Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5067 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים.

 

לאחר קניית פורד פוקוס 2007 עם 115000 ק"מ הוכנס הרכב לטיפול 120000 הכולל רצועת טיימינג.

לאחר הטיפול שמתי לב כי כאשר אני מניע את הרכב במצב סרק לאחר מספר שניות או כאשר אני עומד ברמזור הטורים לא יציבים ונעים בין 800 ל 1000.

אציין כי הרכב לא כבה.

לא נסעתי על הרכב הרבה זמן לפני הטיפול אך מניסיעותיי המעטות אינני זוכר כי הבעיה הייתה לפני כן...

 

מה יכולה להיות הבעיה?

פורסם

על מה ישר ניקוי מצערת ואינג'קטורים? גש למוסך בו ביצעת את הטיפול והטיימינג ובקש מהם שייסתכלו שוב על סימוני הטיימינג יכול להיות שלא ממוקם נכון. בכל מיקרה תסביר להם שהבעיה לא הייתה קיימת לפני שהרכב הוכנס אליהם.

  • ספונסר פורום
פורסם

כל מה שהיה צריך זה ניקוי מצערת?

 

אם כן אז מגיע צל"ש לחברי הפורום (ואתה מוזמן לפרגן גם למוסך בחוות דעת בפורום המתאים).

×
×
  • תוכן חדש...