Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5053 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה. החלטנו במשפחה אחרי 20 שנה די מרוצות עם מאזדה קצת לגוון.. יש לנו כרגע מאזדה 6 2005 והאוטו אחלה, אבל עשה את שלו וישן מדי כבר. חשבנו במקום כמו כל שנה לקנות רכב יד שנייה לרדת קצת ברמה ולקנות חדש אבל רכב משפחתי ולא מנהלים.

הרכב בעיקרון הוא לאמא שלי.. נוסעת כל יום 50 קילומטר ואנחנו עושים בשנה בערך 20 אלף. חשוב לנו מאוד תא מטען גדול, חיסכון בדלק ונוחות. אבזור אצלנו החלק הכי פחות חשוב.

ראינו את סקודה אוקטביה והיה נראה שמצאנו את האוטו המושלם - משפחתית אך עם תא מטען ענק יחסית לקטגוריה עם ביצועים מעולים וחיסכון בדלק. אך אחרי כמה חפירות באינטרנט הבנו שיש כמה וכמה חסרונות כמו בטיחות, גיר לא אמין וטיפולים יקרים. גם ביטוח יקר אך אנחנו לא משלמים על ביטוח. חשוב לציין שאת הרכב לא נקנה לפני יוני 2013. אז מה שרציתי לדעת האם זה נכון שאם למשל אני הייתי קונה עכשיו אוקטביה, הגיר היה עושה בעיות אחרי 30 אלף ק"מ?

אם זה לא באמת נכון אז אני רוצה לדעת אם יהיה שווה לי לחכות שתצא אוקטביה החדשה ולקנות את הישנה בזול (חשוב לציין שדווקא העיצוב שהרוב אומרים שלא מודרני והכל מצא חן בעיני אמא שלי, לא אוהבת יותר מדי מצועצע.) או לקנות את החדשה שתהיה כבר ללא בעיות אבל הפחד הוא מהמחיר. בקיצור.. מקווה שלא חפרתי יותר מדי, תודה מראש על העזרה.

*תכננו ללכת על דגם ה1.4 TSI.

נ.ב- הרכב ישמש אותנו 6 שנים, לקחת בחשבון אמינות לאורך זמן. במאזדות מעולם לא היו לנו תקלות לא צפויות של גיר וכו'..

פורסם

בכל הנוגע לאמינות מנועי ה-TSI של פולקסווגן בכלל ואמינות מנוע ה-1.4 ליטר בפרט, ראה דיון אחר בפורום ותבין שהתשובה לצערנו אינה חד משמעית.

יוני 2013 זה עוד מאוד מאוד רחוק. חבל לתכנן כבר מעכשיו את הרכישה כי עד אז יגיעו לשוק דגמים חדשים ברמות אבזור חדשות. חודשיים-שלושה לפני הרכישה, תתחילו לעשות שיעורי בית.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

יש לכם עוד הרבה זמן אבל מהמבחר היום יש את היצע דגמי הסטיישן (יונדאי, קיא ופורד בעיקר) כשאמורה להצטרף בקרוב גם המגאן.

אם מה שמעניין אתכם זה חיסכון בדלק יש את דגמי הדיזל של הפלואנס שהם מאוד נוחים, מרווחים וחסכוניים אבל עם גיר חדש שאמינותו ועמידותו לא ידועה. אם תתפשרו קצת בצריכת הדלק יש את הפלואנס 2 ליטר שצורכת בפועל כ 10% יותר מהפוקוס שהיא די חסכונית ותקבלו רכב מפנק עם מנוע וגיר יפאניים מהקשקאי שהוכיחו את אמינותם ועמידותם.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...