Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לפני קניית סטרימר, המלצות ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5059 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני קניתי לילדים לא מזמן את ה EXTRIMER הראשון ב 399 שקל.

אם אין לכם דרישות מיוחדות במינן, לדעתי זה יספיק.

יש לי חיבור USB - חיבור אלחוטי לאינטרנט ותאימות לרוב קבצי המולטימדיה.

בינתיים לא נתקלתי במשהו שלא הצלחתי לנגן

תכלס זה בשביל הילדים. לדעתי לא צריך יותר.

פורסם

היתרון של הBOXEE זה גם ניגון HD AUDIO , תמיכה בDTSMA וTRUEHD (מניח שגם הHTPC עושה את זה עם כרטיס קול מיוחד) , למי שיש רסיבר תומך , השילוב עם הבוקסי מעולה (קריאת תפריטים של BLU RAY וכו).

SEAT LEON TSI 1.2 2012

פורסם

לא החזקתי בוקסי , אז אולי אני מדבר באוויר , אבל כדי לראות תוכן צריך להעביר את התוכן לבוקסי דרך HDD , לא?

או שיש לו אופציה להעביר אלחוטית מהמחשב לכונן שלו את התוכן?

היה סטרימר בסלון , העברנו אותו לחדר שינה , ושמנו במקומו מחשב , כדי לא להתעסק עם חיבורי כוננים וניגון סרטים , כי אני רוצה רק להדליק את המחשב וישר לראות סרטים שנמצאים על הכונן , וגם תוך כדי להוריד סרטים ואחר כך לראות עוד מבלי לחבר כל פעם כונן ולהעתיק לתוכו סרטים.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

האופציה הטובה ביותר זה לחבר אליו כבל LAN כדי להזרים 1080P ללא פריזים , אם המחשב בחדר, תמשוך כבל מהחדר.

פשוט משתפים תיקיות מהדיסקים שמחוברים למחשב. (ככה גם אפשר ליצור איקונים בבוקסי של כל הסרטים שיש לך בדיסק)

הWIRELESS ינגן 720P לא רע.

אופציה פחות מומלצת זה לחבר אליו HD חיצוני בUSB , למי שזה נוח יכול להוות פתרון נחמד.

יש כאלה שעברו לשימוש בNAS , גם חוסך בחשמל, גם אפשר לנתב אליו את כל ההורדות , וכל הטרות מרוכזות במקום אחד.

SEAT LEON TSI 1.2 2012

פורסם

אני מעביר אליו גם 1080p על wifi ללא בעיה

היתרונות? סידור תוכן מעולה, חיפוש כתוביות מובנה, עדכונים , תוכנה יציבה, דפדפן , שלט מעולה , אפליקציות למקרה שאתה רואה תוכן חוקי בתשלום , שליפת תקצירים אוטומטית וסידור לפי סרטים, סדרות ועונות ובטוח יש הרבה דברים שאני עוד שוכח

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

מצטרף להמלצה על הבוקסי.

קניתי אותו לפני כחצי שנה מאמזון ב160$, וזה אחרי שבדקתי כמה סוגים של סטרימרים.

מבחינת ממשק הוא נוח בכמה רמות מאשר כל הHTPC או XTREAMER.

הוא מאפשר סידור של כל הסרטים והסדרות שיש לך לפי קטגוריות, והוא גם מוריד לך תקצירים לסרטים ולסדרות.

הדפדפן שלו נוח מאד לשימוש על המקלד\ שלט שיש לו.

דבר אחד שלרעתו בעצם זה לא ממש בעיה שלו אלא של כל סטרימר, אם אתה רוצה לצפות בתוכן 1080P על WIFI אתה חייב שהראוטר יהיה קרוב.

אין מצב ביקום שאתה תוכל לראות סרט או סדרה בלי קרטועים ב1080P אם אין לך קליטה לפחות 85% קליטה.

במקרה שלי אני פשוט העברתי כבל רשת.

לסיכום אני ממליץ בחום מכשיר אחלה!

בלוג קרינה חשוב! [URL]http://terrorkrina.blogspot.ie/[/URL] :lol:

פורסם

Apple Airport Extreme - נכון , זה ראוטר מאוד חזק טכנולוגית - אבל 5 מטר וקיר אחד - ויש לי אכן קליטה מעולה ורוב הזמן - אין בעיות ב1080P.

גם ככה כשאני רוצה 1080P אמיתי - לרוב אני עם דיסק בלו ריי מקורי בPS3.

ליביו

Then dying is forgetting

פורסם

אני משתמש באקסטרימר מראשית ימיו. מכשיר נהדר. לא מכיר את הבוקסי.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

לאקסטרימר יש כבר כ"כ הרבה מוצרים שחלקם שונים מהותית במערכות הפעלה שאין קשר ביניהם.

זה כמו להגיד - יש לי טויוטה מהיום הראשון ... לא ברור אם קורולה או סופרה משופרת :)

ליביו

Then dying is forgetting

פורסם

אגב אם כבר העלנו את הנושא העברת 1080P על רשת N, אלטרנטיבה אחרת היא העברת נתוני הרשת על גבי תשתית החשמל הביתית, התקן נקרא HomePlug.

פורסם

גם HOMEPLUG תלוי בכל מיני גורמים כגון חיבור לשקע בודד, וגם עוצמת חשמל מסויימת. ישנם אזורים בבית שהחיבור מגיע לעוצמה של 60% בלבד.

הפתרון מעולה לממדים, ולהעברת אינטרנט בכללי , אבל בכל הקשור להזרמת BIT RATE גבוה שמעתי שזה לא מושלם.

רק קדי ליישר קו, אני מדבר על REMUX של בלוריי (TS), או קבצי הM2TS המקוריים שניתן להוריד בטורנטים/יוזנט/HTTP וכו

עם ביטרייט של 30-50 אלף. ה1080P שאתם מדברים עליו מגיעים לביטרייט של 15 אלף במקרה הטוב, לכן יש כאלה שזה מנגן להם.

הצורך להתעסק עם בלוריי נולד מפס הקול בהפרדה גבוהה, TRUE HD,DTS MASTER וכו עם ביטרייט של 4000-5000 רק בסאונד. מי שנהנה גם מDTS רגיל ואין לו רסיבר תומך, אז אין טעם שיוריד בלו ריי מלא, גם ככה מבחינת איכות תמונה במסכים מתחת ל47 אינץ, לא תבחינו בהבדל בין 1080P לBD.

מי שמתעניין בהבדלים בין הסטרימרים השונים, ואיך בכלל לבחור אחד, מומלץ לעיין בחומר כאן

http://hdtv.hometheater.co.il/

סקירות מקצועיות ברמה הכי גבוה שניתן למצוא היום ברשת.

הסיבה שרוב ההמלצות היו כאן על הבוקסי נולדה משילוב של הצרכים של פותח השרשור, אל מול קלות השימוש של המכשיר והתועלת שניתן להפיק ממנו, כמו כן מחיר זול באופן יחסי.

יש מתחרים לבוקסי , חלק אף טובים יותר כמעט ללא באגים, אבל מי שמחפש משהו פשוט ולא מחפש להתעסק עם התקנות יקלע למטרה.

SEAT LEON TSI 1.2 2012

• תוכן חדש...