Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לפני קניית סטרימר, המלצות ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5047 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים יקרים.

בימים אלו אני עומד לפני רכישת סטרימר לסלון וראיתי לפחות חבר פורום אחד שעושה שימוש בבוקסי בוקס.

קראתי סקירות על כמה וכמה מוצרים בינהם גם על WD, בוקסי בוקס ועוד..

מכיוון שכולם עושים פחות או יותר את אותם הדברים רציתי לדעת מי מהם עושה אותם בצורה הטובה והיעילה ביותר.

עיקר הדברים שחשובים לי הם:

- חיבור לרשת אינטרנט (יש לי בבית ראוטר של הוט)

- צפייה ביוטיוב ודרך אתרי אינטרנט (רשת, קשת וכדומה..)

- מהירות עבודה גבוהה בכל הקשור לשימוש בתפריטים (ללא קשר לנוחות שלהם, כי לכל דבר מתרגלים.)

בתודה מראש, אבי.

מחשבה בוראת מציאות.

פורסם

נשמע שאתה צריך לכוון לבוקסי.

מכולם יש לו את הדפדפן שמאפשר הכי הרבה גמישות (שמנגן גם את אתרי הפלאש המוזרים ביותר) , יש לו הרבה אפליקציות מובנות והמפרט שלו דיי חזק.

בנוסף אם יש לך אייפון / אייפד - הוא תומך בAIRPLAY של וידאו (אבל לא בSCREEN DUPLICATION)

אתה מסתכל על זה אבל מכיוון מאוד לא נכון. כל הסטרימרים בימינו עושים את הדברים המינימאלים האלו.

מה שנוח באמת בבוקסי הוא הממשק המעולה לניהול תוכן (הJUKEBOX בעצם) - עם תקצירים , TRAILERים , רשימות מועדפים , רשימה לצפייה מאוחר יותר ובכלליות ממשק מעולה וקוהרנטי מאוד.

אצלי הוא בבית פועל לפחות כמה שעות ביום ולגמרי יתר לי כל צורך בכבלים או לווין.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

מחשב HTPC שקלת? או אפילו לקחת מחשב רגיל ולהעביר אותו למארז HTPC , הפתרון הכי טוב.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

תודה, אני ארכוש את ה Boxi box.

מישהו יכול להסביר למה אין חנויות בארץ שמוכרות את המכשיר ? לפחות עפ"י זאפ יש מכירה אחת שמתבצעת בוואלה!..

מחשבה בוראת מציאות.

פורסם

קודם כל - כי זה BOXEE BOX ולא BOXI :)

דבר שני - כי באג זה היבואן הבלעדי.

מקס - אולי כי לא כולם רוצים מחשב שלם עם מקלדת , עכבר וממשק של WIN בסלון , עם הגודל , רעש וצריכת חשמל של מחשב - ושעוד יקח לו יותר זמן לעלות - מאשר קופסא יעודית שעושה את כל זה - בחצי מחיר ובצורה הטובה ביותר?

Then dying is forgetting

פורסם

ישנם מחשבים מבוססי אנדרואים עם 1GBראם ומעבד 1.5 ב84$ עם יציאת HDMI וחיבור USB למקלדת.

יאפשר לך לראות כל תוכן שתרצה, לנגן הכל, לגלוש חופשי ובעצם לעשות מה שבא לך.

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

וכמובן יפעלו מעולה וללא באגים ורק תצתרך לסמוך על זה שאם משהו לא פועל הסינים יתקנו לך.

כמו בעולם הרכב - גם פיאסטה 82 תיקח אותך לירושליים. אתה מקבל מה שאתה משלם עליו.

בבקשה - http://www.dealextreme.com/p/ak802-mini-android-4-0-network-media-player-w-wi-fi-hdmi-tf-usb-black-4gb-1gb-ddr-iii-143431

חסכתי לך עוד 12 דולר אפילו.

ליביו

Then dying is forgetting

פורסם
קודם כל - כי זה BOXEE BOX ולא BOXI :)

דבר שני - כי באג זה היבואן הבלעדי.

מקס - אולי כי לא כולם רוצים מחשב שלם עם מקלדת , עכבר וממשק של WIN בסלון , עם הגודל , רעש וצריכת חשמל של מחשב - ושעוד יקח לו יותר זמן לעלות - מאשר קופסא יעודית שעושה את כל זה - בחצי מחיר ובצורה הטובה ביותר?

רוצים או לא , זה הפתרון האולטימטיבי , מחשב אתה יכול לשדרג כל הזמן , להתקין ממשקים של סטרימר (xbmc) ולתת להם פקודה לעלות עם המחשב , תשקיע עוד קצת ושים כונן ssd

שלא הדבר על זה שיש חיבור לרשת , כל הטורנטים יורדים ישר ״לטלוויזיה״ ולכוננים של המחשב ותשקיע עוד טיפה וקנית מקלדת htpc , אם חסכון במקום זה השאיפה כמו שאמרתי יש מארזי htpc , הבוקסי הוא מצויין , אין ספק , אבל הפתרון הכי טוב הוא מחשב

רק הצעתי עוד פתרון שאפשר במחיר איפה יותר מהבוקסי

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

יש לי מחשב , הוא עושה את כל ההורדות גם ככה.

הבוקסי מתרענן מול המחשב ושולף לי את כל המידע בעצמו ומסדר אותו מעולה (אפילו בצחוק אי אפשר להזכיר את xbmc שטכנולוגית חלקית עליו בוקסי מבוסס - יחד באותו משפט).

שורה תחתונה בסלון אני רוצה:

1. מכשיר שתומך בכל הפורמטי וידאו הכי חדשים (והבוקסי מספיק מתעדכן ומאוד חזק כדי שזו לא תיהיה בעיה - זה מבוסס אינטל ועם כרטיס מסך לא רע - זה לא איזה Arm חלש)

2. מכשיר שמסדר לי את הסרטים והסדרות בצורה מאוד נוחה

3. מכשיר שאני יכול בקלות להכין רשימת צפייה.

4. מכשיר שישלוף לי תקצירים

5. מכשיר שישלוף לי בעצמו כתוביות

וכל זה במינימום קליקים (שזה היתרון של בוקסי), מינימום מחיר ומינימום גודל והפרעה לאשה.

מחשב יכול לעשות את כל זה ועוד - אין ספק, אבל תמיד בצורה מסורבלת קצת יותר, גדולה קצת יותר , ודורשת התעסקות (הרבה יותר).

זה לא שאני לא טכנולוגי (למעשה דיי רחוק מזה) - פשוט את ההתעסקות הזו - אני מעדיף לשמור לדברים מעניינים - ולא לקנפג ולשחק עם עוד מחשב בסלון.

ליביו

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...