Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4441 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ב-20 ומשהו שנה האחרונות יש לי כלב (לא אותו אחד כמובן).

אני מאוד אוהב כלבים.

אבל יש בעיה לבעלי כלבים מסויימים - הם לא מבינים שלא כולם אוהבים כלבים.

לא כולם רוצים שכלבים יסתובבו בלי מחסום ובטח ובטח בלי רצועה.

אצלנו חוק העזר העירוני מחייב כל כלב להיות עם רצועה ועם מחסום. גם פינצ'ר.

יש אנשים שמפחדים מכלבים. יש כלבים שלפעמים תוקפים בלי סיבה אמיתית. מישהו שפוחד מכלב גורם בד"כ לכלב לחשדנות ותנועה אחת לא במקום - והכלב ינשוך.

אם תמצא חוק שמונע מאנשים טיפשים להחזיק כלבים אז תודיע לי. עד אז שישאירו את המחסומים על הכלבים.

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
מכיוון שהאכיפה כמעט ולא קיימת, חבל על ההשקעה בשינוי החוק.

האכיפה קיימת ועוד איך!

אי אפשר לחסן, לצ'פצ'פ ולקבל שום טיפול מוטרינר מטעם העיריה אם הכלב לא מסורס\מעוקר.

בזמנו קיבלתי מכתבים מהעיריה שהגיעו עד כדי קנס של 1,000 מכיוון שלא הסכמתי לסרס את הפיטבול שהיה ברשותי.

"במידה ולכלב אין רישיון בר תוקף או שהכלב מוחזק שלא על פי התקנות רשאי הרופא הווטרינר העירוני או מפקח לתפוס את הכלב ולהעבירו למאורת הרשות. במידה ופנה בעל הכלב למאורת הרשות בבקשה להחזירו בתוך עשרה ימים מקבלת ההודעה על התפיסה. על פי שיקוליו של הרופא הווטרינר העירוני ניתן להנפיק רישיון או לבטלו או להתנות תנאים לקבלת הכלב במקרה שהופרו התקנות לגבי כלב מורשה. במידה ולא פנה בעל הכלב, רשאי הרופא הווטרינר העירוני למסור את הכלב לכוחות הביטחון או גורם אחר. במידה ולא ניתן למוסרו לגורם כל שהוא, רשאי הרופא הווטרינר העירוני להורות על המתתו תוך שבעליו של הכלב נושאים בהוצאה."

המחזיק כלב ללא רישיון בר תוקף, והמאפשר יציאתו של כלב מחוץ לחצריו - דינו ששה חודשי מאסר.

המחזיק כלב מסוכן בניגוד להוראות או המוסר מידע כוזב בפרט מהותי - דינו שנת מאסר.

פשוט מאוד, לא סירסת, לא חודש הרישיון, אתה בבעיה - מניסיון מר עם עיריית חולון.

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

פורסם
תודה על הקישורים לתקיפה של הנקבות.

לא שמעתי על נקבות שתקפו עד עכשיו. :shock:

נקבות יכולות להיות הרבה הרבה יותר אכזריות מזכרים!

הן ממש נהנות מזה לפעמים.

גם נקבות של כלבים.

הנה תמונות של נקבה גדולה ולחלוטין לא תוקפנית.

היצור הכי עדין על פני אדמות.

היא כל כך עצלנית שהיא אוכלת בשכיבה.

100_3397 (Medium).JPG

100_3382 (Medium).JPG

100_3388 (Medium).JPG

100_3413 (Medium).JPG

100_3414 (Medium).JPG

100_3417 (Medium).JPG

פורסם

דווקה קראתי שרמת האגרסיוביות של רועה גרמני נמצאת בירידה כבר איזה 25 שנה לא שזה משנה משהו :)

בכול מקרה החוק הזה הזוי, אין אף מחקר או סטטיסטיקה או כול הוכחה אחרת שהגזעים האלו יותר מסוכנים משאר הכלבים הגדולים.

אם היו רוצים להגן על בטחון הציבור, היה צריך לחייב כול בעל כלב במשקל יותר מ10-20 ק"ג לעבור קורס הסברה על גידול נכון של כלב, וכול זה מבלי קשר לגזע.

אבל כול עוד ח"כ שלנו בטוחים שכלב במשקל 10ק"ג זה הסטן ובו זמנית כלבים בעלי משקל של 80ק"ג זה בסדר, לא נגיע לשום מקום.

ולכול אוהבי הסטטיסטיקות, שתדאו דווקה רועה גרמני ולברדור מתחרים כבר איזה 15 שנה על התואר של הכלב הכי מסוכן(מבחינת כמות נשיכות וגרימת מוות).

וכול זה בגלל שאנשים חושבים על כמה הכלב חמוד ולא על זה שהוא יכול לתקוף, דווקה בעלים של גזעים מסוכנים בדרך כלל יותר אחראים(לא מדבר על ערסים)ומודעים לסכנות הקיימות בהחזקת כלב.

אודי A4

דימה.

פורסם

החוק הזה משיג את המטרה שלו, פחות-או-יותר, כי הרבה מבעלי הגזעים האגרסיבים נוטים להיות ערסים או otherwise אנשים חרא שמגדלים כלבים למטרות תקיפה. מי שרוצה לגדל כלב תקיפה, לרוב לא בוחר בכלב זאב (למרות שהם משמשים בתור כלבי שמירה מקצועיים) ובטח לא בלברדור. זה לא עניין של הכלב, זה עניין של מיהם הבעלים.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

רועי אתה צודק, אבל ערס שמצפצף על החוק פשוט יפתח יד שנייה ויקנה כלב, וברגע שזה יומת אחרי שהוא פצא מישהו הוא יפתח שוב את יד2 ויקנה עוד כלב.

אם רוצים לטפל בבעייה צריך לטפל בבעלים ולא בכלבים.

בינתיים החוק הזה זהה לעכיפה מוגברת של מהירות מופרזת ב2 קמ"ש חריגה.

עצם ההגדרה של כלב מסוכן גורמת לערסים לקנות אותם, במחשבה שנייה צריך להכריז על יורקשיר טרייר כגזע מסוכן זה יהיה אפקטיבי באותו קנה מידה(אולי אפילו יותר).

אודי A4

דימה.

פורסם

אני לא מסכים איתך. כלב זה לא אקדח שאתה מסתיר עד רגע השימוש, ששם באמת הטענה של "הפושעים אף פעם לא צריכים אישור" מחזיקה (ואני בכלל בעד מתירנות במתן רשיונות נשק). כלב זה משהו שכל הזמן חשוף ובא באינטראקציה עם הסביבה ואין באה לאתר ערסים כאלו, לקנוס אותם ולהחרים להם את הכלבים. גם לאזרחים שמרגישים מאויימים יש תמריץ לדווח, ביודעם שיש חוק.

ולכן זה חוק אפקטיבי.

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

פורסם
אני לא כלב זה משהו שכל הזמן חשוף ובא באינטראקציה עם הסביבה ואין באה לאתר ערסים כאלו, לקנוס אותם ולהחרים להם את הכלבים.

הבעיה היא שמאד קשה בתור פקח ללכת לבן אדם ברחוב ולהגיד לו, 'סליחה אדוני, ברשותך כובע נייק ואתה הולך עם כפכפים, הכלב הולך איתי ואתה מקבל קנס'.

צריך ללכת חזק על הקטע של רצועות, מחסומים, ועוד נושא בקשר לכלבים שלא הועלה כאן זה איסוף הצרכים. חולון עיר יחסית נקייה כי באמת אוכפים כאן קקי על המדרכה, אבל פשוט מגעיל ללכת ברחובות ארצנו ולקפוץ בין שדות המוקשים שהבעלים של הכלבים מרשים לעצמם לפזר. וזאת הבעיה העיקרית בנושא, בעלי כלבים שרוצים יכולים להשתין, בקשת או בדוך, באיזה צבע ובאיזה זרם שהם רוצים על החוק.

נקבות יכולות להיות הרבה הרבה יותר אכזריות מזכרים!

הן ממש נהנות מזה לפעמים.

גם נקבות של כלבים.

עשית לי את היום!

פורסם

הבעייה שבגלל החוק יש נתייה לציבור לחשוב שבגלל שאמרו שהכלבים האלו מסוכנים אז כול השאר פוני ורוד שלא מסוגל לפגוע בזבוב.

והסטטיסטיקות למיניהם מאשרות זאת.

אוקי אז אפשר לתפוס ערסים ולהאשיר את קופת המדינה בעוד 1000 שקל כנס ובעוד הסגר וכו.

אבל זה כמו בבדיחה.

איזה איש הולך ברחוב אם פנס בעיין, שואלים אותו מה קרא, אז הוא עונה " וואלה איזה אחד רצה לבעוט לי בתחת אבל התחמקתי ממנו"

זה בערך מה שאנחנו עוסקים בו, מתחמקים מלקבל מכה קטנה בתקציב במדינה אבל חוטפים מכה רצינית בדמות נפגעים, וכול זה על חשבון הבטחון שלי ושלך.

בקצרה בשנת 2011 דווחו על 1394 מקרי נשיכה ורק 67 נשיכות מכלבים המוגדרים כמסוכנים(כלב מסוכן זה כלב שנשך יותר מ3 פעמיים או גזע מסוכן)

לדעתי זה בזבוז זמן להלחם ב4.8% נפגעים ולהתעלם לחלוטין משאר ה95%, מה שבטוח שזה הרבה יותר נוח :)

באותה הנימה אני מציע שנפנה לממשלה ונבקש לאסור על החזקת הונדה סיוויק, יש חשש שערסים ינהגו באחת כזו.

אודי A4

דימה.

פורסם

באותה הנימה אני מציע שנפנה לממשלה ונבקש לאסור על החזקת הונדה סיוויק, יש חשש שערסים ינהגו באחת כזו.

תודה. חיכיתי להצעת חוק כזאת.

עכשיו רק צריך להוריד מהכבישים כל מכונית מכל סוג שבה יש צעיף של מכבי חיפה.

או בית"ר.

או מכבי.

פורסם

Shayulmer זה אפקטיבי מידי.

צריך משהו פשוט , הכי חשוב שהתקשורת תעשה מזה סיפור ותוציא מאות כתבות על כמה דואגים לנו וכו.

בינתיים מה שהכי מצחיק, שהחוק התבסס על מדינות שונות שהכניסו חוק דומה.

כמה מהם כבר שינו את החוק וביניהם גם ארה"ב , וכול זה אחרי שהם הגיעו למסכנה שאין לחוק לא סיבה ולא תועלת כלל.

אודי A4

דימה.

פורסם

מבחינתי, החוק יכול להשתנות ופשוט לחייב כל בעל כלב, קטן כגדול, להסתובב עם רצועה ולהיות מוחזק בשטח הבית בלבד. כלב חופשי ברחוב - יאסף ע"י העיריה באותו רגע.

חובבי ובעלי כלבים פשוט לא מבינים מה זה להיות "כלוא" בישובך כבן אדם נורמלי שסתם לא מחבב כלבים. לא מפחד - רוב הכלבים דווקא מחבבים כי אני בכוונה מפתח איתם אינטראקציה חיובית - אבל זה בסופו של דבר משגע לגמרי, במיוחד עם גרים בבית אנשים נוספים עם פוביות ופחדים אחרים. לאחר כמה זמן בא לך לשפד כל כלב בסביבה :?

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

פורסם
אני לא מסכים איתך. כלב זה לא אקדח שאתה מסתיר עד רגע השימוש, ששם באמת הטענה של "הפושעים אף פעם לא צריכים אישור" מחזיקה (ואני בכלל בעד מתירנות במתן רשיונות נשק). כלב זה משהו שכל הזמן חשוף ובא באינטראקציה עם הסביבה ואין באה לאתר ערסים כאלו, לקנוס אותם ולהחרים להם את הכלבים. גם לאזרחים שמרגישים מאויימים יש תמריץ לדווח, ביודעם שיש חוק.

ולכן זה חוק אפקטיבי.

גם הרבה ערסים עושים עבירות על הכביש עם רכב מסוג גולף GTI\רנו קליאו ספורט\מיני קופר\אברטים וכ"ו, בוא נאסור ייבוא של רכבים כאלה, הרי ממילא אין כבישים לרכבים האלה וסביר שהשימוש ברכבים האלה יהיה בתצורה של עבירה על החוק.

למה לא נאסור ייבוא רכבי ספורט אם ככה?

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

ההבדל הוא - וזה משהו שלא תמיד עומד אל מול עיני בעלי הכלבים - שמכוניות עדיין עושות בדיוק את מה שבעליהן רוצים שיעשו, ואילו כלב הוא חיה עם רצונות משלה. זה משול, מבחינתי, לאקדח שמחליט לבד מתי הוא יורה.

פורסם

אתה רוצה שאני אחפש לך שרשורים של ילדים בפורום על הסיפורי החלקות שלהם בכיכר ובסיבובים בגלל שהם לא יודעים לשלוט ברכב?

יודע מה? גם אתה לא צפוי, בוא נאסור עליך לצאת מהבית מחשש שתתקוף ילד תמים.

בעצם אותך גידלו סבבה אז את אדם מתורבת, אבל מה לעשות, השכן הערס שלך גודל לאלימות אז תסבול גם אתה.

העניין הוא שהעונש הזה כנגד אוכלוסיה מסויימת לא מקובל וזאת הנקודה. אם אוסרים משהו אז שיאסרו על כל הגזעים ולא על זה שלא בא טוב בעין.

זה מה שקורה כשיש כוח לאנשים טיפשים, עוד לא הבינו בעולם שעם הכוח מגיעה גם האחריות, ולתת כוח ואחריות לבנאדם טיפש זאת משאלת מוות.

some people need a high five

in the face

with a chair

• תוכן חדש...