איתם.

• תוכן חדש...