Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5063 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, בימים אלו מכרתי את הפיאט פונטו קלאב שלי (שנת 2003). במהלך השלוש שנים המשותפות שלנו בילינו זמן רב במוסך, בעיקר בגלל בעיות התחממות שבין היתר גרמו ל2 החלפות של ראש מנוע. בגדול- נשבר לי ממוסכים ואני ממש סובלת מטראומה. יש למישהו רעיון למכונית בערך באותו גודל כמו הפונטו, אמינה (באמת אמינה- כי אני לא מסוגלת יותר לראות את המוסכניק שלי), אוטמטית, בסביבות ה 30 אלף. לא אמורה לעשות ביצועים מטורפים, נסיעות באזור המרכז. חשבתי בסגנון של גטס 2007 או סיריון

פורסם

2 האופציות טובות,בגטס חפשי את הדגמים gls/gli.

אולי תצליחי להכניס לתקציב את הגרנדה פונטו 2007,כעירון דווקא הספייס מומלצת,יכול להיות שהמוסך לא איכותי,לא מבין למה לא ניתן היה לתקן בעיית התחממות פעם וזהו.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

א. תודה רבה

ב. ראיתי שחוזרים על זה כאן מספר פעמים- לא לגעת בglf. מה בדיוק הבעיה איתם? זה רק על רמת האבזור לא?

פורסם

זה לא שלא לגעת, רק במחיר הנכון.

מדובר בגירסה נחותה להשכרה בעיקר שמצויידת רק בכרית אוויר אחת, אבזור דל וכמובן בטיחות גרועה עקב כך.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

וגם ללא abs כאשר בשאר הדגמים יש abs,2כריות אוויר ובgls אפילו 4.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

כרית אוויר אחת:shock: , בסקסו שלי שהיא שנת 99 יש 2 בושה שרכב כזה בשנים האלה נמכר בארץ.

קאן אני חושב שהכיוון שלך נכון, לדגמים שציינת יש מוניטין של דגמים אמינים ורק שתדעי שהחוויה שלך מהפונטו לא בהכרח מעידה על הדגם, אבל אני מבין שאחרי חוויה רעה כזו קשה להשתחרר.

חשוב גם לזכור ששני הדגמים שציינת נפוצים מאוד כי שניהם נמכרו בכמויות לציי רכב וגם בכמות יפה בשוק הפרטי. מה שאומר שיש הרבה היצע וכדאי לקחת את הזמן שיש עכשיו בחופשת הסימסטר להיות סובלניים ולמצוא אחת טובה.

בהצלחה.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

תודה רבה על כל העזרה, בהחלט נתתם לי חומר למחשבה. לאחרונה עלתה גם האופציה של שברולט אבאו גם 2007. מה דעתכם? כדאי ? ובאיזה מחיר?

פורסם

לא כדאי. לא אמינה, לא נוחה, לא בטוחה - בקיצור זה רכב שהיה צריך לצאת בשנות ה-90 ואז הוא היה נחשב סביר.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם
כרית אוויר אחת:shock: , בסקסו שלי שהיא שנת 99 יש 2 בושה שרכב כזה בשנים האלה נמכר בארץ.

קאן אני חושב שהכיוון שלך נכון, לדגמים שציינת יש מוניטין של דגמים אמינים ורק שתדעי שהחוויה שלך מהפונטו לא בהכרח מעידה על הדגם, אבל אני מבין שאחרי חוויה רעה כזו קשה להשתחרר.

חשוב גם לזכור ששני הדגמים שציינת נפוצים מאוד כי שניהם נמכרו בכמויות לציי רכב וגם בכמות יפה בשוק הפרטי. מה שאומר שיש הרבה היצע וכדאי לקחת את הזמן שיש עכשיו בחופשת הסימסטר להיות סובלניים ולמצוא אחת טובה.

בהצלחה.

נו ו...? סאניונג רקסטון נמכר עד היום, עם לא יותר מאשר... 2 כריות אויר

• תוכן חדש...