Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחשב נייד למשחקים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5032 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם הקרוב משפחה יגיע לארץ והמחשב "כביכול" הוא לשימוש אישי שלו , בתקופת שהותו בארץ (זה מה שהוא אמור להגיד אם יקראו לו לבדיקה במסלול הירוק בנתב"ג , הוא יכניס אותו לארץ ללא בעיה , במיוחד אם יש לו חשבונית קניה).

אבל , אם הוא יביא לך אותו ארוז כחדש ויגיד במסלול הירוק שהוא הביא את זה מתנה לחבר משפחה, אז גם מכס ומעמ יכנסו לתמונה.

השאלה היא אם הקרוב משפחה יקח על עצמו את הסיכון , אני היתי למשל לוקח את הסיכון ומסכים לשלם את ה"קנס"

או שבמקרה השני, וקרוב המשפחה לא מגיע לארץ, ומחליט לשלוח לך את זה בדואר , אז תצטרך לשלם מכס ומעמ והם כבר יכינו לך חשבונית במעמד קבלת המוצר.

אופציה 1 , היא המועדפת כמובן.

SEAT LEON TSI 1.2 2012

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כן, יש לנו משפחה בLA. ואז גם מכס ומע"מ נכנסים לתמונה, נכון?

חד משמעית אם אתה יכול עדיף לקנות בארה"ב (=להזמין מהאינטרנט לשם). יהיה זול בעשרות אחוזים.

מבחינת מכס פשוט להוציא את המחשב מהקופסא לפני עליה למטוס וזה הכל.

TFSI Power

פורסם

יש פה הרבה שטויות מאנשים שלא מבינים במחשבים, חבל על הצעות שוליות במחירים גבוהים.

זה מחשב למשל שרציתי לקנות עד לא מזמן,

http://arna-software.co.il/aecommerce/c14370/135586.php

חברת ACER, מסך 17.3 אינץ', מעבד I5 לא רע בכלל, והכי חשוב כרטיס מסך 6850HD של רדאון, כרטיס מעולה יחסית למחשב נייד. המחשב אמנם קצת יותר גדול מה 15.6 הרגילים, אבל מעולה.

אני אישית משתמש במחשב דגם HP 1330EJ DV6, שנחשב כבר ישן בעל מעבד T6600 שהוא אפילו לא קרוב ל I וחבריו, כרטיס מסך HD4650 שהוא 2 רמות והרבה יותר רחוק מה 6850 שהראיתי למעלה, ועדיין אני סוחב משחקים איתו כמו גדול, ואפילו משחק איתו על מסך FHD ולרוב משחק איתו ככה.

משחקים שרצים מצויין?

BATMAN, NFS, CSS, SKYRIM, TEST DRIVE, MASS EFFECT ועוד הרבה, אמנם לאחר שנתיים שהמחשב אצלי אני לפעמים לפעמים יורד מעט ברזולוציה או באיכות (1280/720) אבל לא לרמה של גועל, בכל זאת אם אני משחק במשחקים הם איכותיים.

אם יש לך אפשרות להביא מארה"ב - ממליץ על ALIANWERE - איכות ברמה, אמנם קצת יותר יקר, עדיף בהרבה על מחשבי APPLE החלשים באותם מחירים, וכמובן אלו מחשבים שמיועדים בד"כ לחיבור למסך חיצוני HD כדי לנצל את מלוא הכוח.

או באותה רמה, יש לך את דגם העל של מחשבי טושיבה - QOSIMO בארץ נמכרים במחירי טירוף (כמעט כעשירייה)

ממליץ.

אגב, מעבר בין 7200 ל 5400 RPM יהיה בקושי מורגש, אתה רוצה הרגשה רצינית תעבור ל SSD, זה יעלה לך כמו 4 כוננים של 7200RPM, ותקבל הרבה פחות GB.

Opel Adam S 2017

פורסם

המחשב שהצעת חלש משמעותית מכל המחשבים האחרים שהוצעו. גם מעבד i5 וגם מהדור הקודם של המעבדים.

חוץ מזה מחשבי alienware הם מעולים אך מאוד יקרים ביחס לתמורה, בנוסף המסכים שלהם הם מבריקים ככה שצריך כל הזמן לשחק עם מיקום המסך וגם המחשב פיזית מאוד גדול וכבד. המחשב שהצעתי גם חזק וגם זול מalienware.

TFSI Power

פורסם

לא ראיתי את התגובה שלך עם המחשב אבל בהחלט המחשב שהצעת הוא חזק וזול, שווה לדעתי מאוד (נתת לי המלצה חדשה לאיזה מחשב לקנות כרגע :) )

LOL

יש אפילו XBOX חינם, הזוי?

Opel Adam S 2017

פורסם

:-D

בסוף מה שקרה הוא שהN56VM ירד מהמדפים. אז נאלצנו לעלות ברמה.

הדילמה הייתה בין הN56VZ לבין הDell Inspiron 17R SE.

ממה שראיתי, המחשבים, בגדול, שקולים. לדל מסך 17.3 לעומת 15.6 (יתרון, אך גם חיסרון), הדל קצת פחות חסכוני בסוללה, יש לו יותר זכרון, מגיע עם הארדיסק גדול יותר אך גם יותר איטי (1 טרה 5400 RPM לעומת 750 ג"ב 7200RPM).

אנ-דן-די-נו

DELL.

תודה רבה לכל מי שעזר :)

מה חתימה? תתפשטי!

• תוכן חדש...