Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב קטן חדש אוטומטי לנהגת יחידה

sbsbsb
שימו לב! השרשור הזה בן 4552 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום רב

אני בת כ-50, אף פעם לא היה ברשותי רכב. כלומר נהגת חדשה.

מעוניינת לרכוש רכב חדש קטן לנסיעות עירוניות בת"א. אוטומטי.

רק אני אסע ברכב.

ראיתי קצת שיש המלצות על הקיה פיקנטו אך מנגד - ראיתי שמתלוננים על צריכת דלק גבוהה.

מבקשת את המלצתכם על רכב שמתאים לצרכים שלי.

אין הגבלה לגבי תקציב.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שלום, שימי לב שתיקנתי לך את הכותרת. בפורום הזה אנו מקפידים על כך.

כדאי שבכל זאת תתני תקציב כדי שלא נתפרע לך פה על מכוניות של 120000 שקלים כשאת בכלל מתכננת להוציא 70000 (המחיר של הפיקנטו). שימי לב שיש שתי קטגוריות שמתאימות לך: מכוניות מיני כמו הפיקנטו (ב-70-75 אלף שקלים) או מכוניות סופר-מיני שהן טיפה גדולות יותר, בעלות של 95-105 אלף שקלים. מכוניות המיני לרוב בטוחות, נעימות, מאובזרות וחזקות יותר ממכוניות המיני. אבל זה לא אומר שזה מה שאת צריכה - לתנועה עירונית בהחלט יכול להיות שפיקנטו תתאים נהדר.

בקיצור - תני תקציב ודרישות מדויקות יותר.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

רכב כמו שלי יכול להתאים.

לנצ'יה אפסילון. קטן, חסכוני, אבל גם יוקרתי ומפנק.

מן הסתם גם עולה יותר מפיקנטו.

אצלי רוב הנסיעה היא בין עירונית והיא צורכת 1:19.

בינתיים ללא שום תקלות כבר יותר מ20000 ק"מ.

אם תאהבי את העיצוב ואת הצליל שמפיק המנוע שהוא שונה מהרגיל תמצאי מכונית מאוד מיוחדת ומפנקת.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

רוני ולכולם שלום,

לגבי תקציב - אין לי בעיה גם להוציא 110 אש"ח.

כאמור הרכב ישמש רק אותי לנסיעות עירוניות קצרות בת"א.

אני נהגת חדשה כך שאני אשמח לרכב קטן, שקל לעשות בו רוורס (האם בכל רכב אפשר להתקין מצלמה אחורית?)

חשוב לי שיהיה לי נוח לנהוג בו בתוך העיר.בשבת גם נסיעות ארוכות יותר. שוב לא מדובר במשפחה, מכסימום בעוד בן אדם.

האם תוכלי להמליץ על רכב אחד בקטגוריה הזולה יותר 80 אש"ח

ורכב אחד בקטגוריה היקרה יותר 110 אש"ח (סביב סכום זה, חריגה של כמה אש"ח לא משנה)

המון תודה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני משער שחיישני או מצלמת רוורס ניתן להתקין בכל רכב, אם לא דרך היבואן, אז באופן פרטי במקומות שמתמחים בזאת.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מצלמת רוורס זה מיותר ברכב קטן. חיישני חנייה מגיעים היום עם המון מכוניות ואם לא - זה גרושים להוסיף.

רכב בקטגוריה הזולה: הפיקנטו אכן מומלצת. מכונית חמודה מאוד. לא הייתי דואג מצריכת הדלק. אני מניח שכמות הק"מ שתסעי לא מאוד גבוהה.

רכב בקטגוריה הפחות זולה: סוזוקי סוויפט, טויוטה יאריס או פורד פיאסטה. בצעי חיפוש בפורום בשביל עוד מידע.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

במתכונת הנוכחית היתי מציע רכב 5 דלתות, ככה את יודעת איפה הוא נגמר וכמה רוורס עוד יש לך.

ממליץ על:

- מזדה 2

- יונדאי I20 I25

- טויוטה יאריס (אם יש עדיין חדשות כאלה ?)

כולן קטנות, זריזות, די נוחות ודי אמינות.

ועוד אחת, נדמה לי טיפה יותר ארוכה, אבל הרבה יותר חסכונית ופרקטית - הונדה ג'אז (ויש לה גם גירסה ירוקה חצי היברדית (חשמלית)).

The Beauty & the Beast

בסיפור הזה היפה היא גם החייה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ממליץ לבדוק את הטויוטה ספייס ורסו.

- רכב גבוה ונוח לכניסה ויציאה.

- חסכוני יחסית.

- די קומפקטי ונח לתמרון.

- לא קטן מדי.

- נכנס בתקציב עם עודף.

סקודה יטי 2.0 TDI 4x4 (נמכרה)

וולוו XC40 T3 Momentum

טויוטה יאריס קרוס הברידית

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

באם חשקת ברכב מאובזר בעל עיצוב שונה ומיוחד שלא רואים הרבה בנוף הישראלי, וכמובן וחסכוני, עומדות אפשרויות לא רעות בכלל:

פיאט 500

לאנצ'יה אפסילון

אאודי A1

חיישני ריוורס ומצלמה ניתן להתקין גם אצל רוב היבואנים ואפילו כדאי.

חבר טוב נמדד בכמה השקעה הוא מנער את הרגליים לפני שהוא נכנס לך לאוטו.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ב110 תקבלי בלנצ'יה את הגרסא המאובזרת ביותר שכוללת מושבי עור, גג פנורמי נפתח, מערכת חניה אוטומטית וכמובן חיישנים קדמיים ואחוריים ועוד פינוקים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4552 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...