Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4441 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הטעות בחוק היא ההתיחסות לכלב ולא לבעלים.

צריך לחוקק שמי שמגדל כלב (לא משנה הסוג.) עם התניות (פקודות ) תקיפה כמו מי זה... תפוס תו' ... וכו.

בנוסף מי שצולם או נראה משסה כלב באדם/ חתול / כלב / צמיג/ טמבון / וכו.

יכנס ל 3 שנים בכלא על שימוש בכלי נשק. שכמובן ילקח ממנו. ויאסר עליו לגדל כלב 10-20 שנה קדימה.

ומידה והוא יתפס עם כלב שוב (לא משנה הסוג). זה מאסר של 5 שנים נוספת.

אחרי חוק כזה.

אני רוצה לראות את המטומטם חוזר על זה.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

בתכלס, כל כלב יכול לנשוך בסיטואציה המתאימה.

יש לי כלבה מעורבת קטנה (6 קילו) בת שלוש. מלאך משמים, מחונכת, ממושמעת, אומצה מצב"ח, אוהבת ילדים, אנשים וכל היום רק רוצה לשחק וליטופים.

אתמול "הלכתי מכות" עם אחיין שלי. הקטנה הזאת לא נתנה לו בכלל להתקרב אליי וקפצה עליו מספר פעמים תוך חשיפת שיניים ונביחות.

בתכלס, אם זה היה בנאדם זר והיינו הולכים באמת מכות, אין לי ספק שהיא גם היתה נושכת.

עכשיו תסתכלו על התמונות ותגידו לי שהיא רוצחת :twisted:

WP_20140417_005 (1).jpg

WP_20140419_003.jpg

• תוכן חדש...