Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5072 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

בשנים האחרונות נתקלתי עם הרכב בתופעה מעצבנת:

אחת לתקופה, בזמן נסיעה, בתחילת הבלימה, שניה אחרי שאני מכניס את הקלאצ' הרכב נכבה.

לאחר הכנסה לשלישי ו"זריקת" הקלאצ' האוטו מניע ללא כל בעיה.

התופעה חוזרת על עצמה כבר שנים, בערך אחת לחודש, אך לאחרונה המינון עלה לאחת ליום-יומיים.

במהלך השנים החלפתי מספר מצברים דבר שלא פתר את הבעיה. הוחלפו פלאגים, נוקו מזרקים.

בחודש האחרון התקלה אף החמירה. היו שלוש פעמים (לא עוקבות), שלאחר שהאוטו נכבה לא הצלחתי להניע בערך דקה.

בדקה הזאת לא היה לי בכלל סטארטר או חשמל באוטו. כשהרכב הניע הוא השמיע מעין רעש מתכתי כאילו הכנסתי לו מזלג לבוכנות.

חשוב אולי לציין שהאוטו עבר כ-190,000 ק"מ ולא עבר תיקון מכני רציני כגון החלפה\שיפוץ גיר, מנוע וכו'.

אודה לכם אם תוכלו לעזור לי, ממוסכים כבר התיאשתי.

יום טוב,

רן.

פורסם

זה הזרקה?

זה קורה שאתה לוחץ קלאץ'? או רק שאתה עוזב אותו?

יש משחק בטורים? על כמה הטורים?

הרעש המתכתי קורה גם שהמנוע פועל על ניוטרל?

סיגריה אלקטרונית + מטען ב100 ש"ח, אנא צרו קשר בהודעה פרטית.

פורסם

הרכב בעל הזרקת דלק וכפי שציינתי המוסך ניסה ניקוי מזרקים פעמיים.

כשאני לוחץ על הקלאץ' בזמן נסיעה הטורים נופלים, רק במקום לעצור באזור ה-500, הם ממשיכים עד ל-0 - האוטו נכבה.

בזמן עמידה בניוטרל הסל"ד הוא באזור ה-600.

הרעש המתכתי הופיע לי רק 3 פעמים עד היום, בזמן ההנעה בלבד. אחרי שהאוטו הונע הוא נשמע רגיל.

תודה על התגובה המהירה.

פורסם

צריך לבצע דיאגנוסטיקה לרכב ולראות האם מופיעות תקלות במחשב, מעבר לזה בדוק מודול הצתה, הוא נוטה לעשות בעיות ברכב זה ובמיוחד בימים חמים.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם
צריך לבצע דיאגנוסטיקה לרכב ולראות האם מופיעות תקלות במחשב, מעבר לזה בדוק מודול הצתה, הוא נוטה לעשות בעיות ברכב זה ובמיוחד בימים חמים.

מה הכוונה למודול הצתה? האם אתה מתכוון לסליל הצתה (קויל) ?

If you live by the GUN

You die by the GUN

פורסם
מה קורה כאשר אתה בניוטרל ומפעיל לדוגמא מזגן? הרכב מחזיק טורים? מרים אותם מעט? 600 זה יחסית נמוך מבחינת סל"ד בסרק.

כאשר אני מפעיל מזגן, הטורים אכן עולים. בתחילה לאזור ה-1500 ולאחר זמן מה יורדים לאזור ה-850.

בערך אחת לשנה אני מעלה את הטורים במצב סרק ע"י סיבוב בורג שקשור למצערת. משום מה יש לזה נטיה לרדת לאזור ה-350.

נאמר לי שיכול להיות שהבורג זז בעצמו חזרה עם הזמן - אין לי מושג אם זה הגיוני או לא.

פורסם
מה הכוונה למודול הצתה? האם אתה מתכוון לסליל הצתה (קויל) ?

תפקיד מודול ההצתה להמיר את האות מחיישן סבובים, של המנוע לאות פקוד לסליל הראשוני של סלילי ההצתה.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

אני לא בטוח שזה קשור, לי גם היו בעיות בעבר עם הטורים, הם היו משחקים לפעמים גבוהים לפעמים ממש נמוך, חשבתי לנקות בית מצערת ומה לא, בסוף גיליתי שהיה צינור שמחובר למערכת הזרקה(צינור אויר) שהיה קרוע, תבדוק שאין לך בריחות אוויר פשוט פתח את מכסה המנוע תקשיב אם אתה שומע רעש אוויר בורח,

סיגריה אלקטרונית + מטען ב100 ש"ח, אנא צרו קשר בהודעה פרטית.

פורסם

זה יכול להיות כמה דברים, תתחיל לבדוק כמו שאמרו לפני תנסה לראות מה קורה כאשר הרכב מונע בניוטרל ואתה מפעיל את מדחס המזגן יכול להיות שהבעיה בחלק שאחראי להרים טורים או משהו בסגנון, מה מצב המצתים? מה מצב הפילטרים של הדלק?

מה מצב פילטר האוויר?

פורסם

אין מנוע צעדים ברכב זה.

יש הנחיות לכיוון בורג סל"ד, הטורים אמורים להיות על 800 סל"ד בסרק בידני ו850 באוטומט.

הנחיות לכיוון בורג סל"ד:

מנוע מונע בטמפרטורת עבודה ללא צרכנים מופעלים.

מרים סל'ד ל3k שלוש פעמים, הסל"ד מתייצב ורק לאחר מכן מכוון את הבורג.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

• תוכן חדש...