Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5066 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים ,

אני מחפש רכב אמין עם צריכת דלק סבירה לנסיעות של 2000 ק"מ בחודש בערך.

ברור לי שבתקציב הזה אין הרבה אופציות לצריכים להתפשר.

בכל מקרה כבר הגעתי לשני אופציות ואשמח לדעת את דעכתם מנסיון :

1) ניסאן אלמרה אוט' - שנתון 97 בערך , אפשר למצוא כאלה יחסית שמורות עם ק"מ יחסית גבוה 150. באזור ה10

2) הונדה סיוויק שפיץ ידנית - 95 פה לצערי יש מכוניות עם ק"מ ויד יותר גבוהה אבל הרבה שנראות במצב טוב מאוד. המחיר הוא באזור ה7-8.

PUNTO 16V

206 XS

פורסם

הבעיה המרכזית בהונדות הללו שרובן ננהגו ע"י צעירים פרועים ושלוחי רסן,שקרעו להן את הצורה.

אם תמצא ניסן אלמרה משנתון 97 עם 150,000 ק"מ אמיתיים (אימות בעזרת ספר טיפולים/קבלות ) עדיף ללכת על זה כי רכב כזה יהיה זול יותר לתחזוקה מההונדה,שמחיר הביטוח שלה במיוחד לנהגים חדשים וצעירים עלול להרקיע שחקים.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
הבעיה המרכזית בהונדות הללו שרובן ננהגו ע"י צעירים פרועים ושלוחי רסן,שקרעו להן את הצורה.

אם תמצא ניסן אלמרה משנתון 97 עם 150,000 ק"מ אמיתיים (אימות בעזרת ספר טיפולים/קבלות ) עדיף ללכת על זה כי רכב כזה יהיה זול יותר לתחזוקה מההונדה,שמחיר הביטוח שלה במיוחד לנהגים חדשים וצעירים עלול להרקיע שחקים.

היי תודה על התגובה,

השאלה מה כבר יכול להיות הכי גרוע בהונדה שילך מנוע?

העניין שהוא שהאלמרה יקרה יותר בערך ב3K, סכום שאפשרי גם ליישור קו או לשים בצד למקרה בצורך בהונדה.

לאיזה ביטוח אתה מתכוון מקיף או חובה?

כי אני לא מתכוון בכל מקרה לבצע ביטוח מקיף אלא רק חובה.

PUNTO 16V

206 XS

פורסם

ברור לי שלא תבטח במקיף,אך אם העתיד שלך חשוב לך אתה חייב לבצע ביטוח צד ג'.

חלילה,אם תקלע לתאונה,אתה עלול להתבע בהרבה מאוד כסף,שלא לדבר על כך,שאם תפגע ברכב יקר במיוחד בית משפט לא ירחם עליך ויגרום לך לפשוט את העור עד שתשלם את מלוא הנזק של הרכב הנפגע.(הייתי בהתלבטות כמו שלך וסוכן הביטוח שלי הזהיר אותי שחלילה בתאונה עם רכב ששווי הערך שלו מאות אלפי ש"ח אני עלול להגיע למצב של חוסר כל ופשוט חבל).

פורסם

היי ,

האמת שעשיתי בירור קטן עם החברת ביטוח ואמרו שהביטוח צד ג' לאלמרה הוא 1500 ולהונדה הוא 1800.

אמנם יותר יקר אבל אפשר להסתדר.

השאלה נניח ואני בא לבדוק מספר הונדות שחוטות...מה הכי חושב לבדוק?

האם יש טעם לקחת לבדיקה (הרי כולם שחוטות).

אני חשבתי אולי רק בשביל המינימום של המינימום לקחת את האוטו לפחח רק כדי לראות שאין שאסי , ואם כן לקחת את האוטו. שאר הבעיות המכניות פחות מטרידות אותי מאשר עם תתגלה תאונת שלדה.

מה אתה אומר ?

PUNTO 16V

206 XS

פורסם

בשנתון כזה נמוך אין צורך בלקחת רכב לבדיקת קנייה,גם כך הטופס יצא שחור משחור.

מה שכן- לגשת לפחח ולבדוק,שאין פגיעת שילדה ולקפוץ למכונאי שיבדוק דברים בסיסיים,יעשה סיבוב על הרכב ויאמר אם הרכישה משתלמת או לא.

אם הפער בביטוח הוא סה"כ 300 ש"ח ההונדה בגדול עדיפה אבל שוב,רק אם תמצא אחת שמורה.

פורסם

אתה חייב להשאיר כסף בצד ליישור קו.

150KKM לרכב בן 13 זה פחות מהממוצע.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
  • תוכן חדש...