Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5053 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי גולף 2004 גיר אוטומט שקניתי אותו לפני מס' חודשים ומאז הוא לא מפסיק להתקלקל, החלפתי לו תרמוסטט, רצועת טימינג, משאבת מים, מצבר ועוד כמה חלקים קטנים שבאו ככה על הדרך.

לפני כמה שבועות התקלקל המצנן של הגיר, כמבון שהחלפתי את המצנן אבל במוסך אמרו לי שיש סיכוי גדול שהגיר יתקלקל אחרי תקופה כי יכול להיות שמים התערבבו עם השמן של הגיר.

היום כל פעם שאני מחליפה את הגיר ל- D או R ולחוצת על דוושת הגז האוטו "קופץ" קצת, אז לקחתי אותו שוב למוסך שם אמרו לי שהגיר צריך לעבור שיפוץ שעולה 9000 ש"ח (בא לי לבכות...) וכדאי לחכות עם השיפוץ עוד מספר חודשים כי עלות השיפוץ לא תשתנה.

אז מה אתם אומרים? לחכות עם השיפוץ כמו שהם מציעים? האם אפשר לשפץ את הגיר בעלות יותר נמוכה?

אשמח לייעוץ והכוונה...

פורסם
יש לי גולף 2004 גיר אוטומט שקניתי אותו לפני מס' חודשים ומאז הוא לא מפסיק להתקלקל, החלפתי לו תרמוסטט, רצועת טימינג, משאבת מים, מצבר ועוד כמה חלקים קטנים שבאו ככה על הדרך.

היום כל פעם שאני מחליפה את הגיר ל- D או R ולחוצת על דוושת הגז האוטו "קופץ" קצת, אז לקחתי אותו שוב למוסך שם אמרו לי שהגיר צריך לעבור שיפוץ שעולה 9000 ש"ח (בא לי לבכות...) וכדאי לחכות עם השיפוץ עוד מספר חודשים כי עלות השיפוץ לא תשתנה.

..

תרמוסטט,מצבר וטיימינג אינם קלקולים,הם חלק מתחזוקה שגרתית של רכב ולוקחים אותם בחשבון (ד"א מצבר דורש החלפה ברכבים בני שלוש לעיתים).לגבי הגיר,זו בהחלט תקלה מבאסת למי שרק רכש רכב. אבל, כדי לקבל אבחון מדוייק על התקלה,משמעותה והפתרון מומלץ לפנות למכון גירים אוטומטיים.בניגוד לדעת המוסך אני ממליץ לך לא לדחות את העניין כיוון, שייתכן וניתן להימנע משיפוץ מלא של הגיר וגם אם תזדקקי לכזה העלות תהיה מעט יותר שפוייה.צייני מהיכן את בארץ כדי לקבל המלצות על מקומות טובים.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

כמו שקודמי המליץ לגשת למכון גירים. האם החליפו לך שמן גיר?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• ספונסר פורום
פורסם

אם נוזל קרור נכנס לתוך תיבת ההילוכים אז זה בהחלט גורם להרס שאת התוצאות שלו

את מרגישה עכשיו .

כאשר נוזל קרור מתערבב עם שמן של התיבה זה גורם לפרוק של דיסקות החיכוך בתיבה ,

לחלודה ,ולנזק לרכיבים החשמליים שנמצאים בבלוק השסתומים .

מניסיון שלי אני לא ממליץ לשפץ את התיבה, במיוחד לאחר נזק של מים אלא להחליף בתיבה אחרת מושלמת .

אנחנו במוסך מחזיקים תיבות הילוכים כאלו שמיובאות מיפן והם במצב מעולה .

אם תרצי תוכלי להגיע לבדיקה אצלנו ללא תשלום ולקבל הצעת מחיר להחלפת תיבה אם אכן יהיה צורך בכך .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

אני דווקא מציע לך לשפץ את הגיר. כך את יודעת שהגיר שלך מחודש ולא משומש וישן, כמו זה שכבר נמצא אצלך ברכב. אנחנו נותנים שנה אחריות על הגירים המשופצים שלנו, אחריות ארוכה הרבה יותר מרוב מה שתוכלי לקבל על גיר ישן ומשומש.

• תוכן חדש...