Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5039 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 91
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
זה תחרות של בנות.

ג'ייסון מ'פיפט גיר' הגיע לאבו-דאבי ליהנות ממירוץ דראג. ג'ייסון, אם ידעת או לא, אלוף BTCC, והוא בניגוד לך שמזלזל במירוצים האלה, עשה משהו או שניים בתחום הנהיגה. בסוף הסרטון ג'ייסון מתרגש כמו ילדה קטנה. אבל מה הוא מבין...

http://www.youtube.com/watch?v=XmpA-qxfvGg

שווה לחכות לסוף. אחד הסירטונים שיותר ממחישים מה-זה הספורט הזה. בעיקר לראות מהזווית של ג'ייסון, איך הם משוגרים מהמקום. זה פשוט נראה כמו שיגור של טיל.

בכל מקרה, תהיה תחרות דריפטים בהפסקה בין מקצי הדראג.

מסלול דראג עם מכוניות אמיתיות, לבוש ספורטיבי של הנהגים, ספונסרים, טריבונות של צופים ומסלול אספלט שנועד לדראג.

חבורת פול טריילרים שממנה יורדות מכוניות עם צמיג אחורי ברוחב מטר וצמיג קדמי של אופני כביש,

עם מנוע שצועק מאבו דאבי עד לעפולה כשאתה סוחט את המצערת, עמדת "מוסך" עם נציגי החברה לבושים בבגדים ייצוגיים,

זה בטוח לא מה שנקבל בישראל 2012, התרבות המוטורית שלנו שונה (אם קיימת בכלל).

אני מקווה שזהו אירוע הפתיחה לשינוי התרבות המוטורית וכולי תקווה כמוך שזה יהיה תחום ספורטיבי כמו כל ספורט בארץ,

אבל אני חושב שבין המצב הזה כרגע לבין מירוץ דראג מקצועי באבו דאבי, מרחק שנות אור.

פורסם
אם כך מדוע אין אפשרות להכנסת קהל בעלות סמלית?

כתוב - זה אירוע פיילוט. במידה ויצליח, יהיה קהל בעתיד. למרות שאני גם בעד ולא מעניין אותי לשים 50 ש"ח כדי לראות את זה. בהחלט מאכזב שאין כניסה לקהל.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

נו ,זה "ספורט" לעשירים ,יגיעו פורשה וניסן gtr שיתחרו ביניהם ,בשבילם 500 שקל כניסה ,זה בוטנים .

ונראה לכם שמישהו יגיע אם רכב "לא חוקי" לכביש ? הוא פשוט יפחד לפתוח שם תא מנוע ויעדיף לשבת בבית ,הלוואי ואני טועה .

בהצלחה למתחרים .

פורסם

דווקא שיש משהו קרוב ליד הבית לא נותנים לקהל להיכנס?:lol: אמרו שיש גם אירוע של דריפטים, ג'מיקאנות ועוד כמה דברים שאני לא זוכר. ואם אני זוכר המספר משתתפים שהוקצה עדיין לא הגיע ל32. נשאר עוד מקום.

יש לי 306 סיבות לחייך בכל סיבוב :lol:

פורסם
כתוב - זה אירוע פיילוט. במידה ויצליח, יהיה קהל בעתיד. למרות שאני גם בעד ולא מעניין אותי לשים 50 ש"ח כדי לראות את זה. בהחלט מאכזב שאין כניסה לקהל.

בכל זאת, אירוע פיילוט צריך גם לבדוק איך מארגנים קהל.

אני בטוח שאפשר למצוא מספיק אנשים שלא אכפת להם מתקלות ארגון, ישלמו את הסכום הסמלי ובתכלס יבואו להריח גומי שרוף ולשמוע קצת טורים.

TFSI Power

פורסם

מירוץ כמו בארה"ב או באבו-דאבי - זה בטוח לא יהיה.

אבל במקום להיות כמו הישראלי הנאור, שבוכה על כל דבר כדרך חיים, נסו לפרגן. רק טיפה. טיפ-טיפה.

גם אני לא עשיר (לצערי) ואין לי GTR, ומבחינתי הוצאה כרגע לאחר מעבר דירה ושאר הוצאות, היא קשה. אפילו אלפייה.

אבל כשבונים מכונית להספקים, אלפייה זה כלום. יש כאן הוצאות של עשרות אלפים וצפונה.

ולהוא שאמר שבטח יתחרו שם רק עשירים עם GTR, אז יש לך טעות. חמורה. ותתפלא לראות שאם באמת לא יפסלו כל מכונית בנויה, אז על הפודיום אתה תראה מכוניות אחרות.

בקיצור, כל הפוסט הזה וכולה רציתי שתפרגנו. זהו.

השערה: מתוך דבריהם של המארגנים הבנתי שגם ככה היה קשה לשכנע את המשטרה ושאר גורמים שזהו אירוע בטוח. אז קודם רוצים להראות להם שהכל בטוח, ואח"כ הדרך לקהל תהיה פשוטה יותר. בנוסף, עלויות אבטחה של עוד שוטרים לקהל, זו עוד הוצאה.

באמת שאפשר להבין אותם, למרות החרמנות של כולנו כצופים. בפעם הבאה נקווה לשבת על טריבונות מאולתרות וליהנות.

זהו. שיהיה לנו אחלה לילה. ונחזיק אצבעות שהכל יהיה כמו שצריך ולא יהיו מכשולים בדרך.

מי ייתן ונגדוש.

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

אוהד, לפחות האירוע יהיה מצולם ונוכל לראות אותו (אפילו לא בשידור ישיר) לאחר מכן?

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אני יודע על צילום לערוץ אגו.

אולי יצליחו לסגור עם ערוץ גדול יותר. חוץ מזה, אני מנסה לראות אם אוכל לקבל תקציב לארגן כתבת וידאו שמן הסתם נעלה אותה גם כאן.

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

בהצלחה!

יש דרך שנוכל אילו רכבים משתתפים, הספקים וסטאפים?

אם מישהו צריך נערת מטריה, אני מתנדב!!!

בקשר לקנטרנים, אם היית יכול להגיד לאיפה ללכת, הייתי מקבל התראה. מארגנים מירוץ חוקי ומה שיש לכם להגיד זה שזה "מעפאן"?

מעפאן זה לשבת מאחורי מקלדת ולהתלונן כל היום.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5039 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...